- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #61.401
yasminciğim bir kaşık calpol verin her ihtimale karşı
gece de rahat uyur
gece de rahat uyur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah Anıl'ıma kilosu da boyu da yerinde
o fazla demirinden accıkta benim oğlana versin kaydirigubbakcemile3
yasminciğim bir kaşık calpol verin her ihtimale karşı
gece de rahat uyur
BENde de E VAR elti HEMDE 2 TANEEEEE
İÇTEN PAZARLIKLILARDIR FAKAT TAKMAM PEKK
ÜÇÜMÜZ Bİ ARAYA GELİNCE PEK EĞLENİRİZ
AMA KAYNANAM VE KAYINPEDERİMİN EN ÇOK BENİ SEVMESİNİ PEK HAZMEDEMEZLERRRzemuszemusbayanssulusmile
Kaynanama dedimki demiri fazla.Diyo ki başarılı bulmadın mı:))) Hay Allah nazıl bi zihniyet bu yaaa.Anne dedim fazlası zarar, baş dönmesi filan yapar.Pekmezi keselim dedim.Boyu da çok artmamış.Doktor 84 demiş ama ayakkabı vardı((
bizim yemek yediğimiz bi yer var orada çalışan bi abimiz var da o anlattı.Bunlar 4 kardeş hepsi de evli babaları ölmüş anneleri de yaşlı.Kadın 80 küsür yaşlarında.Bu zamana kadar hep kendi evinde kalıyomuş bu abimiz anlatırdı anneme gittim yemek yaptım temizlik yaptım diye falan.Eşiniz dedim o istemiyo yapmak dedi bende bişey diyemiyorum dedikadıncağızın artık yanlız başına kalacak hali kalmamış bakıma ihtiyacı varmış.ama ne kızları ne oğulları bakıyo.ya düşünüyorum da ne kadar acı koskoca adam ağladı anlatırken.huzur evine koymuşlar paralı ama ziyarete gittiklerinde kadının heryanı mosmormuş uyumuyo diye durmadan iğne yapmışlar kadın yalvarıyomuş beni alın bi daha o hastaneye götürmeyin diye.Yaa böyle işte Bir anne 4 tane evladına gözü gibi bakmış ama 4 tane evlat bi anasına bakamıyomafoldumben öyle üzüldüm ki anlatamam bizim sonumuz ne olacak acaba allah kimsenin eline bırakmasın.
bizim yemek yediğimiz bi yer var orada çalışan bi abimiz var da o anlattı.Bunlar 4 kardeş hepsi de evli babaları ölmüş anneleri de yaşlı.Kadın 80 küsür yaşlarında.Bu zamana kadar hep kendi evinde kalıyomuş bu abimiz anlatırdı anneme gittim yemek yaptım temizlik yaptım diye falan.Eşiniz dedim o istemiyo yapmak dedi bende bişey diyemiyorum dedikadıncağızın artık yanlız başına kalacak hali kalmamış bakıma ihtiyacı varmış.ama ne kızları ne oğulları bakıyo.ya düşünüyorum da ne kadar acı koskoca adam ağladı anlatırken.huzur evine koymuşlar paralı ama ziyarete gittiklerinde kadının heryanı mosmormuş uyumuyo diye durmadan iğne yapmışlar kadın yalvarıyomuş beni alın bi daha o hastaneye götürmeyin diye.Yaa böyle işte Bir anne 4 tane evladına gözü gibi bakmış ama 4 tane evlat bi anasına bakamıyomafoldumben öyle üzüldüm ki anlatamam bizim sonumuz ne olacak acaba allah kimsenin eline bırakmasın.
masallahhh yasminim anila. kilolar ayni denizle :)
annene ne oldu canim ben kacirdim yada ben yokken bisiy filanmi oldu.