2008 Kasım Anneleri

açtım telefonu sabah direk ben bağışlıyorum vakfa elimden geleni yapıcam taylanada bağışlatıcam ve sen bakalım o zaman kimden ne hak idda edicen dedim meğer oda bütün gece düşünmüş ve haklı olduğuma karar vermiş bunu anlatmaya çalışıyomuş ama ben dinlemedim tabii bütün cadılığım üzerimdeydi elim ayağım titredi sinirden
tabii hemen sevinemiyorum çünkü kursağımda bırkıyo kirayı cebime koyduğum zaman inanıcam gerçekten
adamdan olumlu cevap geldiği anda mahkemeyi çekicekmiş göya
biz bu kadar kavgayı daha adamdan onay gelmeden ettikyani anlayın:çok üzgünüm:

HAYYY ALLAHIM YA KUSURA BAKMA AMA 36 SENE BOŞA YAŞAMIŞ
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
KİRAYI KOY CEBİNE BENİ GÖR :icecream:

çakma ürünlerle fransaya girwemiyosunuz biliyonuz dimi ben o yüzden almıyorum:dilcikar:

ÇOKDA TIINN boshayallersmile

asortık kokos sen bu saatten mı bahsedıyordun
ben senın saatını begenmıstım oysa :uhm:

onemlı degıl bu modelde hos ama eger varsa senın saatın modelını rıca edıcıııım pılıssss

mmf sız kıra sozlesmesını kac yıllıgına yapacaksınız

bır de b.m'e bır varıs daha oldugunu huysuzluk cıkardıgını ve teklıf bekledıgını soyleyın
onlar sıze bır teklıf sunsunlar onun uzerınden dusunup pıyasa arastırması yapın bence

mmf sız kıra sozlesmesını kac yıllıgına yapacaksınız

bır de b.m'e bır varıs daha oldugunu huysuzluk cıkardıgını ve teklıf bekledıgını soyleyın
onlar sıze bır teklıf sunsunlar onun uzerınden dusunup pıyasa arastırması yapın bence

10 senelik yapılacak 10 sene rahatlııcaz yani inşallah
evet aslında güzel fikir sağol kalimerom yaa

bi dakka miniğim benim saati biri merak etmişti ya ben ona istinaden koymuştum fotoyu canım yaa
çitos bu saatin resmini koymuştu bizim burda aynısı 39 tl demiştim canım yaa benim ki guess marka
saat&saat ten almıştım valla bak şimdik züldüm yaa lavişle zeyna ondan istediydi

onemlı degıl canım onu da begnemıstım bır problem yok
ama senın saat daha cok hosuma gıttı ve ben tum ımıtasyonlar aynı dıye anladım sanırım

sen sıkma canını ben senın zevkıne guvenıyorum ıstedıgın bır modelı bıle gonderebılırsın
kaybedılen bır sey yok

mmf bence 10 yıl cok uzun
5 yıllık yapın bece kontratı bu kadar kısa surede onlara yetmeyecegı ıcın 5 yılın sonunda kontrat yenılemenız lazım olacak ve yenıden pazarlıga oturacaksınız

ayrıca kontratı noterde protokol yazılarak yapmakta fayda var
muhtemelen prefabrık bına koyacaktır oraya tum detaylarına varana kadar herseyı protokole yazın ve kesınlıkle stopaj vergısını kıranın aslı uzerınden yatırılması sartını soyleyın
sonra bır de malıyeyle basınız derde gırmesın

şimdi anlaşıldı ,sağol lavişim aydınlattın beni ,ben beğenmedim saati ,gerçi saat merakım yoktur ama alanlar güle güle kullansın..

bende çakma kullanmam ,lakin new york a girerkende almıyolar :delphin:

KALİMERO CANIM BU SAAT DE ÇOK ŞIKK MERAK ETMEEE
maytabımm zeynaya katılıyorum çok da tınnnnnnnsempatiksalakcinni
gerçi ay sonunda gidecektim fransaya nolcek şimdikaydirigubbakcemile3

minikçim pek bi emlakçı gördğm seni
nerden biliyon yavrum sen bu kadar şeyi
yoksa emlak kraliçesi sen misin? :jeyyar:

evet canım saklıyorum aslında bır arapseyhının kızıyım ben bayanssulusmile

saka bır yana cok alım satım ısı yaptım canım tecrubem buradan gelıyor :hulya:

Back
X