2008 Kasım Anneleri

Volkan konağı canlı olarak ve çok yakından dinledim bir kongreye gittiğimde.MuHTeşem bir ses ve çok güzel program yapıyor sanki film izler gibi içine çekiyor.Konser boyunca viski içmişti hem de en pahalısından.

volkan konak'ın sesını ve sarkılarını ben de cok begenırım
kendısını hıc konusurken bıle duymuslugum yoktur tv'den falan
ama dagınıklıgı bana ıtıcı gelıyor her ne kadar tarzı bu olsa bıle

dılokscum evlenmden evvel ben de cok severdım karadenız ınsanı
cok sevecen sempatık gelırdı bana
ama esımın aılesınden sonra korkar oldum genel anlamda cok tehlıkelı gorunuyorlar gozume

ayy mucizecim geçmiş olsun betülüme yaa bugün daha iyiymiş sevindim ishal biriki gün daha devam eder sanırım ama sizi yarın çıkarırlar herhalde

inş.canım.

arkadaşlar bende istemiyorum misafir yaa.bende kendim ettim iyi günlerimde tavsiye etmiştim gör.me şiimdidi çok pişmanım.oda 2009 kasımlı

yasminim içtikçe güzelleşiyor daha güzel şarkı söylüyor demekki

Ben de çok beğenirim.Aynaları yorumlamış onu çok severek dinliyorum.Burda pc de kayıtlı, arkadaşlar hadi bi Volki patlat da dinleyelim diyorlar.Hatta kazma kocam da çok sever. Pek duygusal değil ama saçlarını futbolculara mı benzettiği için mi seviyo bilmiyorum:)))

ay aklıma ne geldi ,geçen gün eltimin 16 yaşında kızı ben ve kayınvalidemler hasta ziyaretine gittik ,başka yabancı misafirlerde vardı ,ben eltimin kıza kızım kalk halana yardım et dedim ,yanımdaki kadın allah bağışlasın sizin kızınız mı dedi ,ohhhaa yani nasıl yaa ,ben o kadar yaşlımıyım ki bilmiyorumkismile

çitoscuğum yerine göre içiyor demek küçük bir yerse bira büyük bir yere gidince viskikaydirigubbakcemile3

minikciğim sen onlara göre karar verme senin şansına böyle çıkmış ama eşinden yana şanslısın maşallah diyelim

karadeniz insanı ile 4 yıl çalıştım ,çok küfür ediyolar bi kötü tarafı o benim için ,
bir önceki patronlarım kürttü ,roj tv izlerlerdi 24 saat ,hep kürtçe konuşur apoyu desteklerlerdi ama dünya iyisi o kadar namuslu insanlardı ki hayret ederdim ..

remocum haklısın sanslıyım esım konusunda
nasıl ıclerınden boyle sıyrılıp cıkmayı basarmıs ben bıle saskınlıkla ızlıyorum
onyargılı degılım asla karadenızlılere karsı
mesela karadenızlı arkadaslarım var cok eglenıyoruz ıyı anlasıyoruz
ama bır bana rızelıyım dedıgınde gerılmeye baslıyorum

Ben beğeniyorum volkan konağın o serseri halini tıpkı aşk ve cezadaki barmen gibiiii...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tontişim farkında mısın.Geçen günde bu adamın lafını ettin:)) Ben Volkan konağın tipini hiç düşünmedim.Çünkü onu izlerken hep düşündüğüm şey "Acaba bir erkek gerçekten bu kadar duygusal olabilir mi?" O yüzden saçını maçını hiç düşünmemiştim...

bazen öyle münasebetsizler oluyo eylülcüm takma benide annemin torunu sanıyolardı tekne kazıntısı olduğumdan kellü annemde çok bozulurdu ama yanındaki fazla abartmış manyak kadın 10 yaşındamı doğurcan alla alla

yaa haber sitesinde bişe okudum 10 yaşında kızı yaşlı adama başlık karşılığında vermiş babası evlendirmişler kız şimdi 12yaşında yemende bu arada olay
neyse ilk gecesini anlatmış iş olduktan sonra çok ağladım çok canım yandı diyo yavrum o kadar üzüldümki sabah sabah
uyuşturmuşlar adamla yatmak istemiyo diye sürekli ilaçlarla uyuşturuyomuş babası ve kocası öyle birlikte oluyolarmış ne birlikteliği tecavüz ediyomuş babasıda çanak tutuyo p....k

Ay evet ama çok yakışıklı yasminim.opuyorumnanaktan..
Duygusal ki öyle güzel şarkı söyleyip şiir okuyor canımcım.Her ne kadar böyle adamlardan biz nasiplenmesek de var az da olsa böyle adamlar demek ki:roflol:

eylul hakkaten kadının algılarında bır sorun varmıs anlasılan

bende karadenızlılerle calısıyorum mesela
ıstanbulda yetısmısler ama kulturlerını almıslar karadenızın
ama tanıdıgım en beyefendı karadenız ınsanı olduklarını dusunuyorum

esım hıc kufur etmez kaba degıldır
aslında karadenız demeyelım de rıze ınsanın kadınını sevmıyorum ben

miniğim onu bence onlar eşinini ailesi diye öyledir..çünkü malesef kaynanalar ve ailesi çok nadir iyi olurlar..iyi de olsalar pek istemeyiz..bence senini düşüncen ondan canım..

ben severim valide ve pederi ama yine de birşeylere sini olurum illaki..oluyor işte

çitosum ben de eviyorum onun o dağınık halini..öyle olmasa o kadar güzel söylermiydi acaba::))

Ya derler ya heryerin iyisi de vardır ayısı da...Gerçekten öyle.Bazıları çok içten , bazıları kendini beğenmiş. Burda yemekçimiz vardı Rizeli iğrenç bi kadındı..Ama çok sevdiğim bir dostumda Trabzonlu.Bu arada kocamda Trabizon Maçka tohumlu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…