2008 Kasım Anneleri

arabalar konuşuluyo galibaa bizim oğlanda arabasına binmiyo özgür takılcakmış çok inatçı böyle hırçın mızmız bişey oldu yaa:(( koşabildiğince hızlı koşmak istiyo bit kadar zaten yerde. milletin bacaklarına çarpa çarpa gidiyo yaa

ha havalardan bahsetmişsniz o kadar alıntı yapıyorum hala bazı şeyleri kaçıyorum valla bravo bana kaydirigubbakcemile3

burada da hava mükemmel ince bir ceket yetiyor eymen badysinin üstüne yelekle geziyor balkonda sabahtan beri dışarı öyle çıkardım ben akşam dönüşte serin olur diye montumu aldım elimde taşımayı sevmediğim için giydim ama piştim resmen dayanamadım çıkardım
ben böyle havaları çok seviyorum yaa böyle ilkbaharda gelince içim kıpır kıpır oluyor benim

Aaaa beyazmeleğim iyi ki yazdın batunun da künyesi vardı annemler almıştı doğduğunda .Büyük geliyordu bi de şimdi deneyim bakıyım nasıl olcak..

bız oyle kunye falan takamıyoruz halbukı ısterdım takmak
ama laz usagu kocam agır abı takıldıgından erkek adamı kunye bozarmıs
ne o ole kız gıbı suslenırmı dıyor

ben de kızım olunca ınsa allah bır suru cıcıler takııcıım

cılegım ben cok severım aslında karlı havayı ama ınsan hergun gorunce de sıkılır elbet
ben senı merak etmıstım bugun hanı dıyordun ya olsem merak etmıyorsunuz benı dıye
ama sen gecmıse bakmadın sanırım

beyazmelegım aydınlandım canım saol

Aaaa beyazmeleğim iyi ki yazdın batunun da künyesi vardı annemler almıştı doğduğunda .Büyük geliyordu bi de şimdi deneyim bakıyım nasıl olcak..

dene canım dene çok seviyorum ben çocuklarda künyeyi
ay benimde doğum gününde ananesi alıverelim demişti ama ne mükün kolunda bişey durdurmazdıki ne varsa söküp atardı üzerinde ama şimdi anlıyor cici diyor oovv diyor seviniyor koluna bakıyor
mavi boncuk vardı kolunda bir ara kayboldu geçenlerde kendi bulmuş biyerlerden getirdi ıh-ıh diyor kolunu gösteriyor tak diye taktım bak ogün bugündür çıkarmadı

bız oyle kunye falan takamıyoruz halbukı ısterdım takmak
ama laz usagu kocam agır abı takıldıgından erkek adamı kunye bozarmıs
ne o ole kız gıbı suslenırmı dıyor

ben de kızım olunca ınsa allah bır suru cıcıler takııcıım

cılegım ben cok severım aslında karlı havayı ama ınsan hergun gorunce de sıkılır elbet
ben senı merak etmıstım bugun hanı dıyordun ya olsem merak etmıyorsunuz benı dıye
ama sen gecmıse bakmadın sanırım

beyazmelegım aydınlandım canım saol

canim göyaactim sayfayi gecmise bakicaktim,deniz bisküvileri attmis yere alip yemiyor dagitiyor..evi süpürdüm mecburande sildim cünkü süp¨rünce illaki silincek sanki aman nebilim.toz aldim Deniz`i uyuyttum ve geldim.cok yoruldum bakmadim valla gecmise direk daldim.saol canim merak etmisin bugunde ben goremedim kusura bakma.

ayy kar iyi hosta surekli yagiyor tövbe yarabbim deli olucamya..gunes var tamammda ama karda var dogru durust cikamaz olduk disariya soguktan.

offf bian evel gelmk istiyorum ben yine ülkeme.

beyazmelekçim kayınvalidemin annesi % 85 felçli.çocukları arasında sırayla bakılıyo.şimdi onlara gelmiş sıra gitmesi gerekti o yüzden.hemde benim daha lise 2 ye giden kaynım var o da ana kuzusu hala.

Ayy çileğim sen beni öldürcen.Bu ne temizlik hastalığı böyle..

Ben de bu ara nanoteknolojik temizlik ürünlerini araştırıyorum.Çok mantıklı geliyor bana.:kahve:

benim takıntılarım var yaa.(( aslında baya baya hemde.şu künyeyi mesela hayatta çocuğa takamam:(( bi yere takılır allah muhafaza koluna bişey olurr:(( ayy düşüncesi bile beni terletiyoo.allah korusun hepsini
benim huyum işte buuu

yağmura kardeşimle babam almıştı hediye künyesini nasıl da tatlı oluyorrr
kızımın kolları etli daha da tatlı oluyor uğur böcekli benim kuzumun künyesiii
beyazmeleğim bende nette gördüm bi bisiklet çok güzeldi kızım bundan sonra hep dışarda olacakkk çünküü

takıntılar zamanla panik atağa falan çevirebilirmiş aslında belki de tedavi edilmesi gerek ama ona sıra gelene kadaaaarrr ohoooooo.yatarken kırk kere ocağa bakarım kapalı olduğunu bildiğim halde bi daha bakarım yada evden çıkarken.camlara bakarım :(( kapıyı kilitlerken kafam dalgınsa mesela aşağı inerim ama kilitleyip kilitlemediğimi hatırlamayıp tekrar kapıya bakmadan gidemem :(( psikomuyum laa ben:))

hatta bi ara bilezik de takmıştı kayınvalidem ben çıkarttım ama sevmiyorum bileziğii
kelepçe daha sevimli oluyorr
annemde bu ara kulağını deldirelim diyor ama ben kıyamam yaaa biraz daha büyüsün o zman yada yaza doğru deldiririmm

LAVıNYA4134, Asortie+, beyazmelek, cilekk+, çitos, derinxby, devrankayra, krikitos, Minik Kalimero+, mmmf27+, remedios, SAPHIRA+, yasmin.28, zeyna+
misafirler kaçtıııııı

aşırı bi evham sözkonusu bende.halama çekmişim resmen.diyorum ya kimsenin aklına gelmeyen güvenlik önlemlerinin hepsi aklıma gelir benim.mesela kapı veya vitrin camlarına film geçirttiniz mii.niyee?? kırılırsa allah korusun dağılmasın diye:))çocuğum orda olur falan akannehir

Back
X