- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.021
ya var ya bu turkcell kadar şerefsiz bi şirket yok yaa abi 68 tl lik konuşmuşum
bi fatura göndermişler olmaz böle bişe dersiniz yaaa yuhh diyorum valla
Ben de 24-25 yaşlarındaydım.Kış olduğu için iş dönüşü hava kararmıştı.Ankaranın soğuğunda sokaklarda kimse yok, otobüsten indim eve doğru yürüyodum.Birilerinin takip ettiğini farkedip cep tel.ime sarıldım , babamı ararken omzuma birisi dokundu.Bir elinde kırmızı tülot, diğer elinde bişeyi vardı.İğrençti ve üstelik 17-18 yaşlarında bir çocuktu.Bana bağırma öldürürm dedi.Ara sokağa geçmemi istedi.Bende babam gelmek üzeredir, git kurtar kendini, az sonra ölebilirsin dedim.Israr etti.Zaman kazanmak için dertlerimi saymaya başladım.Zaten iyi değilim bi de seninle uğraşmayım filan dedim.Birara birini görüm imdat dedim.Ama dönüp bakmadı şerro.Babamın arabasını gördüm sonra.Tel.açık olduğu için hemen duyup gelmiş.Çocuk kaçtı gitti ama bir hafta aradık babamla, bulamadık.O yoldan bidaha yalnız geçmedim...
beyazım meleğim üzülme canım yaa biraz daha büyüsün öğrenir zaten ya da eline gezerek
yememesi gerektiğini bi şekilde öğreteceksin yani oturmazsa eline bişe vermeyeceğini söle
ve gerekirse verme kalkarsada elinden al böle dene bi kaç gn ağlasın bırak öğrenir eminim ben öle
yaptım valla
meleğim benimkide aynı canım.hatta bazen mama sandaliyesinden bile inmek istiyo yemek yerken.bi gezip geliyo odaları ondan sonra mama diyo tekrar.2 dk oturamıyo poposunun üstüne.bi yere gittiğimizde yanımda oturtup yediriyorum zorla ama ilk fırsatta kaçıyo hemen.
meleğim ben hiç vermiyom canımm..ne yiyecekse..sandelyesine oturtuyom orda yiyo..benim kociş çıldırır yoksa..adamın aklını almayalımm..çok genç daha :))
Ben hala yasminin sapiginin sokundayim,hatta zaman zaman hayalimde canlandirip gerildim bile..
melegim iyi hosta canim her tafaf cok batiyor o zaman,ben tahammül edemiyorum vallahi.
kızlar bulaşık makinanıza sakın parlatıcı koymayın çnkü çok zararlıymış
sirke koyun hem dezenfekte ediomuş bulaşıkları hemde koku falan yapmıyormuş hemde parlatıyormuş
erkan topuz amcam dedi bende parlatıcı alacaktım döktüm sirkeyi şimdii yıkanıo
kızlar bulaşık makinanıza sakın parlatıcı koymayın çnkü çok zararlıymış
sirke koyun hem dezenfekte ediomuş bulaşıkları hemde koku falan yapmıyormuş hemde parlatıyormuş
erkan topuz amcam dedi bende parlatıcı alacaktım döktüm sirkeyi şimdii yıkanıo
laviş çok güzelmiş güle güle kullansın kuzu ,yasmincim hayırdır canım sapık mapık demişiniz ne iş ?
benim kızda az önce elinde telsizle geziyodu ,bi baktım bi adam sesi alo diyo :))) meğer dedesiymiş ..aldım hemen elinden ay baba kusura bakma melis aradı diyorum ,eee bak siz aramıyosunuz torunum merak etmiş dedesini arıyor diyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?