2008 Kasım Anneleri

slm kızlar
eylülcüm geçmiş olsun kuşumm
nazlımeleğim kaan ada çok geçmiş olsun
beyazımmeleğim eymenimede geçmiş olsun
yine hasta çoğu bebişimiz

bizde pazara gittik geldik pirayeyle hava buz gibiydi

Nazlımeleğiiiim geçmiş olsun diyemedim.Nasıl oldu yavru? Benimkide öksürüyodu azalmış biraz.Bal, limon birde zencefille bi karışım veriyolarmış.Denemedim ama deneyen varmı?Bayağı metettiler..

kızlar bende yemek koydum ıspnak oğlan çorbayı yemedi inş. ıspanak yer..
bende size bişey anlatım dünden;
hani bizim teyzemiz varya, onu kandırdık dünnzemuszemus
dün eşim evdeydi tel etmiş teyze maaşımı çekecektik diye gel kahvaltıdan sonra çıkarsınız dedim.. nese geldi kahvaltı yaptık o gelmeden önce eşime dedim ben onlara gitmem bugün bizi gezmeye götürecektin dedim tamam hallederim ben dedi.. kahvaltıda teyze sordu işe gitmiyonmu diye eşim geç gideceğim dedi yani çalışıyorum bugün demek istedi..
oda "tüh bende evdedir hem maaşı alırız hem gezeriz ordan bize gideriz diyordum" dedi.. artık belli etmedik 2de çıktılar evden oğlanlar uydu hava kapadı kızdım tabii ben.. onu eve bırakmış geldi oğlanlarda 4,30 da uyandılar yemek yedik hava iyice soğudu yağmur başladı.. ıslak mendil yoktu artık bizi büyük markete götürdü.. akşam gezmesi yaptık.. her zaman eşim evde olduğunda böle işler yapıyor teyze bizede gına geldi ne yapalım kandırdık,başka türlü yakamızı kurtaramazdık.. biliom iii bişey değel ama yaptık işde..
akşam marketden hani 2-3 liralık bölümler var ya küçük ev gereçleri olan oraya bakınırken hani ucu tekerlekli içi zilli baston lu sürmeli oyuncaklar olur ya renkli ondan buldum 2 lira aldık daha orada açtık evde şimdi tıngır tıngır geziyorlar.. hem teker ses çıkarıyor tıngıt tıngır dönüncede zil şıngırdıyor kafa beyin koymadı akşamdan beri.. ama renkli olunca ne olursa olsun dikkatlerini çekiyor bu kudurukların..

yasmincim sağol sizede çok geçmiş olsun..
hala öksürük mahvediyor, burnu akıyor ama keyfi iyi yani müzik çıknca oynmaya başlıyor yine iştahıda yok .. bugün sadece dünden kalan kandil simitinden bir tane yedi birde öğlen uyurken içtiği ballı süt şimdi ıspanak vereceğim acıktı iyice belki yer..
hasta olduğundan beri balı çok veriyoruz biz pekmez almadılar hiç ama ıhlamur nane karışık limonlu verdim onu içtiler.. annem elma kabuğuda koy ayva varsa ondanda koy öksürüğe iyi gelir dedi bugün birde elma kabuğu ve ayva yaprağım var buzlukta onu koyacağım karışık vereceğim bakalım..öksürük için annem getirmişti ayva yaprağını bozulmasın diye daha yaşdı çünki dolaba atmıştım..

sağol canım benim

melegim ve ve nazlicim gecmis olsun kuzulara.

benimkide bi uyandi yine daldi..ayyy kös kös oturuyorum suan kendimi hic sevmiyorum

sağol bebeğim
sende biraz oturmanın tadını çıkaer bnece

ay öldğm gülmekten ,piroş beni kopardı msn de :))))))

noldu da kpardı kız anlatda bizde gülelim

Nazlımeleğiiiim geçmiş olsun diyemedim.Nasıl oldu yavru? Benimkide öksürüyodu azalmış biraz.Bal, limon birde zencefille bi karışım veriyolarmış.Denemedim ama deneyen varmı?Bayağı metettiler..

ben zencefilli süt veriyorum zaman zaman bende çok severim oğlumda içiyor faydası oluyordur mutlaka

kuzucuklara gecmıs olsun kızlar...

safısım bız rejımdeyız.annem karnıbahar salatası yapmıs.azalttım yemek ısını.ama hafta bır kez felan ozgur bırakıyorum kendımı.gun ıcınde masum atıstırmalıklar da yapıyom az az.ınsallah mayısa kadar 5-6 kılo verrırırm.

ya kızlar annem aradı oğlum ağlıyormuş durmuyormuş uyumuştu uyanınca durmuyormuş telefonda da sesi geliyordu ağlıyordu mafoldumben

izin istesem verirler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…