2008 Kasım Anneleri

maşallah Anıl'ıma kilosu da boyu da yerinde
o fazla demirinden accıkta benim oğlana versin kaydirigubbakcemile3

Kaynanama dedimki demiri fazla.Diyo ki başarılı bulmadın mı:))) Hay Allah nazıl bi zihniyet bu yaaa.Anne dedim fazlası zarar, baş dönmesi filan yapar.Pekmezi keselim dedim.Boyu da çok artmamış.Doktor 84 demiş ama ayakkabı vardı:(((

BENde de E VAR elti HEMDE 2 TANEEEEE
İÇTEN PAZARLIKLILARDIR FAKAT TAKMAM PEKK
ÜÇÜMÜZ Bİ ARAYA GELİNCE PEK EĞLENİRİZ
AMA KAYNANAM VE KAYINPEDERİMİN EN ÇOK BENİ SEVMESİNİ PEK HAZMEDEMEZLERRRzemuszemusbayanssulusmile

bizim yemek yediğimiz bi yer var orada çalışan bi abimiz var da o anlattı.Bunlar 4 kardeş hepsi de evli babaları ölmüş anneleri de yaşlı.Kadın 80 küsür yaşlarında.Bu zamana kadar hep kendi evinde kalıyomuş bu abimiz anlatırdı anneme gittim yemek yaptım temizlik yaptım diye falan.Eşiniz dedim o istemiyo yapmak dedi bende bişey diyemiyorum dedi:(kadıncağızın artık yanlız başına kalacak hali kalmamış bakıma ihtiyacı varmış.ama ne kızları ne oğulları bakıyo.ya düşünüyorum da ne kadar acı koskoca adam ağladı anlatırken.huzur evine koymuşlar paralı ama ziyarete gittiklerinde kadının heryanı mosmormuş uyumuyo diye durmadan iğne yapmışlar kadın yalvarıyomuş beni alın bi daha o hastaneye götürmeyin diye.Yaa böyle işte Bir anne 4 tane evladına gözü gibi bakmış ama 4 tane evlat bi anasına bakamıyomafoldumben öyle üzüldüm ki anlatamam bizim sonumuz ne olacak acaba allah kimsenin eline bırakmasın.

BENde de E VAR elti HEMDE 2 TANEEEEE
İÇTEN PAZARLIKLILARDIR FAKAT TAKMAM PEKK
ÜÇÜMÜZ Bİ ARAYA GELİNCE PEK EĞLENİRİZ
AMA KAYNANAM VE KAYINPEDERİMİN EN ÇOK BENİ SEVMESİNİ PEK HAZMEDEMEZLERRRzemuszemusbayanssulusmile

Bende ne elti ne de görümce..Şükürler olsun.Kaynanam ve kocam fazlasıyla yetiyo:(((((

ayol bende 2 tane var büyük olan böle değil ya bu çok kompleksli ya anlatamam valla
geçen benim ayakkabımın aynısından alacakmış ama numarasını bulamammış bunuda bana
söylyor yaa allahın açları dicem benim kocamın verdiği parayla geçiniyonuz neredeyse dicen
böyle böbürlenmeleri var ki anlatsam bitmez kızlar ya ne yapacam ben bununla bilmiorm
hem benim kocamın parasını yiyolar hem bana hava atıyor ya gerizekalı bir değil iki değil valla
susayım diyorum iki kardeşinde arası bozulmasın diyorum ama bi yere kadar yaa
tövbe tövbe bunlarda sölenmez ama işte böle yapıyor yaa

Kaynanama dedimki demiri fazla.Diyo ki başarılı bulmadın mı:))) Hay Allah nazıl bi zihniyet bu yaaa.Anne dedim fazlası zarar, baş dönmesi filan yapar.Pekmezi keselim dedim.Boyu da çok artmamış.Doktor 84 demiş ama ayakkabı vardı:(((

:roflol: allahım yaa çatlak senin bu kayınvalide iyi eğlenilir bunula haa biraz kafalasak KK'ya takılırmı acaba :roflol:

bizim yemek yediğimiz bi yer var orada çalışan bi abimiz var da o anlattı.Bunlar 4 kardeş hepsi de evli babaları ölmüş anneleri de yaşlı.Kadın 80 küsür yaşlarında.Bu zamana kadar hep kendi evinde kalıyomuş bu abimiz anlatırdı anneme gittim yemek yaptım temizlik yaptım diye falan.Eşiniz dedim o istemiyo yapmak dedi bende bişey diyemiyorum dedi:(kadıncağızın artık yanlız başına kalacak hali kalmamış bakıma ihtiyacı varmış.ama ne kızları ne oğulları bakıyo.ya düşünüyorum da ne kadar acı koskoca adam ağladı anlatırken.huzur evine koymuşlar paralı ama ziyarete gittiklerinde kadının heryanı mosmormuş uyumuyo diye durmadan iğne yapmışlar kadın yalvarıyomuş beni alın bi daha o hastaneye götürmeyin diye.Yaa böyle işte Bir anne 4 tane evladına gözü gibi bakmış ama 4 tane evlat bi anasına bakamıyomafoldumben öyle üzüldüm ki anlatamam bizim sonumuz ne olacak acaba allah kimsenin eline bırakmasın.

çok acı bişey canım çook inşallah biz öyle evlatlardan ve de annelerden olmayız :Saruboceq:

yasmin ayakkabiyla niye boyunu olcuyorki?biz gittikmi cocugu bezi dahil taamen soyar doktoru once tartar sonrada boyuna bakar.daha hic kiyafetiyle olcmedi.

Rabbim hayırsız evlat yapmasın yavrularımızı ve bizi.Annemim gözüne bakarım.Hasta mı, huzursuz mu, kırgın mı?Şükürler olsun hayır dualarını esirgemezler.Annemde annesi ve kaynanasına baktı uzun süre gocunmadan.Ben de öyle olmak isterim.Allah düşürmesin ama birgün bakıma muhtaç olacaklar...mafoldumben

yasminim maşallah anıla dicem ama boyu ile kilosunu ben kaçırdım kaç geldi
annenede geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez iltihap mı acaba

Back
X