2008 Kasım Anneleri

ayyy valla diyom bir yerdençıkartacam saol safişim ya
aman boşver konuşmasın sende kafanı dinle bana inan lütfen inan zamana bırak biraz gitme üstüne konuşmayın bu konuları zamanı gelir konuşmanın

valla nazlıcım şu çileğe bende çok imreniyorum
bende istiyorum o hamaratlıktan valla

yok hiç konuşmuyorum zaten,çocukla ilgili konuşmanın dışında sadece soğuk bir hoşgeldin dedim o kadar.hakikaten ben yarın anneme gitsem mi acaba diye düşünüyorum.Yani bu iyi mi olur yoksa daha mı kötü ona karar veremedim

saphiracım herşeyi zamana akışına bırak fazla üzerine gitme üzerine gittikçe daha çok kendilerini naza çekiyolar galiba bir iki gün annene git bence ikinizde biraz kafanızı toparlayın ayrı kalmak daha iyi geliyor ben kendi adına öyle düşünüyorum ama yine karar senin tabiki canım ya takma kafana...

misafir arkidişler nasılsınız.. dörtlemişiniz bir el dönelim hep beraber..
safişim konuşma konuşma nereye kadar gidecek bir yerde oturulup konuşulması lazım bence oda bunun farkında ama zamandanmı kazanmak istiyor senin kociş nedir..
anam herkesde pek bi hamarat zeynam..ben bugün süpürgeyi açtım tozları aldım bir hafta gider artıkın.. ne yapım iki oğlanla anca öyle gidioz şimdilik..

safişim bencede bi kaç gün annenlere gitmen iyi olur
ama oraya gittiğinde bundaan bahasetme
sadece evde sıkıldığını ve değişiklik için geldim de ve
mümkün olmadıkça asla eşinle görüşme

iyigeceler güzeller..sıcacaık bir duş aldım..erkeklerimi uyuttum biraz buralardayım..ohh..

safişim fikrimi yazayım canım bend e..

evet annene git derim ama eşine ben anneme gideceğim bir kaç gün fln deme de..annem çağırdı özlemiş okyanusu de..hani tavır alır gibi gitme..belki işer daha çok yokuşa sürülür..

bir de konuşalım diye ısrar etme..belli ki eşin de zor bir dönem geçiriyor ..iş te canını sıkmıştı bir ara..ufaktan ufaktan konuşun ama kırıldığın yerleri ara da söyle bence..anladığım kadarıyla eşin de alttan almayı pek sevmiyor çoğu erkek gibi..benim eşim de öyle biraz..

bilmiyorum niye konuşmadığını nazlıcım,konuşunca daha kötü olur ya da yine kavga ederiz diye mi konuşmuyo artık bilmiyorum.Bir diğer sebepte benden çok sıkıldığı için konuşmak istemiyor olabilir.Amaan napiim ya inceldiği yerden kopar bende insanım neticede,nereye kadar..kırılan benim ama konuşmayan o bilmiyorum artık

krikosum sen hamilelik ,maddi sıkıntılar ,mertin hastalığı,..biraz yoruldun bu dönem..evet annen belki gururunu okşayan şeyler söylemiyor ama onun yapısı deyip bazı sözlerini duymayacaksın..artık sen de bir aile oldun..eşin ve 2 çocuğunla..

o teyze kızları veya diğerleri annenden daha suçlu bence..anneni değiştiremezsin ..sen de biraz kendine güven kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin..baksana bu yaşında 2 çocuk annesi olacaksın..her yiğit kaldıramaz zorlular olacak ama önce kendini düşün ki güçlü kal..

o senin annen ..keşke demeseydi ama anne işte..

annem Okyanusu özlemiş desem inanmaz çünkü annemle çok yakın evlerimiz sık sık gelir görmeye,yani yatıya kalınacak bir durum yok.ben anneme gidiyorum bikaç gün desem,e o zaman git hiç gelme der.gitmemi istediğinden değil de beni bırakıp nasıl gidebiliyorsun diye tavır aldığından söyler ve daha da kötü oluruz.
zeynacım bende anneme bişey söylemek istemiyorum zaten ama bizim ailede herkes bilir biz birbirimizi bırakıp hiç bir yere gitmeyiz,gitmedikki hiç.anlarlar yani,hemen akşamına ablam ve eniştem damlar anneme nooldu diye

ah safişim ..evet tavır alır gibi yaparsan daha kötü olabilir..oazaman bir iki gün bekle bakalım..elbet konu açılacak..baktın olmadı dersin artık..konuşalım lütfen..böyle huzursuzum..sorun neyse paylaşalım çözmeye çaışalım fln diye..

nazlıcım tayiniler ne zaman belli oluyor sizin?

safişim aslında size belki iyi gelir ayrı kalmak bi kaç gün canım ya bilmiyorum ne dicemide
içinden nasıl geliyorsa öle davran fıstıkım biz senin yanında olamasakta buradan yanıdayız canım
üzülme sen yeter ki
eylül ben bikini bölgesine yaptıracam 90 tl fiyat verdiler yaaa

aso bikini derken sadece bikini bölgesimi tüm genital mi ? benim arkadaş genitalin seansını 140 dan yaptırdı 4 seansta bitti ..benim daha az heralde daha çabuk biter ..
ben yarın ayrıntılı bir fiyat alayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…