2008 Kasım Anneleri

camasır makınasına uzaktan bakıyor benım oglus
ısıkları yanınca cok mutlu oluyor ama yaklasmıyor ooooowwwww
dıyor

bulasık makınesınde ılk saldırdıgı sey bıcaklar ve bardaklar
gecn gun alt sepetı tamamen cıkartırken son dakıka mudahale edebıldım

buzdolabına koyup kapasam ıtıraz etmez kanımca
kapatırken kapagını son anda ne kacırabılırım dıye bakıyor ve hep ketcap sısesını yakalıyor

laviş çok güzelmiş güle güle kullansın kuzu ,yasmincim hayırdır canım sapık mapık demişiniz ne iş ?

benim kızda az önce elinde telsizle geziyodu ,bi baktım bi adam sesi alo diyo :))) meğer dedesiymiş ..aldım hemen elinden ay baba kusura bakma melis aradı diyorum ,eee bak siz aramıyosunuz torunum merak etmiş dedesini arıyor diyo :)))

yaa buzdolabının açma yerine ulaşamıo kenardan açıyor hemen yaa
lavişim ben onada ye oldun senin aynısıydı ama yine 70 ten aşağı gelmedi yaa,
ben tekrar ona geçeyim bare napiim kada kaynıma diyim dicemde kamu alsın numaramı değiştirmek istemiom ama
onlarda avea

kızlar bulaşık makinanıza sakın parlatıcı koymayın çnkü çok zararlıymış
sirke koyun hem dezenfekte ediomuş bulaşıkları hemde koku falan yapmıyormuş hemde parlatıyormuş
erkan topuz amcam dedi bende parlatıcı alacaktım döktüm sirkeyi şimdii yıkanıo

ya var ya bu turkcell kadar şerefsiz bi şirket yok yaa abi 68 tl lik konuşmuşum
bi fatura göndermişler olmaz böle bişe dersiniz yaaa yuhh diyorum valla

harbi yuuh yani vergi mergi derken geçiriyorlar adama valla

akannehir şok oldum şok benim de başıma geldi ama böylesi gelmedi gelseydi napardım bilmiyorum ben birkaç kez karşılaştım hayatımda sapıklarla bir kerede değil ama benimkiler seninkinin yanında pek iyi niyetliydi

gülizim seninki de deliymiş napalım kısmet işte kaydirigubbakcemile3

öyle yapayım bari tabi gündüz ananesinin ne yaptığı da önemli hoş ananesi benden daha titiz öyle vereceğini sanmam ama bilmiyorum hiç konuşmadım bu konuyu ama ben daha çok yüz veriyorum bunu biliyorum oda söylüyor napayım bende akşama kadar özlüyorum akşam da kısıtlama getirdimmi kıyamıyorum o dudakları büzüyor yaa dayanamıyorum hata bende biliyorum :çok üzgünüm:

işte aynen öyle benimki de

meleğim ben hiç vermiyom canımm..ne yiyecekse..sandelyesine oturtuyom orda yiyo..benim kociş çıldırır yoksa..adamın aklını almayalımm..çok genç daha :))

bak burada kocişlerimiz ayrıldı birbirine benzemiyor benimkinin çok umrunda değil dökülmiş saçılmış

Ben hala yasminin sapiginin sokundayim,hatta zaman zaman hayalimde canlandirip gerildim bile..

melegim iyi hosta canim her tafaf cok batiyor o zaman,ben tahammül edemiyorum vallahi.

eymenin arkasından mutlaka elektirk süpürgesi çalışıyor zaten o döktüğü günlerde ama ne yapayım kendi yemeği çok seviyor off bilemedim ki :çok üzgünüm:

Ben hadi gel oğlum vuuuu yapalım diyorum elektrikli süpürgeye yöneliyo, çamaşır makinamız nerde diyorum banyoya gidiyo:)))Çamaşır makinasının kapağını da zor açıyo.Sağ alt tarafta açılan bi bölüm daha var.Onu da hırsla açıyo...Ev aletlerine ve parlak şeylere meraklı.Çelik çaydanlık, tencere, su ısıtıcı gibi..

cnm ben onu bi defa denedim hiç güzel yıkanmadı sirkeyle.lekeli lekeli çıktı.

ya kızlar oğlan bugün öksürük olmuş hiç bişey yediremedim ilaç vereceğim ne yapım ya...
baktım olmuyor sbah yumurtayı yemedi şimdide çorbayı beğenmedi bende bir tane yoğurt kalmışl bebek yoğurdu onun üzerine az keçiboynuzu pekmezi döktüm sulandırdım az ondan içti ekmekte yerde şimdi yemek istemedi eşim hani şu reklamdaki ayıcıklı kek var ya ogopogomu neydi ondan almış fosfor kalsiyum ilaveliymiş azda ondan yedirebildim şimdi ilacını vereceğim..
malesef benimkilerde ellerine çubuk kraker ve bisküvi veriyorum ama kaan çok dökmez hemen yer tvnin karşısında orayıda alırım hemen kerem biraz döküntülü..
gezmeye gittiğimde ise hiç elime ver demediler şimdiye kadar elleriyle gösterip mam derler öyle veririm.. çok şükür şimdiye kadar gittiğimiz yerler bizden şikayetçi olmadı.. özlüyorlar bıdıkları arkadaşlarım felan sıkılyorsun evde daha sık gel diyorlar..
artık yürüdükleri için bende beni bilen arkadaşlara gidiyorum yabancı yere benimkiler akıllanana kadar gitmem daha..
miniğim benim oğlanlarında makinayı açık gördüğünde ilk saldırdıkları bıçak ve çatallar nasıl seçiyorlar hayret..
buzdolabını açamıyorlar daha..
yağmur kötü bişeyler geçirmişiniz sanırım yarım yamalak okudum geçmiş olsun .. yasmin iyiki bban varmış dedim okurken..
anam bende öyle bişeye denk gelmedim geçmişte sadece bir tane sapığım vardı heryerde karşıma çıkardı sonunda geldi konuştu ama neye uğradığını şaşırdı ben açtım ağzımı yumdum gözümü daha yaklaşmadı bana..
LAVıŞ KIZIN GÜLE GÜLE KULLANSIN ÇOK GÜZELMıŞ..ay silemiyeceğim büyük olmuş..zor yazıyorum oğlanlardan..

Denizde tam bir araba delisi,nerde görse bairiyor araba diye..degiiden arabayi yirtmis getiriyor bak araba diye:)

camasir makinamiza ilgi yok cünkü banyo yukarida oldugu icin deniz pek cikamiyor.bulasik makinasina bayiliyor ama.buzdolabida cabasi ama acamiyor.

cikanlara iyi aksamalr bende kaciyorum hazirlanayim kocis gelicek.

anaa bunu da ilk defa duydum bir deneyeyim bende
deterjanı zararlı değilmiymiş sadece parlatıcı mı zararlıymış:uhm:

gülizim çitosum yağmurum hoşçakalaın iyi akşamlar
bebişlere aldığımız şeyler topiğine koyayım bende bisikletimzi hoş daha foto çekemedim ama şimdilik nette varsa koyayım yarın öbür gün çekerim

benim oğlanda çamaşır makinası çalışırken yanaşmaz karşıdan izler ama çalışmıyorken gider kendi çalıştırır adım adım öğrendi valla kapağı tam kapatamıyor bir de onu kapatırsa çalıştırabilecek sanıyorum herşeyi sırasıyla yapıyor kapak açıksa bir çorap falan ne bulursa içine atıyor kıyafetlerden kapatıyor güya deterjan gözünü açıyor terar kapatıyor sanki içine deterjan koyuyor hasbam sonrada numaralarını çeviriyor aklınca ayar yapıyor sonrada düğmesine basıyor en ilginci hepsini sırasıyla yapıyor

Canım Yağmurcuk biraz tacize uğramış terminaldede, biz de geçmişe dönüp başımıza gelenleri anlattık:))

aso erkan topuza kaldıysak ölelim biz ,herşey kanserojen ona göre ,evine git bak ,plastikten ,parlatıcıdan geçilmiyodur :)))

ben orta 1 e giderken çok kötü bir tacize ,hatta kaçırmaya teşebbüse maruz kaldım ,yarı yıl tatiline girdiğimiz gün ,karnemi almış apartmana girmiştim ki arkamdan biri girdi ,iki basamak çıkmamıştım daha ,burda mustafa diye biri oturuyomu dedi ,yok demeye kalmadan adam ağzımı kapadı ,kapıya kadar sürükledi ,dışarı çıkardı ,kapıda bi araba vardı ,beni sürğklerken sokağın başında bir kadın ,aa noluyo orda demeye kalmadan adam beni attığı gibi karların üstüne kaçtı gitti ,korkudan altıma işemiştim ,çocuktum daha tabi normaldir ..o günden sonra apartmana girişimde ilk katı koşarak çıkarım ..

selam kızlar ay 2 saat ev işş yapayım mert uyurken dedim amma yazmışşınız yaww eller çalışmış

bende eline hiç bişi vermem öle versemde yemez zaten yemeklerin içinden bile ekmeği çıkartıyor koyuyor kenara hiç sevmiyor ekmeği köfte , tavukta öle çiner çiner atar nasıl alıştırcamda yutçak anlamadım minicik bile versem boğazına takılıyor yutamıyor öğürüyor yeteneksiz tospam
annem hatta bana kızıyor hiç bişi vermiyomuşum eline ondan alışmamış mama sandalyesine yermiymiş çocuk eskiden mama sandalyesimi varmış bi ton laf geze geze yermiş çocuklar bende onun arkasından tabii çıldırayım sonra

yağmurcum geçmiş olsun sanada ayy biz ne eğlenmeyi biliyoz ne de üzülmeyi eğlenincede boku çıkıyor üzülüncede sokaklara çıkıyoz daha berbat durumlar yaşanıyor

yasmincim valla seninde pratik zekana ve el çabukluğuna hayran kaldım benim aklıma bile gelmez babamı araayıp tel.açık bıtrakmak zaten ben hemen bayılırdım sanırsam

gzıı asorti geçen günde sana çarasini söledik sen beni dinlemiyon bacım 5 milyon bebek kilitleri alıp takıvercen sen rahat eylül rahat unutur zaten bir süre sonra çıkartırsın
ben pazar günü cam için aldım verdiğim paraya değdi günde bin defa toğluyordum tv altlığını cdleri o gene aynı yapıyordu artık toptan kurtuldum ohhhh şimdi cama elini bile sürmüyoo biliyo açılmıycağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…