2008 Kasım Anneleri

mmf bulusmuyonmu kizim sen zati kocayla hergün?

oooooooooooov iddalidir diyosun ascilikta,bende firlattimmi dönüyor desem inanmazsiniz biliyorum.

onun icin susuyorum :)

Hep kötülüğünü mü söylicem, kocam beni yemeğe götürecek.Ben de çıkıyorum.Ayy çok heyecanlıyım.Ne de olsa nadir oluyo böyle şeyler.Yanımda bir arkadaşımı mı götürsem.Ne konuşacam bu adamla şimdi ben:)))))))))))))

Herkese iyi akşamlar.Öpüyorum..

ooo maşallah maşşallah nazar değmesin kaşı kızım bi taraflarını kocişinle aranız hep böyle olsun

bende çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi

............. misafirler giriyor okuyor biliyorlar kk yide aileye deşifre olmayım bide anlattım bir an sinirden ama anlatmıyım en iyisi

Son düzenleme:
sakin ol canim annenin anlatmasi cok normal cünkü enaz senin kadar oda endiselenmistir mert icin.

burada bi densizlik varsa teyze kizlari vs.vs.onlardadir.bazi insanlar neyi nasil konuscagini bilmez

sende hassas oldugun icin ekstra fazla gelir.Anecine kizma hangi annane olsa bun uanlatir cok normal cünkü.

sakin ol canim annenin anlatmasi cok normal cünkü enaz senin kadar oda endiselenmistir mert icin.

burada bi densizlik varsa teyze kizlari vs.vs.onlardadir.bazi insanlar neyi nasil konuscagini bilmez

sende hassas oldugun icin ekstra fazla gelir.Anecine kizma hangi annane olsa bun uanlatir cok normal cünkü.

yook tatlım inan benim annem öle bir anne değil kızlarını yerden yere vuran başkalarının yanında anneliğimi şikayet eden beni şikayet eden eşimle kavgalarımı anlatan kendini bziim üzerimizden acındırmaya çalışan bana gelip oturup çay içerken benim yanımda biri telefon açsın ayy kızımda temizlik aypıyom evii çok pislenmiş beni çağırdı öldüm bittim temizlikçi gibi kullanıyor beni diyen gözümün içine bakak baka temiz evime bana anneliğime laf söleyen böle acayip adını bile sölemeye utandım ama hasta olduğunu düşündüğüm bir kadım o
ne söylesem olmuyor ama banada geldi gelenler artık dayanamıyorum anneme üzüleyim mi kızayım mı onuda bilemiyorum artık

spatulayla çeviriyom ama kocam tavayı yukarı saallamak suretiyle çeviriyoı aşçılar gibi eeeee eski aşçılardan kim kaldıcokacimcoook

en yakın bi pazarda size kahvaltıya geliyoruz kuzu
şu krepleri görmek istiyorum kaydirigubbakcemile4

............. misafirler giriyor okuyor biliyorlar kk yide aileye deşifre olmayım bide anlattım bir an sinirden ama anlatmıyım en iyisi
anlamadım

yook tatlım inan benim annem öle bir anne değil kızlarını yerden yere vuran başkalarının yanında anneliğimi şikayet eden beni şikayet eden eşimle kavgalarımı anlatan kendini bziim üzerimizden acındırmaya çalışan bana gelip oturup çay içerken benim yanımda biri telefon açsın ayy kızımda temizlik aypıyom evii çok pislenmiş beni çağırdı öldüm bittim temizlikçi gibi kullanıyor beni diyen gözümün içine bakak baka temiz evime bana anneliğime laf söleyen böle acayip adını bile sölemeye utandım ama hasta olduğunu düşündüğüm bir kadım o
ne söylesem olmuyor ama banada geldi gelenler artık dayanamıyorum anneme üzüleyim mi kızayım mı onuda bilemiyorum artık
yukarda bahsettiğin endi annenmi kayınvalden mi
ayyy çatlıcam şaka gibiiiiiiii :1shok:

biraz uzanmak iyi geldi
kocişim geldi yemeğimizi yedik Allahtan dün akşamdan vardı
izmir köfte-pilav-salata bide pasta yapmıştım
oğlum bu akşam 2.5 köpte yedi :nazar:

aşk ve ceza var bakalım neler olcakkkkkkk :hulya:

kızlar canlarım herkese ıyı aksamlar.gulbıncım aksam a gelıcem dedım bak geldım canım.benım canavar dıbımde guc bela yazabılıyorum harfler kaymış olursa kusuruma bakmayın.bu sayfayı okuyabıldım sadece.krıkıtosum neler oldu cnm.ben annemı cok severım ama babamla hıc anlasamam.aslında sadece ben degıl dıger abımler de analasamaz.herkes anacıldır.babamda kıskanır bunu.anneme kızar bu yuzden.bende dayanamam sende annem gbı olsan sanada oyle oluruz derımö hep.ama ata bır sekılde katlanmak zorundayız.

kızlar ben epeydır gıremedım.ıs yerınde de sıkıntı oluyo malumunuz.bırde oglum babasını da goremeyınce ıyıce bana duskun oldu.ısten gelınce tepemde sureklı.onu yatırınca bende yatıyorum hemen cunkuı gece en az 3 kez kalkıyoruz.sızlerı cok ozledım ama.

selamlar,
iki gündür bakamadım oku oku feleğim döndü heee.. kafamçokkarıştı
valla kimse kusura bkmasın aklımda kalabilenleri yazıyorum..
safişim inş. şu anda herşey yolundadır.. çocuklardan sonra gider çok olunca her evde illaki tartışmalar oluyor.. seninki biraz daha seni suçlar durumdaymış ama aşılmayacak bişey yok sen gidebildiğin yere kadar git.. elinden geleni yap.. ilerde en azından ben herşeyi yaptım diyebilesin ..hayırlısı olsun her şey için..
maytabım sizin tükkan işide bir ara sekteye uğrar gibin olmuş ama direkten dönmüş heral inşşşş. istediğinizden dahada iyi bir fiyata işi bağlarsınız..bu arada sende dirtekten dönmüşün ama zeynam profesörüm işe el atmış durumu kurtarmışın geçmiş olsun..guclubacismile
başka ne vardı ha yasminim sizede iyi buluşmalar.. geceniz iyi olsun tatlım..
ben krebi 1 yumurta göz kararı süt az tuz göz kararı unla yapıyorum bazen eserse azda sıvı yağ koyuyorum ama bazen işte sonra tavayı yağla kızdırıp döküyorum spatula ile çeviriyordum şimdi öğrendim tavayı önce öne sonra geri ittirince güzel dönüyor.. pişincede en çok çilolata ve peynirle yemeyi seviyoruz..
krikitoscum gerçekten tüm bunları annenmi yapıyor ne diyim Allah yardımcın olsun..
ana bu gün aşk ve cezamı var hep kaçırıyorum eşim gelmeden azcık bakınayım bare..

ay güne gittim geldim ,
krikocum noldu be yavrum anlayamadım ,annen hakkında bişeyler demişsin ama neden ?

zeyna yavrum tarih veriyorum ,25 nisan gecesi sendeyiz eşimle ve kızımla haberin olsun ,şunun şurasında 2 ay var ,menüyü hazırla gece 1 gibi ordayız ,yatak döşek ayarla ,başka plan program istemem haberin ola..

kızlar bu arada accuk gecmıse bakındım da yasmıncım kocısınle bulusmusundur sanırımsu an.cnm hayırlı geceler sızın olsun.bırde ben bulusabılsem ahhhh ahhhh ne ozledım kocamı ya.kızlar degerını bılın kocalarınızın.pazar gunu telde konusurken bana dedıkı sız yokken bılgısayar ısımı bıle yapamıyorum yarım saatlık ısımı 3 gundur bıtıremedım dedı.canım sıkılıyor dedı.ayyyy ya hem ıcım acıdı hemde sevındım.benım degerımı anlamıs dıye :-))))
bu arada ben krep degıl de waffle cok severım.eskıden arada bır yapardım.almanytadan makınesını getırtmıstım abıme.

hoşgeldin yağmurcum,senin de işin çok zor be canım,Allah sabır ve kolaylık versin.iyi olmaya çalışıyorum ben de canım ne yapacaksın hayat işte
nazlımelekçim hoşgeldin canım...herşeyin hayırlısı diyoruz canım napalım.Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor maalesef

Back
X