- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #60.961
Bilmiyorumki canım ya,ben de öyleyimdir hemen özlerim kocamı o da beni ama diecksin bu ne perhiz bu ne lahana turşususafişim bence kısa süreliğine ayrı kalmanız gerekiyor..ayrı derken,12 günlüğüne ablana annene veya başka bir yere git..ya da eşimn gitsin..ama kimse sebebini bilmesin..ayrıyken aklınızı daha rahat toparlarsınız..belkşi özlşersiniz bile..
ben annenmin evine gidince biraz fazla kalayım hemen dönmek istiyorum..bi deneyin canım ne dersin
ayyyy çitos okurken kalbim sıkıştıŞimdi haziranda bi istanbul gezisi yapmıştık 1 hafta kadar.
Otelimiz taksimdeydi.Biz gideceğimiz yerlere tramvay ,metro vs. ile gittik hep.Neyse bir gün sulatanahmeti,eminönü filan gezdik dönüyoruz.
Tramvayla kabataş geldik kabataştan funikulerle taksime gidicez.Funikulre doğru ilerliyoruz baktım durakta hemen binelim dedik.
Batunun arabasını da ben sürüyorum.Neyse batuyu ittirdim funikulerin içine paaaaaatt kapı kapandı ben ve babası kaldık dışarda,batu içerde.Ve harekete geçmek üzere funikuler..
Allahım korkunçtu nasıl bağırıyorum ama yumurukluyorum tekmeliyorum aleti.Tek duysunlar sesimi açsınlar kapısını diye.Eşim ön tarafa doğru koşmaya başladı.İnsanlar bağırdılar filan neyse sonunda kapıyı.Ben hemen bindim eşim de ön tarafa koştuğu için ordan bindi.ben batunun yanına girdim ama elim ayağım tutmuyor nasıl ağlıyorum.insanlar yer verdiler oturdum filan ama kabus gibi bir gündü.
Düşünsenize istanbul gibi bir yerde çocuğum tek başına funikulerde.Allahım şimdi bile gözlerim doldu.Allah bana öyle bir günü bir daha yaşatmasın..senağlama
safişim çok haklısın canım,onun siniri yatışıyor sakinleşiyor belki ama senin içinde açılan yaraları bilmiyor yada biliyor da önemsemiyor
diloksa katılıyorum birkaç günlüğüne ayrı kalmanız bence de iyi olabilir belki sensiz ve okyanussuz bir ev onu kendine getirir
ben dün akşam tavuk suyu çorba yaptım cnm,bilmem istermisin bunu yapmak,tavuk suyuna şehriye çorbasını yapıyorum,şehriyeler pişince,unla yoğurdu ayrı bir yerde çırpıp çorbaya ekliyorum terbiye yapar gibi.Bir iiki taşım daha kaynatıp kapatıyorum en son tuzunu ekliyorum.hazır çorba gibi muhteşem oluyor.içine tavuk etlerni de didikliyorumtavuk çorbası yapmak istiyorum tariflere baktım hepsi farklı anlatıyor kızlar
elimde tavuk göğsü var sadece nasıl yapayım basit bir tarifiniz var mı kızlar..
evet canım aynen katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5içinizde en adult be gibi görünüyorum ama gürdüğünüz gibi bende tık yok
kimlerin adult olduğu belli oluyor :dilcikar: