2008 Kasım Anneleri

meleğim bu havalarda ağrılarda bi azalma olmuyor..artmasında bunada razıyım...ağrılarla yaşamaya alıştım 11 yaşımdan beri var bu rahatsızlık..

ahh canım yaa zor olsa gerek ben akşama kadar masa başı çalıştığım için sırtım ağrıyor sürekli şikyetçi bir vaziyette dolanıyorum sen 11 yaşından beri diyorsun valla utandım kendimden bilmiyorumkismile

günaydın güzeller...
işlerimi bitirp ancak düşebildimmm...

sapişim barışmış çokkkkk sevindimmmm...allahımm mutluluğunu daim etsinn...
maytap hastaymış geçmiş olsunnnn..
zeyna egeye geliyormuşş..eee gelmişken bi muğlayada uğrar zarr...
miniğim kocasıyla konuşup ortayı bulmuşşş...sorun yokkk ne güzelll..
yasminimm..kocişle karşılaşmamışş..eee oda iyi özlerler...özlemle barışıverirler..
meleğim iki ciğara tellendirmişş yengesiyle...offff keyfi yerindeymiş ne güzelll
diloksumun tunası rahatsızmış gece..çok geçmiş olsun kuzumuza..
hilalimm kasımın güzel annesi sanada günaydın canımmm

maytabım geçmiş olsun canım doğal ilaçlarla iyilleşiver inş..
bu arada işlerinizde hallolsun canım yaa ne bu dert hiç bitmiyorrr sizdeee
tunaya da geçmiş olsun dileğim ya yazık yavruma ......
beyazmeleğim ya 3 gündür sapıttı noluyo bu çocuğa anlamıyorum kii
gece çpok uyanmayan bi bebekti benim kızım 2 yaş sendromu galiba:)))

Amin yasminim inşallah hayırlara vesile olsun..

Ay yok gülizcim şimdilik 2. düşünmüyorum .Ama özlemişim o duyguyu güzeldi..

Hilalcim,beyazcım güznaydın..

Maytapım geçmiş olsun canım..

cıtos ruyan hayırlara gelsın canım
gecen hafta ben de kız bebek dunyaya getırıyordum acı cekıyordum ama cok mutluydum
allahım dualarımı kabul et yarabbıım

cılek ben merak edıyorum canım senı bak
nerdesın yıne evısı mı yapıyorsun yoksa

günaydın gacılar
sapişim barışmısınız kocısle çokkkkk sevindimmmm...allahımm mutluluğunu daim etsinn ..... maşallah :nazar:
maytap hastaymış geçmiş olsunnnn.... yasmın sendemı hastasın yawrum pazartesı konusunca sesın ıı gelıyordu sanada gecmıs olsun
anıl pasaya masallahhhh
diloks hayırdır ne oldu tunaya kasım bebelerı hasta degıl derken yawrı hastaymıs gecmıs olsun tunası rahatsızmış çok geçmiş olsun kuzumuza..
çitoş hayırdır ınsallahh

eylul kuzum ıyı parmagı mormor tırnagı cıkıcak gibi yawrumun bense halen bakıcı olayını kafama taktıgım ıcın gecelerı uyuyamıyorum cokk uykum varrr

günaydın gacılar
sapişim barışmısınız kocısle çokkkkk sevindimmmm...allahımm mutluluğunu daim etsinn ..... maşallah :nazar:
maytap hastaymış geçmiş olsunnnn.... yasmın sendemı hastasın yawrum pazartesı konusunca sesın ıı gelıyordu sanada gecmıs olsun
anıl pasaya masallahhhh
diloks hayırdır ne oldu tunaya kasım bebelerı hasta degıl derken yawrı hastaymıs gecmıs olsun tunası rahatsızmış çok geçmiş olsun kuzumuza..
çitoş hayırdır ınsallahh

eylul kuzum ıyı parmagı mormor tırnagı cıkıcak gibi yawrumun bense halen bakıcı olayını kafama taktıgım ıcın gecelerı uyuyamıyorum cokk uykum varrr

Canım soğuk algınlığı vardı.İlaç içince düzeldim.İyiyim şükürler olsun.Sen de şu kaynanan gelsin bakalım nasıl olacak.Bulursun canım inşallah gönlüne göre birini..

Back
X