- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.461
Beyazım meleğim ayşem armanım geçmiş olsun canım..Şimdi nasıl eymen?
beyaz meleğim çok geçmiş olsun canım.ilaçlarını içince bişeyciği kalmaz inşallah eymenimizin.
beyazcım çok geçmiş olsun canım ,umarım çabuk atlatır eymen paşa ,
laviş ya mal kıymeti bilmiyo bunlar ,hemen kır dök :))
selam kızlar ancak gelebildim aranıza bugün işe de yeni geldim daha
eymen rahatsızlandı dün gece o yüzden sabahtan izin aldım gelmedim oğlumun yanında kaldım az önce bıraktım çıktım
akşam eve gittiğimizde durumu iyiydi fakat biraz ateşi var 37 ve üzerinde inip çıkıyordu yemeğini yedirdim calpol verdim hafif mızmızlığı var ama o kadar da kötü değildi üstten 5. Dişimiz görünüyor biraz ona bağladım patlayacak heralde dedim saat 22.30 civarı yatırdım ateş yine yüksekti ama fazla da değildi bende bi duşa girdim biaz dua ettim falan yattım ama çocuk inliyor resmen uyurken ıhh-ıhh diye sesler çıkarıyor ateşine baktım 38 olmuş tabi calpolu vereli de 3.5-4 saat oldu bu arada bir ölçekte dolven verdim saat 01.00gibi yattık bizde 3 gibi baktım tam düşmemiş ama yükselmemişte 37.5 civarında doanıyor rahat uyuyor gibiydi saat 5te çağırdı gittim yanına kuzum baygın baygın bakıyor sütünü içemiyor varsa yoksa su içiyor baktım yanıyor yavrucak ateşini ölçtüm hemen 39.1 hemen eşimi uyandırdım ıslak bezle sildim eklem yerlerini falan tabi çığlık kıyamet kopuyor bir kere daha calpol verdim üzerini soydum öle yatırdım yok düşmüyor hemen acile götürdük artık dotor baktı önce dişlerden muhtemelen dedi ama iyice muayene etti bademciklerde sorun varmış çok kötü olmuş iltihaplanmış dedi bu ağrı ve ateş yapar dedi son günlerde fazla bişey yememeside ondandı heralde dünkü mızmızlıkları neyse tabi dışarıda hava serin olunca iyi geldi birz ateşi düştü doktordayken 38.7 çıktı ateşi doktor hemen bir iğne yapalım dedi ben calpol ve dolveni düzenli verdim diye anlatınca novalgin iğne yaptılar kuzuma ağladı yavrum bende ağladım tabi bir antibiyotik yazdı birde novalgin şurup yazdı yine 3 şurubuda dönüşümlü kullanın dedi antibiyotikte günde 2 kere kullanın dedi gittik nöbetçi eczaneden aldık ilaçları antibiyotiğini de verdim ateşi eve gelene kadar düşmüştü zaten hemen keyfi yerine geliyor oradan da anlaşılıyor kuzumun sadece uzun kollu çıtçıtlı badysi ile altına incecik bir pijama giydirdim yatırdım saat 06.30u geçiyordu biraz sonra saat 9da kalktım biraz mızmızlanıyor emziğini falan verdim baktım su gibi terlemiş atletini değiştim yatırdım tekrar dershaneyide aradım izin aldım bende vurdum kafayı 10da kalkmışız çok şükür bir daha yükselmedi ateşi güzelce bir ahvaltı yaptı ilaçlarını içti yine oynuyor keyfi yerinde ama zaman zaman ağrıyor heralde bazen yutkunmakta bile zorlanıyor yavrum dışarı çıkardım biraz bisikletiyle gezdirdim oradan ananesi aldı ben geldim işte böyle bir gece geçirdik sarhoş gibiyim doğal olarak ama sabah 9da işe gelsem daha kötü olurdum yi oldu biraz dinlendim evde ve de zaten oğlumun bana ihtiyacı var bırakmıyor iki dakka babaya bile gitmiyordu öle kucak kucağa dolandık öğlene kadar onun açısından da iyi oldu keyfi yerine geldi inşallah bir daha yükselmez ama daha başı yaa hastalığın belki bu gece de yine ateşlenir gibi geliyor off inşllah bişey olmaz yaa :saruboceq:
canım çok geçmiş olsun eymene hepsi üst üste gelmiş yazık eymenciğe atlatır inşallah
bundan sonra sıksık yazarım hatırlarsınız bu arada sizin bebeklerde hala emiyomu
kızlar bişey sorucam size.ben çağanın benim ve eşimin bebeklik fotosunu bi fotoğrafta toplatmak istiyorum.üçümüzün bebeklik hali olcak fotocuyla konuştum olur dedi.bişeyler yaparız birlikte çekilmiş gibi olursunuz dedi.nasıl olur sizce?
sağol canım benim sana da malum oldu heralde bizim hastanelerde gezdiğimiz sıralarda sen rüyanda beni görüyordun heralde
hala emen bebeklerimiz var benim bebeğim 13 aylıkken bıraktı kendi hür iradesiyle kaydirigubbakcemile3 darısı emziğin başına kaydirigubbakcemile3
lavinya geçmiş olsun
sağol maytabım opuyorumnanaktan
silikcim niye bunalıma giriyorsun oğlum yaramaz diye mi
canım beyazmeleğin bebeği hasta benim değil
gel beyazmeleğim beklerim ne güzel olurrrr
silik her zman bekleriz canım daha sık gel canımcım
beyazmelek almasaydım keşke canım ya bimden olmazsa vermem daha(
amin ben emzirmekten çok yoruldu emzirdikçe acıkıyorum çok kğ aldım siz nasıl bıraktırdınız bi yöntem varmı
hayır canım o da var ama sadece o degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?