2008 Kasım Anneleri

YA VALLA TAŞA TUTACAK BENİ MAYTAP
3. FALAN YOK ARKADAŞLAR SADECE AKŞAM BU ÇOK AZMIŞ KAÇIRMIŞLAR TAAA SONUNA KADAR NASIL KAÇARSA SONA KADAR
NEYSE İŞTE ODA ERTSİ GÜN HAPI ALCAKTI TECRÜBELERİMDEN YARARLANDI REÇETESİNİ YAZDIM YOLLADIM ECZANEYE EĞER İLACI ALMAZSA YANDI GÜLÜM KETEN HELVA

2 SENE EVVELDE BU AY HAMİLE KALMIŞTIK KIZLAR HADİ ŞUBAT BİTMEDEN YAPALIM GENE OLALIM KASIM ANASI :ecrin_bebek: :CüvCüv:

VALLA MAYTAP İÇİN GEÇ DEĞİLDE SENİNİN İÇİN ERTESİ GÜN HAPI BAYA Bİ GEÇ CANIM :roflol:

haa valla bizde tren gitti yerine vardı tatlım oğlumun tekmelerini bile duyuyorum 2 gündür buda felaket hareketli olcak sanırım mert gibi mert te 20 haftalıkken duymuştum ilk tekmeleri bu erkenci 17 haftalık şu an bebekim

ben geldım bı dısarı gıdıp gelıyor bırının daha hamıslık haberını alıyorum nerdeyse

benım mıdem fecı durumda
oglen dogru durust bırsey yıyemedım gırtlagıma dızılımıs hersey sankı
sabah erken varkıt krep yedım ondan olabılır mı acaba

zeyna nette bakmadım ama bızım caddede tulcu var bır bakayım varsa sana bıldırırım

maytabım 3,geliyor heee abooo noluyo bu kasım analarınaaa
ayy çok dikkat etmek lazım yaaa
bu bebeye dahip olmak için 9 ay bekledim
bendeki buşans varken
bitanede kalırım benn
allah olmayanlara versin şimdilik düşünmüyorum bennn

oğluşum evimin neşesi uyandı o uyurken evim çok sessiz mutsuz oluyoo nedense göbek acıktı mı annecim diyorum ellerinle göbeğine vuruyor bu fırsat kaçmaz hazır acıkmışken yediriyim prinç lapasanı ve yoğurtunu bakalım inşallah yerr
ben kaçtım düşerim gene

remosum geç kaldın cnm ama sorun değil..süper bir lezzet..hııım diye diye yedim..

lavişin 9 ay çok uzun bir süre değil cnm niye öyle düşünüyorsun..senelerce bekleyen var..ayrıca yaşın da çok küçük..senin daha zamanın var bence..

burada bir arkadaşım var..6 sene çocuğu olmamış..tedavi tedavi..sonunda bir oğlu oldu..oğlu 13 aylııken emzirme dönemin de hamile kalmış bir de kızı oldu..

işte kısmek buna denir

Back
X