- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.001
beyazım meleğim üzülme canım yaa biraz daha büyüsün öğrenir zaten ya da eline gezerek
yememesi gerektiğini bi şekilde öğreteceksin yani oturmazsa eline bişe vermeyeceğini söle
ve gerekirse verme kalkarsada elinden al böle dene bi kaç gn ağlasın bırak öğrenir eminim ben öle
yaptım valla
Ne derler "Bir kadına 29 una kadar gün ışığında, 29 undan sonra ay ışında bakacakmışsın"...
Amaaan babam sonsuza kadar mı kurtardı.Gördük ekşını yine de :roflol:
eee ben 33 yasındayım 29 bıtelı yıllar olmus.nıye el ettıler pıslıkler bilmiyorumkismile
katmerı acılmamıs laflarınız va bakıyorum yasmın hanım
tam ekşın olmuş yasminimm..Ben öyle yalandan macera yaşamam Gülizim.Ekşın oldu mu böyle olacak:)))
bencede nerdeyse görecekmişsin ekşınıı :)))Puhahaaaaaaa baban yetişmeseydi ekşını görürdün senlülülülülülü
kim demiş be kadın 30 dan sonra kadınmışş..yatak da bile bi başkaymışşş 30 dan sonraa :))Ya Yağmurum güzel olmak başa bela.Erkekler ne yapsın yaaaaw?Gençliğimizde bi bakan dönüp bi daha bakardı.Şimdi bi bakan kaçıp gidiyo.Ne derler "Bir kadına 29 una kadar gün ışığında, 29 undan sonra ay ışında bakacakmışsın"...Ühüüüüüüü -tatlicadiarzu-
bende 25 yaşındaydım ama benimki deliydi ya..ne yaşla ne başla ilgileniyoduuueee ben 33 yasındayım 29 bıtelı yıllar olmus.nıye el ettıler pıslıkler bilmiyorumkismile
Katmeri açılmamış haaa, sen de fena değilsin Miniğimzemuszemus
benim kocişte senden çileğim hayatta tahammül edemez...Ben hala yasminin sapiginin sokundayim,hatta zaman zaman hayalimde canlandirip gerildim bile..
melegim iyi hosta canim her tafaf cok batiyor o zaman,ben tahammül edemiyorum vallahi.
hERHALDE DEĞİŞİKLİ OLSUN DİYE, MONOTONLUKTAN SIYRILMAK İÇİN DEEEERMİŞİM:)))))
canım kamuda çalışan akraban falan varsa..5 hat alma hakkı var çalışanların..bi tanede sana alır..gülizcim kamuda çalışmam gerekio onun içinde cicim sordum da ben
güle güle binsin kuzucukkopuyorumnanaktanHepsiburada.com : Sunny Baby İtmeli Gezi Bisikleti Cobra 2200AC (lila) | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar bu bisikleti aldım kuzuma inşallah severrrr
Hepsiburada.com : Sunny Baby İtmeli Gezi Bisikleti Cobra 2200AC (lila) | Anne & Bebek & Çocuk
Benimki de buzdolabı hastası.O an elinde ne varsa bırakır hemen koşar buzdolabı açılınca.Alt raftaki limon suyu,nar ekşisi,fanta vb. gibi şeyler duruyor bunları alır özenle sebzeliğe doldurur.Ordan alır dışarı çıkartır.
Geçen gün sebzelikten aldığı domatesi de çamaşır makinasına attı beyefendi.Allahtan yanındaydım görmesem makinada öyle kalsa kokuyu düşünmek bile istemiyorum..
Anılda buzdolabını seviyo ama çamaşır makinasıda favorileri arasında.Geçen gün çarık çorabını çıkardım.Bi baktım bu banyoya doğru gidiyo.Çamaşır makinasının kapağını açtı sinirlenerek sonra çorapları attı içine.Dün de dedesi gidecekti , koridora geçti ayakkabılara yöneldi.Anıl ba bay dedi ve kendi montunu işaret etti.Giydir, ben de gidiyorum diyo aklı sıra:))
hERHALDE DEĞİŞİKLİ OLSUN DİYE, MONOTONLUKTAN SIYRILMAK İÇİN DEEEERMİŞİM:)))))
Hepsiburada.com : Sunny Baby İtmeli Gezi Bisikleti Cobra 2200AC (lila) | Anne & Bebek & Çocuk
yaa bu kız buzdolabının kapağını bi dakka kapatmıyor ya resmen içine girmeye çalışıo nasıl unutturacağım ona bunu ben
dolabın kapağıı öylee açık duruyor alıyorum kapatıyorum yine aynı ama aaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?