- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #61.921
asortiem kokorecimi söledim bile anam babam usulü oturdum yiyom valla zemuszemus
cokacimcoook :tomato:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asortiem kokorecimi söledim bile anam babam usulü oturdum yiyom valla zemuszemus
valla bu akşam ister kesin çünkü iki-üç gecedir nötr kaldık tesadüfen o yüzden fırsatı kaçırmazdı ama avcunu yalar
bu arada yasminim miyendiz olduğunu konuşturuyon bakıyorum basit harmonik hareket falan
benim eşim de fizikçi yaa oda çok kullanır
bende c.tesi anadolu pazar avrupa yakasındayım
senin hafta sonu avrupa yakasında olman beni pek bağlayamadı
ama bakırköye yakınsan oralarda buluşabilirz
eylülle öle yapcaz sanırım zemuszemus
kız biri anan biri kocan ne diyeyim şimdi ben bunlara..valla ben bişi yapamıyacam..sen kendin hallediver..gülizim gel bak çaresine valla zira ben bakarsam çok kötü şeyler olacak
mideme kramplar girdi valla
beyazmelekcim valla siz düzenli her cuma kavgaediyonuz anladığım kadarıyla sinirlenme boşver herkles yerinde rahat yavrum sakinleş artık tamam soınua kadar haklısın ama onlar hhiiiiç oralı diiler
sende götür kokorecini bende geçen haftasonu şampiyonda yedim ohh miss gibin yaramasın kuşummm afiyet olsun
beyazmelekcim valla siz düzenli her cuma kavgaediyonuz anladığım kadarıyla sinirlenme boşver herkles yerinde rahat yavrum sakinleş artık tamam soınua kadar haklısın ama onlar hhiiiiç oralı diiler
sende götür kokorecini bende geçen haftasonu şampiyonda yedim ohh miss gibin yaramasın kuşummm afiyet olsun
şampiyooonnnnnnnnnn ay ben oranın midye tavasına bayılıyomm kokoreç yememde midyeyi götürürüm, afiyet olsun sanada cnmcokacimcoook
midyemi cokacimcoookbayılırımmmm evet midyede yedik menüde vardı muteşemmdi
biz midyeyi genelde a.kavağında yiyoruz offfff ağzım sulandı valla
ama midye konusunda doktorum çok fazla ağır metal içeriyo bırakhamileyi normal insanın bile yemesini tavsiye etmem demişti o zamandan beri azalttım ama önümüz yaz kavağa gidince maalesef durduramıyom kendimi