2008 Kasım Anneleri

eylulcum ohhh pastalr borekler neler goturdun bakem.Ay eskıden kucukken bayılırdım gunlere annemle gıderdım bende.bol bol k lar alınır gunlerde.ayyy ya su k larımı veremedım gıttı ya.

yağmurum ben de eşimin kıymetini bilmek ve onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ama o benim için aynı düşüncelerde mi ondan oek emin değilim artık.Eskiden olsa benim onu sevdiğimden daha çok seviyor beni derdim ama eskiden..

anlamadım

yukarda bahsettiğin endi annenmi kayınvalden mi
ayyy çatlıcam şaka gibiiiiiiii :1shok:

kendi annem tatlım konuyu baştan anlatayım
ben anneme mertin hastalandığını söleme kimseye bide teyzemlerin teyze kızlarının lafını çekemem demiştim ama beni hiç dinlemdi malasef bugün komşu günü vardı gitmiş orda anlatmış bide bir e bin katmış annemden önce teyze kızları yukarıya çıktı ağzımdan laf almaya çılışıyorlar bende haberleri yok die yok bişey bir daha kusmadı falan dedim meğer biliyolarmış annem geldi ayy bir acındırmalar sanki mert öldürdüm ben torunuma bakamamış hasta etmiş falan da filanda birton laf teyze kızlarıda başladımı ben ne bişim anneymişim mert kusuyormuş ishalmişte ben ne biçim kadınmışım annemişimde çocuğumu hasta etmişim ben kallldım böle hasta bunlar yaaa onlar gittiler hopppp 5 dk sonra istanbuldaki teyzem aradı ondanda laf yedik hepsi annemin abartması görseniz sanki mert komada öle anlatıyor herkeze (allah korusun bu arada allahım yazma)ama gerçekten mertin neşeside sağlığıda yerinde sadece 2 defa kustu bide ishal oldu doktor ilaç bile yazmadı sadece bol bol su verin dedi oğlum kötü olsa ben bukadar sakin olabilirim sizce siz olabilirmiydiniz elimden gelen herşeyi yapıyorum inanın herkez evlatlarını korur kolar laf söyletmez ama annemin gözünde biz hep kötüyüz hep yetersiziz şişmanız çirkiniz okumadık lisede kaldık geri zekalıyız abartmıyorum bunlar böle artık ana kendimi ıspatlamaya çalışmaktan iyi yeterli olduğumu göstermekten yoruldum yıprandım ve pisikolejim bozuldu takmıyorum diyorum ama takıyorum takıyorum işte malesef takıyorum ve bu beni çok üzüyor yoruyor

yağmurcum hoşgeldin canım ;

sedacım senide gördüm aşağıda ;

yağmurcum bende severim günleride bu günde ben yokum annemin gününe gittim bende ; ama pasta börekli değildi çok ilginç ki yemekliydi ,pek bana göre değildi yani,lakin ben pasta türü tercih ederim ..

krikitoscum inan çok şaşırdım ,bir anne çocuğunun kusurlarını kapatır ,sorunlarını kimseye anlatmaz ,çocuğunun yanında olur ,ben anlam veremedim senin annene kusura bakma ama çok tuhaf ..

krıkıtosum sastım valla ne denırkı.yok bole bısı ya.cocuk bu hasta da olacak tabı.bu senın annelıgını sorgulama hakkını tanımazkı annen dahı olsa.hıc hos degıl ya.

hosbulduk eylulum.canım sımdıkı gunler nıyeyse yemeklı oluyo bırde lokantalrda ypıyo kadınlar.hanımlar degıstı artık yormuyolar kendını.gelsın hazır yemek ))

ayy maytap ya keşke kullanmak zorıunda kalmasaydın o ilaçları canım ya neyse hayırlısı olsun artıkın
bugün zzüüppper bi hava vardı ama ben evden çıkıp eve gittim teyzeme
krikocum ne desem bilemedim sonuçta annen

yağmurcum hoşgeldin cnm,oğluna da maşallahhh

krikitosçum garip gerçekten annenin davranışları normalde yapsa bile(normaldede yapmaması lazımda) sen hamileyken böyle davranmaması gerekir,bide artık sende evli barklı kadınsın söylenirmi öyle şeyler

olayı ayrıntılı olarak görüşelim yavrum
her zaman başım üstünde yeriniz var hihoyyyt

ayyy güzelim şaka gibi neden susup duruyorsun bişiler söle annenin abarttığını kimsenin senin anneliğinle ilgili konuşmaması gerektiğini ayyy ne bili cırlasana yaaaa
annedir asla kırma kalbini ama ben olsam mesafe koyardım yada alır karşıma konuşurdum anlaması için

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy savas yakisiklida hani su killi börtlü bi adam varya

insanmi o beaaaaaaaaaaa,o insansa ben degilim zaar..ayyy feci yakisikli biri:)))))))

yagmurcan hosgeldin yavrumya ozledik valla seni.

gün demisinizde bende nefret ederim gunlerden cunku annemin birsuru gunu var ve annemin soyle

bi takintisi var,mesela iki hafta once gittigimde gun annemi narkadasindaydi .annem istiyorki giyinelim

susleneleim onla gune gidelim kiramadim ben gittim ama kardesi masla dedi:)

kadin cok seviyor yaaa,niye bunu istiyosun diyoruz ee seviyorum kizlarimin suslenmesini sizin

iciniz gecmis ayol diyor alemdir bu hatun yaa.'

ya benim gozume bu koca cok gicik gorunuyor regl de oldum cok gerginim hep kavga cikarasim geliyor

yine kactilar evde oglanla ikisi...sorun bendemi acaba!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…