Ne oldu neye kızdın cınım???
kime kızabilirim ben hayatım eşim olacak salağa biiir ikincisi de anam olacak zilliye beni delirtecekler birgün o olacak
öğlen eve gittim eşim cumaya gidecek hazırlanıyor zaten ne hikmetse her cuma mutlaka bir kavgamız oluyor neyse
annem de geldi hemen arkadan annem bugün akrabalarla buraya yakın başka bir ilçe var 15-20km falan en fazla orada da bir akrabamız var oraya gidecekler dünden beri söyleniyor adnan yarın namazdan sonra beni otogara bırakıver minibüsle gideceğiz diye tmm dedik neyse
eşim evden çıkarken de dedi oğlum saat 13.00de kalkacak minibüs cuma biter bitmez hemen gel oyalanma dedim tmm dedi oda
ben çocuğu giydirdim hazırladım annem de çantasını hazırladı falan kadın aceleci daha beş dakka oldu eşim çıkalı hadi aşağıda bekleyelim geç kalmayalım falan iyi neyse hava zaten bahar günü gibi dedim inelim oğlanda oynasın aşağıda
indik bekle allah beklee ayy gelmez adam deli etti deli annem saat 13.00te kalkacak minibüs dedi eşim geldiğinde saat 13.10du annem akrabaları aradı biraz minibüsü bekletin falan diye tani o kadar bekletemediler neticede gittiler onlarannem kaldı eşim gelene kadar bir sürü saydı saydı saydı allaım krizden gidicem yani bugün bana bişey deme gelsin ona söyle söyleyeceğim tabi onada söyleyeceğim falan
baktım adam karşıdan sallana sallana geliyorr anam ee oğlum geç kaldın yaa minibüsü kaçırdık arabayla kendin bırak artık dedim niye başka minibüs yok mu işime yetişeceksiniz sanki diyor annem de olsun canım önemli değil diğer minibüsle giderim diyor düşüp bayılacaktım orada ben akrabalarla aynı minibüste olalım eymenle zor olur yardımcı olurlar diye demiştim diyor
hiç bişey söylemedim onu bindirdik geldik hiiç konuşmadan eve girdim yatağa uzandım 15 dk sakinleştim çıktım evden o yemek hazırlıyordu ben gidiyorum dedim vurdum kapıyı
ay ikisi de bir deli yaa kocam annemin böyle olduğunu biliyor panik olduğunu inadına yapar gibi hiiç acele etmiyor hayır kadın söylememiş olsa neyse kaç defa söledi burnumuzun dibinde mescit var salakk taa bilmem neredeki koca camiiye gitmiş namaza sanki orada kılınca daha çok sevap alacak yaa biliyorsun böyle olacağını haftaya git oraya şart mı yani bu hafta
saat 13.00de dersi olsa koşa koşa gider gelir yine de yetişir derse patronu kızsın istemez ama benim kızmam söylenmem hiiç umrunda değil hep bunu yapıyor hep
ya dinlemiyor ne istediğimi ne söylediğimi yada dikkat etmiyor 10 defa tekrarlamam lazım önemli bişey yaptıracaksam hayır gerizekalımı yooo değil işine gelenleri hiç kaçırmaz demekki çok önemsemior böyle deyince de kızıyor bana
varyaa bir konuşmaya başlasaydım eğer ağzını açıp bişey deseydi ağzına s.....tım resmen ondan kaçtım evden sustum ama sinirden öldüm tabi hala elim ayağım titriyor tabi bunun bir kısmı da açlıktan şuanda
gidip kendime bir iyilik yapıcam kokoreç yaptırıp gelicem afiyetle yicem
bugün bütün sağlığa zararlı şeyleri yicem sabah iki boyoz yedim şimdi de kokoreç sefam olsun