beyazmelek hayırdır ınsa allah canım
zengın mı oluyorum nee
valla canım bence senin oğlan meşhur olacak sen de onun menajeri kaydirigubbakcemile3 yiyeceniz çocuğun paralarını zengin olacanız kaydirigubbakcemile3
oyyyy kuzumm ne seker cıkmıs ya bende ıstıyorum eylule canta ama pek anlamaz dıye almadım hıcc
eymeninde vr mikili sırt çantası ama çok komik yaa sanırım içine fazla şey dolduruyorum bir de çocuğun sırtına asıyorum yavrum geri geri gide gide düşüyor poponun üstüne kaydirigubbakcemile3
okudum meleğim zeynanın egeye gelmediğğini..ama belkim gaza gelirde gelir belki diye yazdımm...
hmm anladım canım aferin taktik güzel :jeyyar:
kayınvalidem sinop a geri dönüyo tam da oğlum alışmıştı ona şimdi annem bakmaya devam edecek

( ne zor ya off evde olsak kendi çocuğumuza kendimiz baksakk
haydaa ıcırınkinden sonra şimdi de buğracım mı bakıcısız kaldı neden gidiyor babanannesi, ve de evde olma ve kendi çocuğumuza kendimiz bakma fikrinie sonuna kadar katılıyorum
Yok Çitosum ben de bir topikden atıldım ama küçücük bir ananın küçücük bir emriyle:)))))
Başka bir site canım.Rahatsız olmuş 1-2 kişi dobra eleştirimden.Hatırlı üyesi oranın.Çünkü kocası orda reklamı olan şirketlerin sahibi.Bu geniş ilişkiden dolayı bir göz kırpmayla banlandık..Üzgün müyüm?Haaaayır:enbuyukkk:
hangi topikten len diye soracaktım, hangi babayiğit seni atabilir diye ama alttaki yazını okuyunca birden hatırlayıverdim niyeyse
HAYIR CAIM ÖLE DEĞİL ASIL ŞÖLE ;
KOCASI VE KENDİSİ ORAYI ELE GEÇİRDİ O YÜZDEN ÖLE ZİHNİYETLİ OLDUKLARI İÇİN BİR LİN PARMAĞINI GEÇEMİYOR SAYILARI
VE KÜÇÜK BİR ARAŞTIRMA SONUCU BİZE ÖVÜLEN NATUREL ÜRÜNLER ASLINDA KENDİ ŞİRKİTLERİ BİZİ KEKLEMEYE ÇALIŞMIŞ SADECE
BU SAATTEN SONRA NE KADAR İNANIRIM ONLARA NATURELLİKLERİNE BİLE İNANMAM:icecream:
aynen canım bende o olayı yasminimden duydum çok ayıp çok

lmaz:
yawww benım bılmedıgım neler var boyle yawww
bırınız bana neler oldugunu anlatabılır mı
gel canım msne anlatayım diyecektim ama zeynam demiş o hala anlatmadıysa sen gel msn ye ben anlatırım
ne diyonuzz yaaa ben hepten fransız kaldım konularaaa:))kaydirigubbakcemile3
sende gel yavrım sana da anlatayım
Sanırım ben mutlu değilim- Acaba?- Nasıl olduğumu bilmiyorum:)))))))))))))) Kelime kelime tercüme..
noluyo uleen duygu karmaşası iiçine girmişin kuşum kafamçokkarıştı
kızlar ya yağmura baston puset almayı planlıyorum bennn
elele diye basit bi baston gördüm 50tl falan
ince bi şiltesi var sadece acaba işimi görür mü yaaa
valla canım fotosuna baktığım güzel ama işte arkadaşlar yazmış zaten kilo problemi var onda o yüzden bencede görerek almak çok daha sağlıklı
Eymenin de puseti eskidi artık aslında çok eskimedi de kirlendi kılıfını çıkarıp yıkasam bişey kalmayacak
bende baston alayım diyordum ama şimdilerde eymen o bisiklet gibi olanlara takmış durumda dışarıda çocuklarda gördü bayıldı bayıldı indirmeye çalışıyor çocuğu binicem diye, bir kerede dükkanda gördü bindirdim bu seferde giderken inmeyecem diye ağlıyor yasminin Anıl gibi Eymen pek sevmiyor bebek arabasını yürümek daha zevkli geliyor ama tabi uyuyacağı zamanlarda falan lazım oluyor o yüzden ben bastonu bir süre daha erteleyip o bisikletlerden alıcam sanırım bu pazartesi alıcam daha uzun bir yere gidecesek yani uyuyabileceği bir yere o zaman arabasını kullanıcam şimdilik böyle düşünüyorum baston da alırsam yine yatabilen alıcam, çünkü daha çocuk bunlar uyumak isterler elbette arabada o yüzden en azından sırtı biraz yatabilsin tam yatmasa da
devrankayra'cım ben önce tereyağı ile unu bir güzel kavuruyorum miktarını kendime göre kafadan ayarlıyorum yani kaç kişi yiyecekse ona göre işte kavrulunca içine biraz et suyu veya tavuk suyu evde ne varsa vede biraz da normal su katıyorum yada tercihen sütte katabilirsin biraz da tuz vede biz içine nohut atıyoruz haşlanmış nohut benim çok hoşuma gidiyor oğlumda seviyor opuyorumnanaktan
kızlar toplantım vardı gittim oradan ee gittim yemek yedim oğluma künye alasım vardı çok seviyor artık kolunda bişey takmayı eskiden söküp atardı şimdi seviyor bende heves ederim hep çocuklarda altın künye, aman allahım epeydir altın bişeyler almıyordum ne kadar artmış fiyatlar yaa şok oldum resmen akannehir birkaç model beğendim artık oların içinden bütçeme en uygun olanını seçtim çok yakıştı bıdığımın tombili kollarına