2008 Kasım Anneleri

saphira canım ya işin çok zor valla ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğaaa
benim kuzuda akşam 20,30 da uyudu 05,30 da düt içmeye kalktı
tekrar uyudu
6,30da tamamen uyandı ve
şuan babasıyla gexiyorlar bahçede
keşke bende olsam yaaamafoldumben

günaydın yavrularrrrr ve annelerii..Ben de sabah gelmeden bime uğradım.yazı tahtasını görmedim ama öğlen giderken bir daha bakayım olmazsa.Geçen hafta satılan ayak havlusundan aldım,bir de komili ege sızması zeytinyağı aldım.5 lt 32,5 tl..Bez de huggies kullanmıyorum o yüzden almadım ama kullananlar için çok avantajlı bence de.Alanlar iyi yapmış.Çocukların popolarında paralansın:roflol:

Zeyna ve bu konularda konuşmaya devam etmekte ısrar eden çok sevdiğim canım arkadaşlarım,bu konular kapatılmazsa,3. kişiler hakkında konuşulmaya devam edilip,topiğimizin gerilmesine ve herkesin rahatsız edilmesine devam edilirse,ceza alacaksınız!klava:Kadınlar kulübü hepimizin bildği gibi çok büyük ve kalabalık bir forum,herkesi davet ederiz ama hiç kimseyi de zorla tutamayız burada..Tekrar tekrar bu konuların ısıtılıp ısıtılıp önümüze çıkarılması topiğimizdeki hiç kimseninde hoşuna gitmiyor.Herkes seçimini yapar,hiç kimsenin kimseye imalarda bulunma hakkı yoktur.Bu da son uyarımdır

lavişim bi de 12.30 da uyudu 7 de kalktı ama biraz önce de saat 10.00 u göremeden uyudu,benim de uyumam lazım aslında fırsatı değerlendirmem lazım ama olurmuuu hiç
çitos günaydın canım

anlaşıldı safişcim pardon gerdiğim için
herkezden kendi adıma özür dilerim yaptığım saçma ama işte insan tutamıyo bazen
:kedi:

Son düzenleme:
bilmiyorum neden yazmıyorlar çitoscum
ama gerginlik sebebi bensem ki sanırım sivri çıkışlarımdan dolayı birazda benim payım var
ben bir süre ortalıkda gözükmeyi düşünmüyorum
evet çok saçma şeyler yaptım 30 yaşıma geldim çocuk gibi davrandım gerildim gerdim
artık gerek yok anlıyorum hoşçakalın en azından bir süre

Manyadın herhal ne diyon kı?alsanaalsanasmile

zeyna ben senın gergınlık sebebı oldugunu dusunmuyorum
konu neydı bılmıyorum senın neden gerıldıgını ben sordum
bunun uzerıne sanırım saphıradan gelen uyarı

ama ben uyarı alınacak bır konusma oldugunu dusunmuyorum
belkı de benım bılmedıgım baska seyler vardı bılemıyorum

yasmin nerdesin sen bakayım,msn kaçağı kaydirigubbakcemile3
haftalardan beri kapatılmayan konu yine yeniden gündeme getiriliyor kalimerocum,ben de görevimi yapmak zorundayım,sen gerekli görmemişsin böyle bir uyarıyı ama gerekli olmasaydı emin ol yapmazdım

saphıra benım bılmedıgım seyler oldugunun farkındayım
uyarı yapmak zorunda hıssedıyor olabılırsın ve gorevını de yerıne getırıyor olabılırsın
benım zaten buna bır lafım yok ama klava: smıleyı bana agır geldı nedense
belkı benım alınganlık donemım oldugundan kaldıramamıs olabılırım

safişcim ben sana az öncede dedim yavrum
sen veya burda olanlar değil ben benim yaptıklarıma üzüldüm
nasıl bir insan oldum ben ya saçmalıklarla dolu o yüzden az durulmaya ihtiyacım var

sen üzerine alma minikçim
o safişle benim aramda bişi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…