2008 Kasım Anneleri

heee ole şakkıdı
mınıksek te kendımızce cozum yolları uretıyoruz elbet sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:lepi:

aso kız geç kalmadınmı aşı için biras daha dur ilkokulda yaparlar kaydirigubbakcemile3
git üşenmedahada geciktirme yaptır bugün kaydirigubbakcemile4
geçmi kaldıkk..bende yaptırmadım daha..daha almadım bile..asortik almış en azından...

içim çok rahat ediyor gülizim domestosla pasparlak oluyorrrrkaydirigubbakcemile5
katılıyorum canımm..şakır şakır su gibisi varmııı:lepi:..ama ben hiç domestosla yıkamamıştımm..denemek lazımm...

bu arada sinirlerim acayip bozuk, sinirden şuanda başım dönüyor ve acıktım

zaten güne iyi başladım yaa iyi bitirsem ayıp olur illa ccanımın sıkılması lazım eve gittim güya yemekte yemedim
ne oldu meleğimm..kim kızdırdı senii..gelem bi çaresine bakammmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

jant, cam çıtası deyince modifiye sandım
neyse temizlik malzemeleri modifiyeye nispeten daha ucuz canım 200-300 tl'ye alabilir ya da hedef koy taksitler biterse yılda bir kez arabyala ilgili bir şey alabilirsin diye
cila ve temizleme makineleri çin malı olarak piyasada satılıyor bırak alsın bu makineleri belki arabayı cilalamaktan bilgisayar başında oturmaya fırsat bulamaz gene de huylu huyundan vazgeçmez
kredi kartını taksitler bittikten sonra yoketmekte fayda var

Ne oldu neye kızdın cınım???

kime kızabilirim ben hayatım eşim olacak salağa biiir ikincisi de anam olacak zilliye beni delirtecekler birgün o olacak

öğlen eve gittim eşim cumaya gidecek hazırlanıyor zaten ne hikmetse her cuma mutlaka bir kavgamız oluyor neyse
annem de geldi hemen arkadan annem bugün akrabalarla buraya yakın başka bir ilçe var 15-20km falan en fazla orada da bir akrabamız var oraya gidecekler dünden beri söyleniyor adnan yarın namazdan sonra beni otogara bırakıver minibüsle gideceğiz diye tmm dedik neyse
eşim evden çıkarken de dedi oğlum saat 13.00de kalkacak minibüs cuma biter bitmez hemen gel oyalanma dedim tmm dedi oda

ben çocuğu giydirdim hazırladım annem de çantasını hazırladı falan kadın aceleci daha beş dakka oldu eşim çıkalı hadi aşağıda bekleyelim geç kalmayalım falan iyi neyse hava zaten bahar günü gibi dedim inelim oğlanda oynasın aşağıda

indik bekle allah beklee ayy gelmez adam deli etti deli annem saat 13.00te kalkacak minibüs dedi eşim geldiğinde saat 13.10du annem akrabaları aradı biraz minibüsü bekletin falan diye tani o kadar bekletemediler neticede gittiler onlarannem kaldı eşim gelene kadar bir sürü saydı saydı saydı allaım krizden gidicem yani bugün bana bişey deme gelsin ona söyle söyleyeceğim tabi onada söyleyeceğim falan
baktım adam karşıdan sallana sallana geliyorr anam ee oğlum geç kaldın yaa minibüsü kaçırdık arabayla kendin bırak artık dedim niye başka minibüs yok mu işime yetişeceksiniz sanki diyor annem de olsun canım önemli değil diğer minibüsle giderim diyor düşüp bayılacaktım orada ben akrabalarla aynı minibüste olalım eymenle zor olur yardımcı olurlar diye demiştim diyor
hiç bişey söylemedim onu bindirdik geldik hiiç konuşmadan eve girdim yatağa uzandım 15 dk sakinleştim çıktım evden o yemek hazırlıyordu ben gidiyorum dedim vurdum kapıyı

ay ikisi de bir deli yaa kocam annemin böyle olduğunu biliyor panik olduğunu inadına yapar gibi hiiç acele etmiyor hayır kadın söylememiş olsa neyse kaç defa söledi burnumuzun dibinde mescit var salakk taa bilmem neredeki koca camiiye gitmiş namaza sanki orada kılınca daha çok sevap alacak yaa biliyorsun böyle olacağını haftaya git oraya şart mı yani bu hafta
saat 13.00de dersi olsa koşa koşa gider gelir yine de yetişir derse patronu kızsın istemez ama benim kızmam söylenmem hiiç umrunda değil hep bunu yapıyor hep
ya dinlemiyor ne istediğimi ne söylediğimi yada dikkat etmiyor 10 defa tekrarlamam lazım önemli bişey yaptıracaksam hayır gerizekalımı yooo değil işine gelenleri hiç kaçırmaz demekki çok önemsemior böyle deyince de kızıyor bana

varyaa bir konuşmaya başlasaydım eğer ağzını açıp bişey deseydi ağzına s.....tım resmen ondan kaçtım evden sustum ama sinirden öldüm tabi hala elim ayağım titriyor tabi bunun bir kısmı da açlıktan şuanda

gidip kendime bir iyilik yapıcam kokoreç yaptırıp gelicem afiyetle yicem
bugün bütün sağlığa zararlı şeyleri yicem sabah iki boyoz yedim şimdi de kokoreç sefam olsun

BABY 2 GO Bisiklet D-36 - Anakatalog
beyazmeleğim bak bu model de güzel fikir olsunn
bu arada baston puset bakıyormusun ne alacaksın canım

evet canım bu model güzelmiş bak beğendm fiyatı da çok uygun eğer burada bulamazsam netten bunu alayım bari

baston puset bakıyorum ama onu erteledim almayı birinci plana bunu çıkardın o yüzden bastonu yazın alabilrim yada sonbaharda bilmiyorum bunun kullanışlılığı ve şuan evdeki pusetinn eskimesi ile alakalı olarak değişir
aydın merkezde baktım geçen hafta bir tane ama markasımı unuttum yaa onu sevmiştim senin dün gösterdiklerine benziyordu model olarak daha sağlam ve kaliteli arka kısmı iki kademe de yatıyor sıfır olmuyor ama uyurken rahat edecek kadar yatıyor
üstelik 85 TL. idi ama unuttum markasını işte :çok üzgünüm:

meraba sanal arkadaşım lavinya :)) at havanı bakalım ,ben cam pencere yıkamak şöyle dursun ihiç bişey silkeleyemiyorum yahu ,alt kattaki teyze öldü öleli kızı yerleşti eve ,şimdi en ufak bişeyde tavana vuruyo ,bişey silkelerken camlara vuruyo ..töbe töbee ,kıl oluyorum ..

mmmfcim sen hamile misin yoksamm
beyazım meleğim sıkma canını fıstığım
zeynam sanada tekrardan geçmiş olsun dolguyla yaşamayı öğrenecen zaar:))
tlaycım eşin bu konuda oldukça haksız canım en iyisi oturup konuşmak arabaya harcanan artı
paralar bana çok gereksiz gelior
aşıyı yaptırmaya gittim sağlık ocağına dedi ki kadın eczaneden mi alıp geldin bende yoo
dedim 1 ay olmuştur buzdolabında duruyordu dedim ki eczaneye giderken sormuştum bişe olmaz dedi
neyse dedi ki ben vururum ama koruyuculuğu olmaya biliir dedi uzun sre kalmış dolapta dedi
dolabın kapağı açılıyo kapanıyo falan dedi off dedim yaa neyse çıktım vurdurmadan eşimi aradım
dedim böle böle dedi ki ben bi aliyi arayım alide kaynı oluyor neyse aramış o da doktorlara falan
sormuş hastanede çalıştığı için eczacıyı aramış bişe olmaz demişler vurdursun demişler ama
ben artık eve gelmiştim eyllde uyudu zaten bizim şey yine ya yarına kaldı ya da pazartesiye ya da yarın gider
bi poliklinikte vurdururum yaa bu arada en son 15 ayı bitene kadar vuruyolarmış bilginize işte böle oldu geldik gerisin geri

valla bu akşam için çok güzel planlarım vardı ama kaybetti hakkını :dilcikar:
annem desen aramış az önce gayet cici tavrıyla biz vardık canım evdeyiz eymen de oynuyr falan diyor tövbe tövbeee:oklava:

valla bu akşam ister kesin çünkü iki-üç gecedir nötr kaldık tesadüfen o yüzden fırsatı kaçırmazdı ama avcunu yalar

bu arada yasminim miyendiz olduğunu konuşturuyon bakıyorum basit harmonik hareket falan
benim eşim de fizikçi yaa oda çok kullanır

asortiem kokorecimi söledim bile anam babam usulü oturdum yiyom valla zemuszemus

Back
X