- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #61.241
NAPTIN NANNNNN eyvahedigeldismileya kızlar az önce kötü bişe yaptım bennakannehir
BEN ALMAYIM O ZAMAN MAZALLAHHHH :kedi:asortik o gosterdigin canta bihter cantasi diye satiliyor:) cantasini bile unlu yapti hatun:))
taba rengi cok guzel yani o resimdekini begendim ben,al kokosum yakisir sagaaa.
koci bana kredi kartını vermişti sinemaya biletleri al die he tamam dedim neyse işte
biletleri aldım ama en son onay şifresi gelio ya cep teline o gelmeden alınıyormuş
aklıma çanta geldi dur dedim bununla alayım aldım şifre gitti koci beni aradı şifre geldi die
he ver dedim sinema bileti aldım ya onun için geldi dedim safım nerden bilecek ne aldığımı
kuzu kuzu verdi şifreyi çantayı aldım ayy ne kötüyüm demi yaamafoldumben adama sölemeden kartını kullandım
şimdide suçluluk duygusuna kapıldım bak napacammbilmiyorumkismile
koci bana kredi kartını vermişti sinemaya biletleri al die he tamam dedim neyse işte
biletleri aldım ama en son onay şifresi gelio ya cep teline o gelmeden alınıyormuş
aklıma çanta geldi dur dedim bununla alayım aldım şifre gitti koci beni aradı şifre geldi die
he ver dedim sinema bileti aldım ya onun için geldi dedim safım nerden bilecek ne aldığımı
kuzu kuzu verdi şifreyi çantayı aldım ayy ne kötüyüm demi yaamafoldumben adama sölemeden kartını kullandım
AMAN BENDE BİŞİ YAPTIN SANDIMkoci bana kredi kartını vermişti sinemaya biletleri al die he tamam dedim neyse işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?