- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.241
ya kızlar kk 8 mart çekilişi yapmıştı ya ,hediyeleri göndermeye başlamışlar ,valla bir kişi diğerine 8-10 parçça hediye almış ,hemde sadece giyim değil ,aksesuar ,mutfak eşyası ,ev eşyası filan ,çok güzel şeyler yaa..biz neden yapmadık ..
cnm benimde öyle.kilerim akıyo yorgan yastık ne varsa ıslandı.yıkamaya verdim küf lekeleri kalmış hep.lafta yapılmıştı geçen yağmurda akmış yine.bıktım ama ev kendimizin değiştirme şansımız yok ne yazıkki.
Kızlar yemekteydim.Ne o aramızda kıvıranlar, korkanlar, yağcılık yapanlar filan...Mert olun uleyyyyn:)))
yasmın gecmıs olsun canım
benım yırmılık dısım bıle yok o kadar mı mınıgım anlamadım
maytabım ben temızlıgıne ınanıyorum canım
kocısı de takma kafana
beyazmelek sen de duygu karmasası yasıyorsun sanrım
bende zor ayrılıyorum ama sanslıyız canım en azından emın ellerde
Şenizseviyom seni canımmm
yaa arkadaşlar bazı insanlar fazla hazımsız oluyo demii kendi basitliklerini çamur sıçratarak örtmeye çalışıyolar allah allahhh
ya sirkeli salata yedim dün sürkeyi fazla kaçırmıım yerken anlamadım ama yandı yemek borum galibaa( üstüne de yeşilçay içtim tam olduu
ev kira değil ya ona şükür diyoruz yettirmeye çlışyoz mecbur yemeğe falan fazla gitmiyoz hatta mert olduğundan beri çok gitmeyiz yemeğe ama gezmemizden alamıyoz kendimizi arkadaşlar bize biz arkadaşlara gün geçiyo akşamları yiğit gelince çıktığımız zamanda para harcamamaya özen gösteriyoz ayak üstü ucuz şeyler yiyoz çoğu zaman ama değişiklik olmuş oluyor eskiden hayat sıtandırdım çok farklıydı belki bana o yüzden zor geliyor ama inşallah bu dar boğazdan çıkarız bizde
canım yaa ,insan vazgeçemiyor bazı alışkanlıklardan ,bende derim hep eşime , bi çay içelim beraber içelim ..bende bekarken çok bolluk içindeydim ,çalışıoydum kazanıyodum kimse hesap sormuyodu ,ama malesef evlendikten sonra ,sorumluluk altına girmek çok başkaymış ,şimdi idare bende yine ama eşim çok müsrif çok para harcıyor kızıyorum onada çok..
idareli kadınlara bende hep bayılmışımdır..benim arkadaş var..çok idareli ya.en basitinden çamaşır makinesinin giderini sökmüş beyazların suyunu kovaya doldurup, o suyla balkonları yıkar ..ben açarım musluğu foşur foşur yıkarımm, sonrada derim ne kadar çok gelmiş su parasıı. diyom sen den öğrenecem .çok şey var diye..bende hiç anlamam idare işinden..
kızlar bu arada seda dark falan niye girmiyolar artık bilen varmı?
öfff keşke regl olmasaydım dua falan ederdim ne güzel.tamda böyle günleri bulur zaten benim hastalık.
ya kızlar kk 8 mart çekilişi yapmıştı ya ,hediyeleri göndermeye başlamışlar ,valla bir kişi diğerine 8-10 parçça hediye almış ,hemde sadece giyim değil ,aksesuar ,mutfak eşyası ,ev eşyası filan ,çok güzel şeyler yaa..biz neden yapmadık ..
Ayyy kah güldüm kah üzüldüm geçmişi okurken..
Beyaz meleğim sana hem çok üzüldüm hem çok güldüm..Demek hemen hazırsın ha manukyanla çaşlışmaya hem de parasız.Bişi demiyorum sanabilmiyorumkismile..Sırrını bi de bana söyle diyom demiyon aşkolsuneyvahedigeldismile
Eylül senin taciz olayı da çok fenaymış..Ucuz yırtmışsın.
Minğim yine ne ettiler yavrum sana ya..Üzme kendini de eşini de adam senin kıymetini biliyor,sana hak veriyor.Başka da bişi gelmiyordur elinden garibanın ona da yazık..
Hmm başka ne vardı..
bizde kaynanamla ve 2 eltimle aynı apartmanda oturuyoruz canım.zor yanlarıda oluyo bazen ama güzel bişey.sabahları kahve keyfi yapıyoruz hergün birimizin evinde.bazen kahvaltı yapıyoruz beraber.acil bişey oldumu çağanla ilgileniyolar iyi oluyo.ama benim kaynanam çok iyi şimdi allah için.gıcık biri olsa yapamazdık heralde.
zaten seninki istemiyomuş baksana en iyisi uzak olmak heralde sizin için.
ah kanka ah allah yüzümüze güler inşallah ..
derincim bekarken bir hıdırellez akşamında ablam babam ve ben dua ettik sonra apartman dairesinde dikili gül olmadığından ablamın nişanlısının ona aldığı kurumuş gülün dalına para bağladık paramız olsun diye ,
ablam evlenmek için kağıda adam çizmiş ,dedim bende çizeyim bari belki evlenirim ..
neyse kuru gülün dalına bunları yaptık babam dedi bana mercedes çizin arabayı değiştiririm belki :) sonra gece bakmaya gittik uçtumu yoksa gül diye bi baktık para yok :) 10 tl koymuştuk babam almış :)) diyo ben hızırım bunu alıcam yarın size fazlasını vericem :) ablamda dediki aşk olsun baba ,bak koca çizdik kağıda yarın sabah iki tane adam oturuyo olacak balkonda ,alıp gideriz bak ver parayı :)))
kanka zaten dedim kendi aramızda kadınlar günü çekilişi yapıp sadece karılar birbirine alsaydı iyi olurdu ..
cıtos saol canım haklısın ama ben yıne de cozumu onun bulacagına ınanaıyorum canım
hıdırellezde bende cızmıstı ve cızdıklerımın hepsıne kavustum allaha sukur
kuflu ev zordur benım evımde yok allaha sukur
ama arkadasım 0 daırede oturuyor cok genıs ve cok guzel bır ev
evlendıgınden bu yana kucucuk evlerde oturmus canı cıkmıstı tasınmaktan
sonunda ıstedıgı eve kavustu dedık kı sımdıde yatak odası mobılyası dahı curudu kuften
allah yardımcınız olsun
mnik altı boş falanmıydı arkadaşın evinin benim eski evim öyleydi ve benimde bazam çürümüştü
benim evimde yatak odamda bi duvarın kenarı rutubet oluyodu ,kayınpeder ısrarla yapmıyodu ,bende çıkıcam o zaman burdan bi ev buldum 800 tl oraya geçicem çocuğumu rutubet içinde büyütemem dedim de korkudan yaptırdı adam ,tabi burda beleşe oturuyoruz 800 e geçsem o vericek kirayı işine gelmiyo ,baştan çünkü söz vermişti babam ev isteyince şimdi alamayız ama kiralarını ben vericem demişti ..
evde küf gerçekten zor..benim ilk evimde en üst kattı üsten rutubet alıyodu..birde hamileliğim ilk aylarıydı..çok kötü midemi bulandırıdı o koku..hiç eve gitmek istemezdimm..taşındımda kurtuldumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?