2008 Kasım Anneleri

Remedios bu arada halledilecek bişi değildi canım.Andina herkesin içinde söyledi söyleyeceğini ve herkesin içinde özür dilemeliydi.Burda kimse Andinaya kadar silmemişti birbirini.O böyle bişeyi başlattı.Burda alışılmış bişi değil, hoş da değil.Bazı arkadaşlar bunu anlatmanın bi yolunu bulmuşlar, ben doğrudan dedim. ıki yöntem vardı.ıkisi de tutmadı hatasını anlatmak için.O yüzden çözülmezdi.Ama Andina iyiymiş diğerine göre.Açık açık kızıp gitti kendine göre haklı sebeplerle.Ama başkalarının gidiş nedenleri acaba neydi???

Bir selam yazmamışım yalnız vakit olmadı ki kaydirigubbakcemile3
yazayım bari SELAM CANLARIM opuyorumnanaktan
dün gece oki 12 de uyudu,bugün de 13.45 te kalktı,gece de 3-4 kez uyandı.Bende 15 aydır hiç yaşamadığım bir şeyi yaşadım uykumu çok güzel aldım hatta fazla uykudan başım ağrıyo kafamçokkarıştı

siz hala aynı yerdemisiniz yaa ,bakın ben kendimi aştım yine mercimek köftesi yaptım ,geçen yaptığım azdırmamıştı beni şimdi yedim tam oldu :))))

lavinyacığım bu benim andina gittikten sonra diğerleriyle olan ilk buluşmam değilki biz neredeyse her hafta görüşüyoruz kızlarla bu kadar büyük çaplısı ilk defa oldu ve fotoğrafları paylaşıldı
burada konu neden tekrar açıldı anlamadım bizim buluşmamızın kime ne zararı var
zeyna da kalimero ve eylülle buluşmuş ne güzel hatta seni bile ziyarete geldi tebrik ederim kendisini

yasminim ben ancak kendi adıma konuşurum onlar da siz de benim arkadaşlarımsınız
eğer birinin benimle bir problemi olursa özelden yazsın konuşalım

safiş ya ,ataya saygı sonsuzda yavrum ,pek büyük bu ,sayfaya iki şey yazıyoruz bitiyo :)) değiştiriver zahmet olmassa ,birazda kenan ,behlül filan koy da gönlümüz şenlensin :)))

Burayı bölenler zaten dostluk namına bizlerle alakası olmayan insanlarmış,meğer gitmek isterlermişde,başka yerde bu muhabbeti bulamadıklarından gidemezlermiş.Birisi çıkıpta benim siteme gelin,topluca geçersek orada kendi istediğimiz insanlarla dostluk kurar,istediğimiz ortamı yakalarız demiş.Neticede amacına ulaşmış,ekmeğine yağ süren insanlarda olunca işi çok kolaylaşmış.ışte ben böyle insanları istemiyorum bu kadar basiti,sahtekar insanlarla işim olmaz benim.Ben çok dürüst bir insanım,bunlar bana ters.Buna da işsteyen inanır istemeyen inanmaz.ınasanın gözüne soka soka biz görüşüyoruz buluşuyoruz ama herkesi seviyoruz,herkese mavi boncuk dağıtıyoruz,politik olmayı seviyoruz...ayıp oluyor ayıp

inanmıyorum safişim ..nasıl bir uyku o..maşallah canım..
ben de çok uyduğumda başım çok ağrıyor..

mucizeye geçmiş olsun..ben de merak ettim nesi var acaba kzının..umarım atlatırlar..hastalık çok kötü ya..herşey bitiyor gözünde..uzak dursun herkesten

eylül ben de yaptım geçen gün ama güzel olmadı benim ..acaba az mı kaynattım mercimeği..
afiyet olsun cnm

sağol remocan ,hamaratım vesselam zemuszemus

dlokscum niye olmadıki acaba ,ben bir su bardağı mercimeğin üstünü 2 parmak geçe su koydum ,baktım yumuşamadı biraz daha ekledim ,tadına baktım pişmiş geldi ,sonra yarım bardak bulguru koyup karıştırıp ağzını kapattım ,kıvam harika oldu..

raitingler uçmuş yine kaydirigubbakcemile3
canlarım bu konuları kapatıp kapatıp yeniden açıyoruz
sık sık ziyaret edildiğimizden,burada hiç kimsenin salak olmadığı( karamanın oyunu sonradan çıkar oyunu) anlaşılmıştır zannedersem.o yüzden artık daha fazla tadımızı kaçırmaya gerek yok.Tartışmalara mahal vermeyelim,üzülmeyelim daha fazla

remocum kusura bakma canım benim aklıma ilk bu geldii
sen doğrusunu yapıyorsun canım
sana değil de ötekilere güvenmiyorum ben canımm
ne bilim fesatlığım tuttu işte:)))

sorma diloksun anne-kız şişmişiz uykudan :roflo:
ben gideyim işlerime bakayım yine
annem geliyor bir de
öptüm şimdilik sizi
sitede açık duracağım
fadıl takipte yani :roflol:

geçmiş olsun mucize ,nesi var ..

Ne oldu canım ya?Geçmiş olsun, Allah şifa versin..

slm kızlar
mucizecim çok geçmiş olsun cnm kızına neyi var bebişinin

mucizecm çok geçmiş olsun ne si var kuzunun
minikcim link atsana

Canım mucizecim geçmiş olsun hayırdır nesi var yavrukuşun?

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.tam size yazdım ziyaretcilerimiz geldi sonra betül huysuzlandı ona tur attırdık birde internet burada çok yavaş anca yazabildim beklettiğim için özür dilerim

geçen hafta istahsızlık ve ishal başladı kaka tahlili yaptırdık bişey çıkmamıştı .iki ayrı dr sorduk tahlilde bi şey çıkmadığından azı dişleri çıkıyor ondandır dedilıer ateş çıkarsa tekrar getirin dediler haftasonunda çiddi ciddi ateşlendi ve 1 hafta boyunca hiç birşey azına koymadı .kan tahlili yaptırdık tekrar kultur falan kanında yuksek oranda enfeksiyon çıktı.crp ve lökasit yükselmiş .eğer yatırmazsak vucuda yayılır ve menenjite kadar gider dedi dr.ateş bu gün düştü ama istahsızlık ve ishal geçmedi sadece serum veben le besleniyor.4 gündür serum kolunda artık çok sıkıldı ateşte duşunce bizimki canlandı yürümek inmek istiyor böyle hareketli bir çoçuğu yatakta tutmak çok zor.bi kişi kucana alıyor bi kişide serumu koridorlarda volta atıyoruz.hemşireler her odaya girdiğinde ağlama nöbetleri geçiriyoruz.işte böyle

lavişciğim volkan konak'ın programı başladı ya tv'de aklıma sen geldin siz şanslısınız orada canlı olarak dinleme imkanı bulabiliyorsunuz
burada bazen konser de veriyor ama samimi küçük bir bar ortamında dinlemek başka olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…