2008 Kasım Anneleri

ay bugün hiç kendimde diilim yaa hindi gibi düşünüyom hayırdır acaba
bi yemeğe girişcem 2 saatttir evi de süpüremedim şimdide memo uyuyo süpürmiicektim baktım istiyo puff yaa istifa dilekçemi kime imzaalatsam tazminatımı verirmi acaba

valla bizde kredi kartlarını çok kullanıyoruz ayrıca ben çantamda fazla para bulundurmaktan hiç hoşlanmam.kredi kartlarında da şifre var çok güzel böyle:)) harcamaya gelince zaten habersiz bişey yapmam ama yapsamda sorun olmaz.yani aslında aklıma geleni alırım hiç eşime önceden haber verme huyum yoktur aldıktan sonra haberi olur:))

bizde bikaç ay önce kredi kartı kullkanmama kararı aldık eskiden çok yapıyorduk ipin ucu kaçıyodu şimdi kullanmıyoruz en azından kafamız rahat alsam bişey demez tabii bişeyti beğenip almayınca kızar benimkide başka alem

esas önemli mevzu bu kartların son ödemelerini takip etmek extre içeriklerini kontrol etmek ki saolsun onları eşim yapar:)) çantamda sağda solda sıkışmış slipleri toplar söylenerek:)))) birde kartların kesim tarihine göre bana bilgi verir artık şu kartını kullan veya diğerini kullan diye:))

derıncım benım kocada her kart kullanımından sonra slıplerı toplar cuzdanında sonra extre gelınce kontrol eder hesap yapar bır kredı kartımız var adam bu kadar sres yapıyor 3-4 tane olsa uyuyamaz herhhalde kaydirigubbakcemile3

derın esının yaptıgı o ıslerı kart kullandıgımız donemlerde ben yapıyordum
ıste asıl ıs oluyor bana gore
cunku ben aıle bılancosu tutuyorum gıyım, gıda, saglık, ozel vs dıye
bunları kategorıze etmek son odemelerını takıp etmek cok sıkıntılı oluyor kart kullanırken

ılk zamanlar esım bu bılanco ısıne cok guluyordu ama sonunda bır yıllık bılanco verdım elıne
en cok onun gıyım alısverısı yaptıgı ortaya cıktı

:)) allah sana ne diyim minikkk bilanço yapıyon heeekaydirigubbakcemile3 valla benim kafa işyerinde hesap kitaptan bir milyon oluyoo evde hiç böyle şeylerle uğraşamam.o da bi meraklı bi titiz çalışıyo ki ben de hiiiiiç dokunmuyorum ona böylle çok iyiyizz aman şeytan kulağına kurşun:))

ben de kullanmam kredi kartı genelde.ALDIĞIMI DA nakit alırım çok mecbur kalır kullanırsam tek çekim yaparım.taksitte işin ucu kaçıyor takip edemiyorum..

Niye kı vergiden mi düşüyorsun:1ninca::1ninca:

lavişle çene çalacam die bakamadım buraya
eylül hatunu hoşgeldin güle güle
mmmfcim hayırdır canım neden ölesin ki

ısletme mezunuyum ama calıstıgım ıs muhasebe degıl

vergıden dusmuyorum elbette ama ıyı oluyor hesap kıtaplı olmak
nereye ne kadar harcamısız bellı oluyor
prensıp meselesı harcadıgım parayı yazmazsam rahat edemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…