2008 Kasım Anneleri

gülizcim kamuda çalışmam gerekio onun içinde cicim sordum da ben

Ben öyle yalandan macera yaşamam Gülizim.Ekşın oldu mu böyle olacak:)))
tam ekşın olmuş yasminimm..

Puhahaaaaaaa baban yetişmeseydi ekşını görürdün senlülülülülülü
bencede nerdeyse görecekmişsin ekşınıı :)))

kim demiş be kadın 30 dan sonra kadınmışş..yatak da bile bi başkaymışşş 30 dan sonraa :))

eee ben 33 yasındayım 29 bıtelı yıllar olmus.nıye el ettıler pıslıkler bilmiyorumkismile
bende 25 yaşındaydım ama benimki deliydi ya..ne yaşla ne başla ilgileniyoduuu

yaa bu kız buzdolabının kapağını bi dakka kapatmıyor ya resmen içine girmeye çalışıo nasıl unutturacağım ona bunu ben
dolabın kapağıı öylee açık duruyor alıyorum kapatıyorum yine aynı ama aaaaaaaa

Ben hala yasminin sapiginin sokundayim,hatta zaman zaman hayalimde canlandirip gerildim bile..

melegim iyi hosta canim her tafaf cok batiyor o zaman,ben tahammül edemiyorum vallahi.
benim kocişte senden çileğim hayatta tahammül edemez...

hERHALDE DEĞİŞİKLİ OLSUN DİYE, MONOTONLUKTAN SIYRILMAK İÇİN DEEEERMİŞİM:)))))

delikafaduldendelikafadulden

gülizcim kamuda çalışmam gerekio onun içinde cicim sordum da ben
canım kamuda çalışan akraban falan varsa..5 hat alma hakkı var çalışanların..bi tanede sana alır..
güle güle binsin kuzucukkopuyorumnanaktan

asortik nasıl yetişip açıyo buzdolabı canım ya..bende iyiki bizmki yetişemiyo diye seviniyomm..yoksa bizmkide bırakmaz..kapağı açılınca hemen bitiyo..sanki ne varsa içinnde..

yağmurcum böyle terbiyesizlerle dolu ülke herkes ileri giderken biz geri gidiyoruz geçmiş olsun canımm
yasmin canım benimde üniversitede öğrenciyken gelmişti başıma ay çok korkutucuuyduu
asortie ara müşteri temsilcisiyle görüş bide paketler çok pahalı yaa
ben yeni faturalı aldım her yöne 480 dk
bide gece 9dan sabah 9a kadar her yöne 5000 dk arada arayıp müşteri temsilcisini sorgulama yaptırıyorum dakikamııı daha gelmedi faturaa bakalım beklemedeyim:)

yasmincim gülizim sağolun kızlarrrr
asortik o dolap canavarından bitanede bende var ben dolabı açar açmaz totomun yanında bitiyo köşede duran elma sirkesi var alıp kaçmaya çalışıyor kuzum bitek o çekiyo dikkatini bide biralar:)

Benimki de buzdolabı hastası.O an elinde ne varsa bırakır hemen koşar buzdolabı açılınca.Alt raftaki limon suyu,nar ekşisi,fanta vb. gibi şeyler duruyor bunları alır özenle sebzeliğe doldurur.Ordan alır dışarı çıkartır.
Geçen gün sebzelikten aldığı domatesi de çamaşır makinasına attı beyefendi.Allahtan yanındaydım görmesem makinada öyle kalsa kokuyu düşünmek bile istemiyorum..

Anılda buzdolabını seviyo ama çamaşır makinasıda favorileri arasında.Geçen gün çarık çorabını çıkardım.Bi baktım bu banyoya doğru gidiyo.Çamaşır makinasının kapağını açtı sinirlenerek sonra çorapları attı içine.Dün de dedesi gidecekti , koridora geçti ayakkabılara yöneldi.Anıl ba bay dedi ve kendi montunu işaret etti.Giydir, ben de gidiyorum diyo aklı sıra:))

Bunlar çok mu akıllı bize mi öyle geliyor.Batunun üzerinden çıkartığım şeyi eline veriyorum götür at kirli sepetine hoop götürüp atıyor hemen.Onunki ile bizimki ayrı kendi sepetine atıyor.
Gitma meselesine gelince batu da anıl gibi bir gidelim desin yeterki hemen kafasını ellemeye başlar şapkamı giydir diye:))))

hERHALDE DEĞİŞİKLİ OLSUN DİYE, MONOTONLUKTAN SIYRILMAK İÇİN DEEEERMİŞİM:)))))

puhaaahaahaa

gule gule bınsın cnm ben de bundan aldım cok memnunum ustunden ınmek ıstemıyor kerata
Hepsiburada.com : Pilsan Maxi Bike | Anne & Bebek & Çocuk

cnm aynını mertte yapıyor.tak tuk acıp acıp kapatıyor.hem buzdolabı hemde dıger dolap kapaklarını.sanırım bıraz daha buyumelerı lazım unutmaları ıcın.

maşallah anılaa...bizimde favorimiz çamaşır makinası canımm..içinden neler çıkmıyo, bide arada kafasını içine tam sokup bağırıyoo..sonra kendi sesine kıkı kıkır gülüyo sıpa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…