2008 Kasım Anneleri

ya ıkı dakka gırmedım ne cok yazmıssınız masallahh
saat tıcaretı baslamıs hayırlı olsunn
fıkrayada cok guldum bıborona eleklı prezervatıfff:roflol:(yasmın sen cok yasa)

ay kızlar az önce annemle Eymen geldi, köye gideceklerdi bugün hava çok güzel yaa oğlum oynasın diye götürecekti ananesi
ama baktım annemde renk falan attı ağlamaklı bir halde noldu dedim

Eymen'i arabasına bindirmiş asansöre koymuş çantası bizim kapıda asılıymış onu almak için arkasını dönmüş asansörün kapısı kapanmış o sırada aşağıdan da biri çağırmış asansörü ve eymen tek başına aşağı doğru gitmeye başlamış annem çığlık feryat figan tabi 7 katı bağıra çağıra inmiş aşağı allahtan çağıran da bizim ev sahibi bi bakmış eymenle adam kakari kikiri oynuyorlar aşağıda eymen çok seviyor da o amcasını, oda ona ortak diyor zira adamın dükkanına destursuz dalıyor müşteri falan dinlemez hiç neyse lafı karıştırmayayım kadıncağıza bir su verdim biraz ağladı çok korkmuş yaa sakin ol dedim napalım olabilir böle şeyler dikkatli olmak lazım işte ama bende korktum açıkçası allah korumuş yavrumu :Saruboceq: oğlum ananesi alıyor hala bana şebekliğe devam ediyor zaten asansörü çok seviyor yaa umrunda değil yani yalnız inmek güler misin ağlar mısın eyvahedigeldismile

safişim hoşgeldin canım nasılsın iyi misin biraz sdaha aranızı düzeltebildiniz mi?

Ayy Meleğim gül gül bi hal oldum.Yaw o suratı aklıma geldi Eymenin.Eğlenmiştir bea..

Saphişim nasılsın?Durumlar nasıl..

geçmiş olsun meleğim,ayy ben çok kkorkarım asansörden
daha öncede sizin başınıza asansör kazası gelmişti nedir bu çektiğiniz:)

vallahi billahi piroşum yaa benim de aklıma hemen o geldi ayy allah beterinden saklasın yani buradan da şunu anladım allah nasip eder de kendi evimiz olursa mümkünse müstakil olsun, yada en fazla 3. kata kadar olsun kendimiz çıkıp inelim bu ne yaa
gerçi hoş bu sefer asansörcağızın suçu yok, günahını almayalım o napsın ki aşağıdan çağırmışlar görevini yapmış oğluşumu sağ salim aşağı indirmiş

en çok benimuykum mafoldumbenvar
eczaneye gitmem gerk niyediye sormayın çok ayıp:))))))

niye gidecen kız sorma dedin yaa sormadan edemedim şimdi

Ayy Meleğim gül gül bi hal oldum.Yaw o suratı aklıma geldi Eymenin.Eğlenmiştir bea..

Saphişim nasılsın?Durumlar nasıl..

Eymen eğlenmiştir tabi eğlenmez olur mu hiç olan anacığıma olmuş çok korkmuş yazık, eymen'in hiiç korktuğunu sanmıyorum belki biraz korkar gibi olduysa da çünkü bakmıştır içeride kimse yok yaygara koparsammı diye düşünürken aşağı varmıştır zaten

beyazmelekciğim geçmiş olsun

sağol canım benim

beyazım gecmıs olsun annecıgın cok uzulmus yazık kadıncagıza emanet sonucta eymen
mmf sorma demıssın ama nıyeee aklinialirimsmile

evet canım en çokta o yüzden kötü olmuştur emanet ne dersin insanlara nasıl anlatırsın dimi allah korusun başına bişey gelse

Beyazım ayyy geçmiş olsun ya elini uzatıverseydin asansör boşluğuna ya kolu sıkışsaydı Allahım Allahım zaten ben evham kumkumasıyım offf offff.Çooooooooooook dikkat etmek zorundayız çoookk.
Bizde durumlar bana göre aynı ama eşime bakarsınız barışmış gibiyiz.Dün annem yemeğe kaldı,eşim de onu görünce hiç bir şey olmamış gibi davrandı ki zaten tüm gün onun siniri geçmiş rahatlamış sakinleşmiş,beni halletti kendi düzeldi.Hep böyle işte.Kendisine de söylüyorum sen benim mutsuzluğumla mutlu oluyorsun diye.Nereye kadar devam ederki bu şekilde,ona kalsa biz hala çok seviyoruz birbirimizi ve ayrılamayız da..bu yıpranmalar beni de sevgimizide mahvediyor,yavaş yavaş soğutuyor.Söylüyorum soğutma kendini benden diye ama pek ciddiye aldığını söyleyemicem

Hoşgeldin safişimm..a.s.

Zeyna manukyan konuyu +18 yapmazsan çatlar ölürsün di mi:tomato:

Icırcım hoşgeldin tatlım.Geçmiş olsun yanarsidik !!! olmuşsun yineeyvahedigeldismile..

Ayy beyazmeleğim geçmiş olsun.Buna benzer bi durum hatta daha daha fenasını ben yaşadım.Anlatıyım dur..bknz diğer mesaj..

beyazmeleğim ne diyorsun..allah korumuş..çok tehlikeli..geçmiş olsun..okurken bile kötü oldum ben..

safişim bence kısa süreliğine ayrı kalmanız gerekiyor..ayrı derken,12 günlüğüne ablana annene veya başka bir yere git..ya da eşimn gitsin..ama kimse sebebini bilmesin..ayrıyken aklınızı daha rahat toparlarsınız..belkşi özlşersiniz bile..

ben annenmin evine gidince biraz fazla kalayım hemen dönmek istiyorum..bi deneyin canım ne dersin

Adam, Kayserili arkadaşının latex-kauçuk ürünler yapan fabrikasını
geziyordu...

Bir ara bir otomatik makinanin başına gelir ve makinadan ilginç seslerin geldiğini duyar ;
- Pissst....PAT..! ......pissst ..PAT..! .....pissst....PAT.....!

Merak edip sorar bu makinenin ne yaptığını ve neden bu
seslerin geldiğini..
Arkadaşı cevaplar :
- Bu makina biberon emziği yapıyor... 'pissst' sesi kalıba gelen latexin sisirilip emzik formu aldığını, 'PAT' sesi de ucuna açılan deliğin sesini belirtir...

Geziye devam edip baska bir makinanin başına
gelirler. Bu makinadan da benzeri sesler geliyordu ama
sıralamaları farklıydı ;
- Pisssst....Pisssst....Pisssst....Pisssst....PAT..!

Adam gene meraklanıp sorar ;
- Peki bu ne makinesi ?
- Bu prezervatif makinesi...
- Ama neden 4 'Pisssst'tan sonra 1 'PAT' sesi geliyor...

Arkadaşı yanıtlar ;
- Her 4 preservatiften sonra 1 tanesinin ucunu deliyoruz ondan...

Adam şaşkınlıkla ve biraz da kızarak sorar..
- Ama neden..? Bu yaptığınız hiç hoş değil..

Kayserili cevap verir..
- Öyle mi...emzikleri kime satıcaz peki...????

krikitosum umarım okursun bu fıkra özellikle sanaydı opuyorumnanaktan mmmfler,zeynalar,yasminler,minikler,çitoslar,asotieler,remedioslar,eylüller,gülizler, safişler de okuyabilir :roflol: :roflol: :roflol:

vaayyyy ŞEREFSİZLER :oklava: demek biz bu işe kurban olduk desene almıcam ulaaa biberon falan birdaha pre de almıycam torba bağlıcam sıkı sıkı en sıkısından delikafadulden :roflol::roflol:

Şimdi haziranda bi istanbul gezisi yapmıştık 1 hafta kadar.

Otelimiz taksimdeydi.Biz gideceğimiz yerlere tramvay ,metro vs. ile gittik hep.Neyse bir gün sulatanahmeti,eminönü filan gezdik dönüyoruz.
Tramvayla kabataş geldik kabataştan funikulerle taksime gidicez.Funikulre doğru ilerliyoruz baktım durakta hemen binelim dedik.

Batunun arabasını da ben sürüyorum.Neyse batuyu ittirdim funikulerin içine paaaaaatt kapı kapandı ben ve babası kaldık dışarda,batu içerde.Ve harekete geçmek üzere funikuler..
Allahım korkunçtu nasıl bağırıyorum ama yumurukluyorum tekmeliyorum aleti.Tek duysunlar sesimi açsınlar kapısını diye.Eşim ön tarafa doğru koşmaya başladı.İnsanlar bağırdılar filan neyse sonunda kapıyı.Ben hemen bindim eşim de ön tarafa koştuğu için ordan bindi.ben batunun yanına girdim ama elim ayağım tutmuyor nasıl ağlıyorum.insanlar yer verdiler oturdum filan ama kabus gibi bir gündü.
Düşünsenize istanbul gibi bir yerde çocuğum tek başına funikulerde.Allahım şimdi bile gözlerim doldu.Allah bana öyle bir günü bir daha yaşatmasın..senağlama

safişim çok haklısın canım,onun siniri yatışıyor sakinleşiyor belki ama senin içinde açılan yaraları bilmiyor yada biliyor da önemsemiyor
diloksa katılıyorum birkaç günlüğüne ayrı kalmanız bence de iyi olabilir belki sensiz ve okyanussuz bir ev onu kendine getirir

çitosum ay ay ay çok kötü olmuş sizinki de ay benim bile gözlerim doldu okurken benimde sinirlerim bozuldu zaten, ay birkaç saniyenin içinde herşey olup bitiveriyor allahım korusun yaa

krikocum en güzeli canım benim daha tıp bilimi bile icad edemedi bu torba yöntemini sen buldun süper %100 koruma :roflol:

MAYTABIN DURUMUNU BİLİYORUM AMA KENDİ SÖLEMESİ DAHA MÜNASİP OLUR
2.LER HATTA 3.LER YOLA ÇIKMAK İÇİN ÇOK SABIRSIZZZZZZZZ kaydirigubbakcemile3

BEYAZCIM GEÇMİŞ OLSUN AMA BİŞİ OLMAMIŞ ANNEN NASI KORKMUŞ YAZIKKK

KIZLAR YA BANA Bİ YARDIM OĞLUMUN ODASINA AHMEDİN YANİ ODASINA BEN10 TÜLÜ ARIYORUM BULAMADIM BURDA NETTEDE BULAMADI Bİ EL ATIN HACILAR YAAA
Hoşgeldin safişimm..a.s.

Zeyna manukyan konuyu +18 yapmazsan çatlar ölürsün di mi:tomato:

Icırcım hoşgeldin tatlım.Geçmiş olsun yanarsidik !!! olmuşsun yineeyvahedigeldismile..

Ayy beyazmeleğim geçmiş olsun.Buna benzer bi durum hatta daha daha fenasını ben yaşadım.Anlatıyım dur..bknz diğer mesaj..
BEN NAPTIM GENE ÇİTOSUM YAAAAAAAAAAA :gitme:

tavuk çorbası yapmak istiyorum tariflere baktım hepsi farklı anlatıyor kızlar

elimde tavuk göğsü var sadece nasıl yapayım basit bir tarifiniz var mı kızlar..

Back
X