2008 Kasım Anneleri

geçende kocam dedi çatalcaya taşınalım kaynanamların daireleri var orda kiracı var şuan yok dedim dipdibe olmaz
hem kira yerine benzine vercez bu seferde kaynanamla aynı binada oturmakta cabası...
k.validemin yanında söyledim geçen hafta rüstem taşınalım diyo dedim kadın nasıl bozuldu yaa
rengi attı resmen eşyalarınız sığmaz hem arabanız çok benzin yakıyo dedi olaya bak yaa kadın torunu oğlu yanında olsun istemiyo heralde

Son düzenleme:

ne çekilişi laa, biz kendi aramızda yapalım yine bahar çekilişi hem annelere hem bebelere olsun bu seferzemuszemus

ahh cnm ya benimde öyle eşimin ceketleri küflenmiş duvarlarda küflenmiş:gitme:

bizde kaynanamla ve 2 eltimle aynı apartmanda oturuyoruz canım.zor yanlarıda oluyo bazen ama güzel bişey.sabahları kahve keyfi yapıyoruz hergün birimizin evinde.bazen kahvaltı yapıyoruz beraber.acil bişey oldumu çağanla ilgileniyolar iyi oluyo.ama benim kaynanam çok iyi şimdi allah için.gıcık biri olsa yapamazdık heralde.
zaten seninki istemiyomuş baksana en iyisi uzak olmak heralde sizin için.

ah kanka ah allah yüzümüze güler inşallah ..

derincim bekarken bir hıdırellez akşamında ablam babam ve ben dua ettik sonra apartman dairesinde dikili gül olmadığından ablamın nişanlısının ona aldığı kurumuş gülün dalına para bağladık paramız olsun diye ,
ablam evlenmek için kağıda adam çizmiş ,dedim bende çizeyim bari belki evlenirim ..
neyse kuru gülün dalına bunları yaptık babam dedi bana mercedes çizin arabayı değiştiririm belki :) sonra gece bakmaya gittik uçtumu yoksa gül diye bi baktık para yok :) 10 tl koymuştuk babam almış :)) diyo ben hızırım bunu alıcam yarın size fazlasını vericem :) ablamda dediki aşk olsun baba ,bak koca çizdik kağıda yarın sabah iki tane adam oturuyo olacak balkonda ,alıp gideriz bak ver parayı :)))

Ayyy kah güldüm kah üzüldüm geçmişi okurken..

Beyaz meleğim sana hem çok üzüldüm hem çok güldüm..Demek hemen hazırsın ha manukyanla çaşlışmaya hem de parasız.Bişi demiyorum sanabilmiyorumkismile..Sırrını bi de bana söyle diyom demiyon aşkolsuneyvahedigeldismile

Eylül senin taciz olayı da çok fenaymış..Ucuz yırtmışsın.

Minğim yine ne ettiler yavrum sana ya..Üzme kendini de eşini de adam senin kıymetini biliyor,sana hak veriyor.Başka da bişi gelmiyordur elinden garibanın ona da yazık..

Hmm başka ne vardı..

kızlar valla varya küf olmayan ev yok galiba bizde de var.ilk evimdede vardı bunda da oldu(kardeşim evi hele berbatt oturulcak gibi değil 800tl de kira veriyo yaa yuhh

maytap canım burda bütün büyük marketlere baktım yok miray ıslak mendik bi yer var burda miray kozmatik ama ondada ıslak bendil yok sadece kozmatik satıyomuş mirayın ürünlerini
bizim bakkalda gördüm 1 tane sarıydı onun paketi ıslah havlu sarı paket onu istememiştin ama sen demi

cıtos saol canım haklısın ama ben yıne de cozumu onun bulacagına ınanaıyorum canım

hıdırellezde bende cızmıstı ve cızdıklerımın hepsıne kavustum allaha sukur

kuflu ev zordur benım evımde yok allaha sukur
ama arkadasım 0 daırede oturuyor cok genıs ve cok guzel bır ev
evlendıgınden bu yana kucucuk evlerde oturmus canı cıkmıstı tasınmaktan
sonunda ıstedıgı eve kavustu dedık kı sımdıde yatak odası mobılyası dahı curudu kuften

allah yardımcınız olsun

minik sen nasıl yapotın hızırellez çizimlerini anlat hele sabaha karşı mı yapılması gerek acaba.sahile giden arkadaşlar var bizim.hem de bayağı kalabalık oluyomuş herkes biliyomuş bu işi

benim evimde yatak odamda bi duvarın kenarı rutubet oluyodu ,kayınpeder ısrarla yapmıyodu ,bende çıkıcam o zaman burdan bi ev buldum 800 tl oraya geçicem çocuğumu rutubet içinde büyütemem dedim de korkudan yaptırdı adam ,tabi burda beleşe oturuyoruz 800 e geçsem o vericek kirayı işine gelmiyo ,baştan çünkü söz vermişti babam ev isteyince şimdi alamayız ama kiralarını ben vericem demişti ..

evde küf gerçekten zor..benim ilk evimde en üst kattı üsten rutubet alıyodu..birde hamileliğim ilk aylarıydı..çok kötü midemi bulandırıdı o koku..hiç eve gitmek istemezdimm..taşındımda kurtuldumm..

derin okumadın mı yazdığımı nan ,gül dalı diyom ,araba diyom ,adam diyom kime diyom :))) açıklamalı anlattık kaydirigubbakcemile3

Kızlar yemekteydim.Ne o aramızda kıvıranlar, korkanlar, yağcılık yapanlar filan...Mert olun uleyyyyn:)))

ben kıvırırım öle baktım arkadaşım sıkılıyor kıvırırım kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

evet canım haklısın

Şenizseviyom seni canımmm
yaa arkadaşlar bazı insanlar fazla hazımsız oluyo demii kendi basitliklerini çamur sıçratarak örtmeye çalışıyolar allah allahhh

kız bak ortaya bir laf atmışın herkes üstüne alınmış kimden bahsettin sen öle deyiver bakiim
hayır benden bahsetmediğin kesin o yüzden hiiç üstüme alınmadım sadece meraktan soruyorum zemuszemus

ya sirkeli salata yedim dün sürkeyi fazla kaçırmıım yerken anlamadım ama yandı yemek borum galibaa( üstüne de yeşilçay içtim tam olduu

ay sirke hayatta yiyemiyorum ya çokta faydalı aslında :bbo:

çıkarsınız elbet canım sabırlı ol

bekarken bende öyleydim yer içer gezerdim hiç birikim yapmadım malesef ama hayatımı yaşadım bi şekilde kocişimle o zaman seviliydik bol bol uçak parası verdim onunla buluşabilmek için iyi de etmişim

valla bravo bende de hiç yok öle şeyler valla idare ederim ama o kadarını da bilmem

kızlar bu arada seda dark falan niye girmiyolar artık bilen varmı?

seda dün akşam geldi annesinde kalıyormuş o yüzden girmiyormuş darkı bilmiyorum

öfff keşke regl olmasaydım dua falan ederdim ne güzel.tamda böyle günleri bulur zaten benim hastalık.

aynen canım ibadet edemeyeceğim bende ama dua ederim allaha
bernim de duam devlete atanmak ve oğluma daha fazla zaman ayırabilmek olacak sanırım
ama önce sağlık tabi

ee ben sana dedim gülüm kimse beni tınlamadı :umursamaz:

ee hayatım bir sırrı yokki dedim yaa öncede varsa da ben bilmiyorum heralde allah vergisi kaydirigubbakcemile3

bii küflü ev zor bi böcekli benim evimde ikiside yok allahtan annemin çatısı akardı hep başımız ağrırdı yaa bide yazın çok karafatma olurdu uçanlarından bu evde yok hiç allahtan

ya benimkide çok kötü değilde sinsi azcık...istemem ama aynı binada oturmak

inş.kanka:Saruboceq:

kanka zaten dedim kendi aramızda kadınlar günü çekilişi yapıp sadece karılar birbirine alsaydı iyi olurdu ..

hee yapalım hacı ayarla sen

deme yaa benimde çürümez inş.mobilyalarım

mnik altı boş falanmıydı arkadaşın evinin benim eski evim öyleydi ve benimde bazam çürümüştü

ayy benim evimin altı boş dükkan var soğukta oluyo bide off off

senin o kayınpederine varya klava: benimkinede aynı şekilde

bende taşınmayı düşünmeye başladım ufaktan zam yaparsa kiraya taşınırz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…