2008 Kasım Anneleri

vicks bende kullanmıştım geçen burnu tıkandığında çağana.ama ayağına değilde burnuna sürmüştüm birazcık burnu açılsın diye.sonra içini bi okudum bebeklerde kullanılmaması gerekiyomuş.adını hatırlayamıyorum şimdi bi göz hastalığına sebep oluyomuş.çok pişman oldum.nettende baktım ordada yazıyo.ama ayağında bişey olmaz heralde.

Beyazım meleğim ayşem armanım geçmiş olsun canım..Şimdi nasıl eymen?

sağol kuşum teşekkür ederim şimdi daha iyi sabah 9da terlemeden sonradan beri bir daha ateşi yükselmedi keyfide yerinde gerekn huysuzukları bana yapıyor tabi
braz ağrı var boğazında sanırım ama yutkunamıyor bazen o zamanda ağlıyor mesela öğlen süt yaptım her zaan içtiği sıcaklıkta yaptım biraz çekti yutkundu ağlamaya başladı o bile sıcak geliyor yakıyor heralde
böyle beyaz beyaz olmuş bademcikleri dedi doktor sen bizden iyi bilirsin ne demekse artık

beyaz meleğim çok geçmiş olsun canım.ilaçlarını içince bişeyciği kalmaz inşallah eymenimizin.

beyazcım çok geçmiş olsun canım ,umarım çabuk atlatır eymen paşa ,

laviş ya mal kıymeti bilmiyo bunlar ,hemen kır dök :))

sağolun canlarım şekerlerim opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun eymene hepsi üst üste gelmiş yazık eymenciğe atlatır inşallah

kızlar bişey sorucam size.ben çağanın benim ve eşimin bebeklik fotosunu bi fotoğrafta toplatmak istiyorum.üçümüzün bebeklik hali olcak fotocuyla konuştum olur dedi.bişeyler yaparız birlikte çekilmiş gibi olursunuz dedi.nasıl olur sizce?

canım çok geçmiş olsun eymene hepsi üst üste gelmiş yazık eymenciğe atlatır inşallah

sağol canım benim sana da malum oldu heralde bizim hastanelerde gezdiğimiz sıralarda sen rüyanda beni görüyordun heralde

bundan sonra sıksık yazarım hatırlarsınız bu arada sizin bebeklerde hala emiyomu

hala emen bebeklerimiz var benim bebeğim 13 aylıkken bıraktı kendi hür iradesiyle kaydirigubbakcemile3 darısı emziğin başına kaydirigubbakcemile3

ehehehe hiç aklıma gelmemişti çok komik olur çokta güzel olur valla heralde
sen yaptır bi bakiiim bende yaptırırım belki eymen içinde güzel bir hatıra olur

gel beyazmeleğim beklerim ne güzel olurrrr
silik her zman bekleriz canım daha sık gel canımcım
beyazmelek almasaydım keşke canım ya bimden olmazsa vermem daha(

amin ben emzirmekten çok yoruldu emzirdikçe acıkıyorum çok kğ aldım siz nasıl bıraktırdınız bi yöntem varmı

gel beyazmeleğim beklerim ne güzel olurrrr
silik her zman bekleriz canım daha sık gel canımcım
beyazmelek almasaydım keşke canım ya bimden olmazsa vermem daha(

neyi vermezsin, neyi almasaydın bimden şeker benim jeton dümedi yine bağlantım koptu beynimde bi hatırlatsan kaydirigubbakcemile3

amin ben emzirmekten çok yoruldu emzirdikçe acıkıyorum çok kğ aldım siz nasıl bıraktırdınız bi yöntem varmı

valla ben bir yöntem kullanmadım dediğim gibi tamamen kendi isteğiyle bıraktı istemedi birkaç gün uğraştım emsin diye yok reddediyor bende üstelemedim
şimdi hala bazen t-shirtümü falan açıp meme der bi bakar güler arada öper ama emmez ilginç benim oğlan

hayır canım o da var ama sadece o degil

hmm anladım canım hepimiz zaman zaman bunalıma giriyoruz ben mesela dün akşama kadar depresif gezdim ağladım zırladım allah dersimi verdi her zaman daha kötüsü var bunu unutma dedi bana oğlum hastalandı o yüzden her zaman şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…