2008 Kasım Anneleri

ayy öff inşallah onunda olur ne acı allahh isteyene versin yaaa bizimde ailede olmayan kişiler var ben yaptım süprisiii

peki sorarım size;
yorgun argın çalışmışım evde zırnık
yemeğim yok memleketten gelen kuzeni yemeğe çağıran
kocamımı atayım
memleket
gelen kuzeni mi atayım
yoksa ben mi atlayım?

kaynanam tüm gün evde
bahaneeeeeee
pazara çıkmadım bişim yok
eeeeeeeeee ben bütün gün totomumu büyüttüm evdeeeeeeeee

Ya Allah her isteyene versin,benim teyzem 40 yasinda dogurdu gecen yil.büyük kizi 19 kücügü 15 yasinda.ama bunlar isteyerek yaptilar üc düsükten sonra tutturdu nihayet.

istah bu olsa gerek

zeyna acilen kocisini ara ve evde bisiy yok yorgunum disariya cikaralim de.yiyin disarda yemeginizi eve gelirkende pasta börek filan alin cayla yiyin.kizim yorulursun nasil hallletcen aksama kadar.

kriko gecelere hasret kaldın zaar iyi geceler falan dion:)
ayy eltime kıl oldum 2 dakika içinde yaaa kompleks fesat kıskançlık akıo her yerinden

eylülü biraz aşağı indireyim hemde bi alayım die indim aşağı neyse
baktım bu da apartmanın kapısınınönünde bebeleriyle
büyük kızı 4 yaşında o eyllü sevmek istedi eylülde geri iit sevmiyor pek yaklaşılmasını neysee
çok asabiyiz dedim gayri ihtiyari bi şekilde o da dio ki benim gzel kızım seni sevmek istiyorda
daha ne istiyon ayyyy öle bi sinirlendim ki evet annecim çok büyük bişey
bahşedio sana dedim çektim gittim yanından ayy gerizekalı yaa şeytan dedi yoluk saçlarını bi de sen yol
neyse dedim çektim gittim yaa tövbe tövbe akşam akşam

Son düzenleme:
kriko gecelere hasret kaldın zaar iyi geceler falan dion:)
ayy eltime kıl oldum 2 dakika içinde yaaa kompleks fesat kıskançlık akıo her yerinden

noldu bebişim

zeynam ayarlarsın la sen buzluğunda yokmu bişey köfte falan yap pattis kızart pilav çorba kolay zaten kocanda gelirken tatlı alsın bizahmet

çorba yapmış kaynanam
etli taze fasulye ocakta
pilavı ısladım
keki fırına koydum
kek çırptım fırına attım
bide salata malzemelerini hazırlarsam tam olur
yeter demiiiiiiiii

zeyna hatun sen becerıklısındır anacım
dolabından hazırlarsın bıseyler olmadı hazır pızza yedır onlara

asortık uyma sen kımseye anacım kotulukten degıldır elbet

ben cıkayım kocısle amcaya gıdecekmısız
gorusuruz guzeller

Ya kızlar naber...İşlerin içinde boğuldum, midem bulandı valla..

KATILCAN
ay aynen yaa mahvoldum bugün 5 dakka boş kalmadım bu ne böyle yaa kafamçokkarıştı

asortie çok sinir oldum bende bak şimdi anama benim hiç eltim yok olunca bizde mi böyle olacaz acaba eyvahedigeldismile

zeynam yeter gülüm daha ne olsun çalışan insan birkaç saatte daha napsın

Akşam anneme gidecem çok özledim.Hem de nasıl bakayım.Yarasından biraz irin akmış.Doktora götürdü kardeşim.Pansuman yapılacak geçene kadar.Anıl da kan verdi bugün demir ölçümü için.Demiri çok çıkmış. Doktor pekmez vermeyin demiş.Kilo 13 , boy 82 ölçmüş.Boy uzamamış pek...Su çiçeği aşısı oldu.Doktor ateş yapabilir demiş.ınşallah olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…