2008 Kasım Anneleri

bi uyuyak dedik burnumuzdan geldi tam daldım mert uyandı bağırıyo salladım gene yatırdım 5 dk yine uyandı öff bu çocuk niye öğlen uykusu uyumuyo yaa benim oğlum kendini büyüüşmü görüyo yoksa öğlen uykularını red ediyo anladım haa aldım benim parfümlerimi bırakmıyor elinden alana yandı gülüm keten helva ayy valla bazen o kadar çok bağırıyor ki migrenim tutuyor iyice halsiz kalıyorum

uykuuuuu biraz uykuuuu bütün isteğim buydu uyku uyku uyku...................

micize canım geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın inşallah iğneler iyi gelecek annesi

melek iyi akşamlar tatlım unutma bizi tamam mı hadi bi baş baş yapta görek kaydirigubbakcemile3

mucizecim geçmiş olsun tekrar sevindim evde olduğunuza
çıkanlara iyi akşamlar hayırlı kandiller banada dua edin arkadaşlar şu mantolama için:)

teşekkür ederim canım.seninde mi evinde mantolama sorunu var .allah gönlüne göre versin inş.olur.bizdede aynı durum ama bizim ev sahibi kabul etmiyor bina yapılırken mantolu yapıldı diye.binada 14 yıllık.

krikitos sağol canım.buğun bende uyutamadım.ay canım ya şimdi sana uyku ne tatlı gelir ben hamileyken gözüme zor açıyordum

ne gecemiz var ne gündüzümüz ayy töbe yarebbim isyan etmek istemiyom ama sanki gücüm tükendi elim kolum kalkmıyor başım ağrıyor hergün bunalımdayım sanki bi tuhaf oldum yaşamak istemiyom

uyku hamilelikten sanırım çünkü ben gündüz uykularını sevmezdim hiç

bende kaçtım merti yıkıcam kocam geldi

Ben geldim
Evde ne kadar sebze varsa hepsini ayıkladım yıkadım,pırasalı ıspanak pişirdim akşam yemeği için,yanına da bir şeyler ilave ederim,sağlıklı bir öğün olsun.Bir de cibes yıkadım haşlayacağım ama onu bu akşam koymayacağım sofraya,hem ıspanak hem cibes uymaz.Yarın akşam krikitoscuğumlar bende olurlarsa koyarım.Krikitoşum seviyonuz mu cibes?Ispanak sevmiyor ya yiğit oradan geldi aklıma..Ispanaklı pasta yapayım mı gene kız,kocan pek sevdiydi,bu sayede ıspanakta yemiş oluyo kaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar kizlar herkesin mevlid kandilini kutlarim mucize canim gecmic olsun bazilarinda cani SIKKIN galiba aman bosverin kizlar degmez valla hicbisey takmiyacan kafaya olan yine bize oluyo biz yipraniyoz gerci anca lafta kaliyo takmamak olmuyo iste tüm bebisleri öpüyoruz iki dakka oturuyum dedim mustafa cekip duruyo cok yaramaz ya kizlarim cok akilliydi uslulardi bu ne be valla canavar erkek degilmi iste herkese iyi aksamlarrrrrr hayirli kandiller

aferim kız sana hamarat arkadaşım benim canım benim eşim yeşil olan hiç bişeyi sevmez hayret bişi o pastayı nasıl sevdi kendide herkeze anlatır bizim bi arkadaş var bana ıspanak yedirdi hemde bayıla bayıla yedim die

biraz önce annem aradı bugün oruç tutmuş fena olmuş yarında gün vardı onda ama ben pek kalabalık oluyo die gitmicektim durmuyo çünkü mert yarın seni yiğit bıraksın diyo ikramlarda yardım etçekmişim serviste falan o yüzden sana gelemicem ben şekerim başka bir gün gelirim inşallah
mert i yıkadım mis koktu yawrum 4 gündür yıkanmıyordu onunda hoşuna gitti yıkanmak ördeğinle oynadı :)

maç var aman kocam pek maç sevmez ama bu maç türkiye için önemliymiş aşkı memnu başlayana kadar izin verdim gitti
oğlumda havluyu kafasına sarıyo bööööö yapıyoo hergün yeni bir acayiplik öğreniyo bu çocuk

Son düzenleme:
kimsecikler kalmamış şansa bakın((
maytabım çok kafa bulmuşlar senle bizimkiler looo:))
eylül hani yapacaktık çekilişi nerdeeee hııııı?
piroşum ya şaştım valla kayınvaldene ne saçma bence de taşınmayın evinizi değiştirin canımm
mucizecim çok sevindim betülün iyi olmasına iyileşir inşallah tamamen kuzucukkk...,
ay daha ne yazacaktım ya unuttummm

selamınaleyküm tekrar bacılarım

tekrar mevlid geceniz hayırlara vesile olsun
küsler barışsın merhametsizlere Allah merhamet versin
dertlilere eda dertlilere deva borçlulara yardım sağlasın
en önemlisi sağlık ailemize evlatlarımıza sağlık sıhat versin

maytapçım senin kayanan zamanında etmiş hiçmi şu mübarek günlerde aklına gelmez yaptıkları acaba
ama dediğin çok doğru zaman 2li ilişkilerde en güzel ilaç zamanla tabiri caiz ise kaşar oluyo insan alışıyon karşındakine ve ne kadar değersizlikler yaptığını bilidiğin için daha az yara alıyorsun unutmuyorsun ama ama kanamıyor ilk günler gibi

miniğim sende artık rahatla elbette öle bişi olamaz ama aynı evde falan yaşadığını düşün
kapıyı kapattığın zaman eşikten sonra kimsen yok yanında ve en önemlisi ein en büyük destekçin
eminim muhakkak eşinde farkında herşeyin ama aile anne baba kardeş ne olursa olsun onlarda bir yerde tıkanıyo onun için eşine oğluna sarıl duyma tıka kulaklarını

yasmincim senin eşinin durumuda çok kötü ya bir baba nası olurda evladını merak etmez aramaz nasıl bir insandır o anne vicdanı sızlamaz oğlunu babasından koparmaktan bende arkadaşlara katılıyorum bence bul babasını ve adım at eşin belki çok istiordur bunu ama yoktur gücü o kadar doldurulmuştur he kaynanan ne der diye düşüncek olursan da bence hiç düşünme aranız daha ne kadar kötü olabilirki

herkeze iyi geceler melekler gibi uyuyalım hepimiz

lavişcim ben dedim ama kimseden ses çıkmadı ,hadi kızlar yapalım şunu yaa ,8 mart bahane olsun ,ne zaman olursa o zaman yollarız ,kendimizce bir gün belirleriz yine diğerleri gibi olmamı ..

ii akşamlar bol bol dua edin güzeller allah hepimize sağlık mutluluk huzur versin
benim tontiş daha uyumadı ayağıma koyunca feryat başlıyor evde kurabiye kavanozuyla oynamak istiyor onuda elinden atıyor alttaki komşu çıkçak birazdan çok uykum var uyusada uyusam hemen sizlere tatlı tatlı rüyalar

ayy bu ne cene yav okurum okurum bitmez..Allah hepimizin dualarini kabul etsin insl.keske bende bilseydim yasin filan okurdum ne güzel,bazen cok bos oldugumu düsünüyorum bu konuda cookk hemde.

benim tontisler uyudu,bende kola icip nete bakiyorum.uff birsuru sey yazcaktim uctu hepsi beaaaaaa.

ha bu arada ben hayatimda hic hidirellez kutlamadim yani ogun icin ozel bisiy yapmadim,yazdiklarinizi okuyunca cokta özendim..

herkesin kandili mübarek olsun beni arayan zeynama da teşekürü bir borç bilirim senin içinde dua ettim canım:Saruboceq:allah kabul etsin
bugün annemdeydim uğrayamadım geçmişi okuma gibi bi lksüm yok zaten umarım herkes iyidir yarında olmayabilirim buralarda beni özleyin anacımmmzemuszemus

gunaydın arkadaslar
umarım herkes ıcın cok guzel bır kandıl gecesı gecmıstır

bız annemlerde oldugumuzdan ve annemlere kandılesmek ıcın cok kısı geldıgınden pek bır sey yapamadım
ama dua ettım edılene de amın dedım

zeyna canım opuyorum guzel dıleklerın ıcın
haklısın kırgınım ama daha sakınım
bır de neler oluyor yaa
haberım yok bırı bana anlatsın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…