lavişim oluyor işte zaman zaman msnde de görüşmüştük bu konuda seninle hatırlarsan benim oğlum da geceleri fazla uyanan bir çocuk değildir bebekliğinden beri ama işte bazen tuttumu tutuyor mutlaka vardır bir sıkıntısı sebepsiz değildir, yaa diş sıkıntısıdır, ya başka bir yeri ağrıyordur, ya hazımsızlık çekiyordur ya da seni özlemiştir doyamıyordur herşey olabilir napalım küçükler daha çok küçükler
gülizim sana da günaydın canımcım zeyna Ege'ye gelmiyor hatta gelmediği tek yer ege şuanda kaydirigubbakcemile3 gelirse haber verecek kaydirigubbakcemile3
ıcırım kıyamam ben Eylülüme yaa canım benim acıyordur heralde halla oy kuzum
sende bırak artık düşünme bu kadar bakıcınız kendi derdine yansın eylül gibi rahat uslu bir çocuğu zor bulur
kayınvaliden gelecekmiş işte bir süre idare edersiniz o sürede de yine iyi birini bulursunuz napalım canım
bu arada miniğim ben rüyamda seni gördüm yaa aklımdaydı sabah unutumuşum şimdi senin yazıları okurken aklıma geldi
şimdi sen Emiralp'le beraber bir reklam da oynamışsınız hem de ne reklamı Molped :roflol: ben reklamı TV'de izliyorum sen bişeyler konuşuyorsun Emiralp etrafında koşuyor, sen işte molped'den memnun kaldığını falan anlatıyorsun kaydirigubbakcemile3 ay şok oluyorum ben görünce aaa diyorum bu bizim minik hemen neti açıyorum KK'ya yazıcam kızları tv'nin başına toplayacağım ay KK'da sorun çıkarıyor yazdıklarım gitmiyor bir türlü sinir oluyorum msn'den yazıyorum güya kızlarminiği gördünüz mü diye meğer pek çoğunun haberi var diğerleri benden öğreniyor sonra böyle ağaçlık bir yerde seninle buluşuyoruz biz bir ormanın köşesi gibi bir yer ama hava karanlıkzifiri karanlık değil de akşamüstü gibi bulutlu gibi Emiralp hiç rahat durmuyor oradan oraya koşturuyor etrafımızda da gazeteci ordusu foto çekmeye çalışıyorlar ama sadece Emiralp'i istiyorlar bende diyorum sana hatta bir ped reklamıyla çocuğun ünlü olacağını hiç düşünmezdim diye sende diyorsun yaa işte öyle oldu budan sonra o oynayacak zatenben bir daha katılmayacağım falan diyorsun kaydirigubbakcemile3 benim sadece totom değil komple vücudum açıkta kalmış anlaşılan