- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.281
50 Yaşına kadar değildi.Ama 6 senedir falan iyi.Geç olsun güç olmasın.Bizim bir 20 sene filan böyle mi gider diyosun?
baban hamur gıbı annenın ellerınde yogrulmus kıvamını bulmus
senın kocısı bılemem senın maharetlı ellerıne kalmıs sanırım
tabıı balcık degılse
Kalimerom benim kaynana karşıya geçmedikçe böyle gider.O da beni öldürmeden ölmez. Atom karınca((sempatiksalakcinni
:roflol: ben asla bunlar gıbı kaynana olmayacagım :Saruboceq:
ayyyy çok mutlu oldum ..kızım telde anne dediiii..annne dediiii :)))
kızlar bende bugün adetliyim ama bugün efendimize hürmeten bol bol salatü selam getirmek gerekiyo onun dışın da bişey yapmaya gerek yok tabiki bide dua edicez bol bol rabbim hepimizi efendimize komşu eylesin dualarımızı kabul etsin
Kızlar ben de kimle çıksam kaçırtıyodum.Biriyle çıktım aşık olmuştuk.İstanbula gitmek zorunda kaldı.Başka birini çalıştığı yer Hendek tarafına gönderdi.Yaw bıkmıştım valla.Hıdırellez de annemin alyansını gece gül ağacı dibine gömdüm sabah aldım.Yapmaz olaydım.Bu hanzoyla evlendim:))
len mantolama için olurmu delü parayı bulmak için dua ediciiim parayı bulunca herşey hallolcak hatta kocayıda kapıya koyabilirim 3 kuruşa sattı benim hanzo benisus maytap ,mantolama için allahı meşgul etme ,bizim dualarmızı engelleme ..
Ben de canım bende, inşallah...Annemin kaynanada kötüymüş.Şimdi gelinlere yavrum diye seslenir.Kışlık yemeklik ne olursa yapar.Doğum günlerini es geçmez...
2 senelik evli ve fatihe hamişleyken kocama kız beğenmişti karşı binadaki bekar kızı mesela size bi örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?