- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #61.001
yasmin güle güle kızzz fazla yüz verme herife göstert ama elletmee:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey sorcam damdan düşer gibi geldim ama şu krebin arkasını nasıl pişiryosunuzzz:)))
Ne kızacam kııı?Elimde resmi var.Bakalım değişmiş mi:)))))))))
Hep kötülüğünü mü söylicem, kocam beni yemeğe götürecek.Ben de çıkıyorum.Ayy çok heyecanlıyım.Ne de olsa nadir oluyo böyle şeyler.Yanımda bir arkadaşımı mı götürsem.Ne konuşacam bu adamla şimdi ben:)))))))))))))
Herkese iyi akşamlar.Öpüyorum..
sakin ol canim annenin anlatmasi cok normal cünkü enaz senin kadar oda endiselenmistir mert icin.
burada bi densizlik varsa teyze kizlari vs.vs.onlardadir.bazi insanlar neyi nasil konuscagini bilmez
sende hassas oldugun icin ekstra fazla gelir.Anecine kizma hangi annane olsa bun uanlatir cok normal cünkü.
spatulayla çeviriyom ama kocam tavayı yukarı saallamak suretiyle çeviriyoı aşçılar gibi eeeee eski aşçılardan kim kaldıcokacimcoook
anlamadım............. misafirler giriyor okuyor biliyorlar kk yide aileye deşifre olmayım bide anlattım bir an sinirden ama anlatmıyım en iyisi
yukarda bahsettiğin endi annenmi kayınvalden miyook tatlım inan benim annem öle bir anne değil kızlarını yerden yere vuran başkalarının yanında anneliğimi şikayet eden beni şikayet eden eşimle kavgalarımı anlatan kendini bziim üzerimizden acındırmaya çalışan bana gelip oturup çay içerken benim yanımda biri telefon açsın ayy kızımda temizlik aypıyom evii çok pislenmiş beni çağırdı öldüm bittim temizlikçi gibi kullanıyor beni diyen gözümün içine bakak baka temiz evime bana anneliğime laf söleyen böle acayip adını bile sölemeye utandım ama hasta olduğunu düşündüğüm bir kadım o
ne söylesem olmuyor ama banada geldi gelenler artık dayanamıyorum anneme üzüleyim mi kızayım mı onuda bilemiyorum artık