- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #60.801
:roflol::roflol::roflol:39 tl ye saat geeeel vatandaş nina ricci modeli piyasada 4000tl geeeelllllaelaelaelaelae
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol:39 tl ye saat geeeel vatandaş nina ricci modeli piyasada 4000tl geeeelllllaelaelaelaelae
açtım telefonu sabah direk ben bağışlıyorum vakfa elimden geleni yapıcam taylanada bağışlatıcam ve sen bakalım o zaman kimden ne hak idda edicen dedim meğer oda bütün gece düşünmüş ve haklı olduğuma karar vermiş bunu anlatmaya çalışıyomuş ama ben dinlemedim tabii bütün cadılığım üzerimdeydi elim ayağım titredi sinirden
tabii hemen sevinemiyorum çünkü kursağımda bırkıyo kirayı cebime koyduğum zaman inanıcam gerçekten
adamdan olumlu cevap geldiği anda mahkemeyi çekicekmiş göya
biz bu kadar kavgayı daha adamdan onay gelmeden ettikyani anlayın:çok üzgünüm:
çakma ürünlerle fransaya girwemiyosunuz biliyonuz dimi ben o yüzden almıyorum:dilcikar:
mmf sız kıra sozlesmesını kac yıllıgına yapacaksınız
bır de b.m'e bır varıs daha oldugunu huysuzluk cıkardıgını ve teklıf bekledıgını soyleyın
onlar sıze bır teklıf sunsunlar onun uzerınden dusunup pıyasa arastırması yapın bence
öyle deme zeyna kafa ben parise 3 ayda bir gitmezsem rahatedemiyom aaa
NEW YORK BİZE KURBAN OLSUN TINNNN turkbayragibende çakma kullanmam ,lakin new york a girerkende almıyolar![]()
minikçim pek bi emlakçı gördğm seni
nerden biliyon yavrum sen bu kadar şeyi
yoksa emlak kraliçesi sen misin? :jeyyar: