2008 Kasım Anneleri

:) hamileyken 25 alarak tavan yapmistim..:tomato:

cıddı mısın
ben 9 kg ıle bıtırdım ve senınde cok az aldıgını dusunuyordum

Ooooov seni biraz benzetecekler be tontişim.Arkadaş var burda o da o iş için gidiyo kuaföre.Karınca yumurtası sürünce çıkmıyomuş bi süre sonraakannehir

canım duygum ama bu tarz yenı cıkan seylerın ılk kullanıcısı olmak ıstemedıgımden cesaret edemedım
bıldıgımız anam babam usulu gıdıyor yolunuyor ve kus gıbı hafıflemıs olarak cıkıyorum

Çileğim ne iş?Grip filan mı yoksa..Geçmiş olsun fıstık.

Çitosum seve seve yaparım.Sen hele gel:))

Beyazmeleğim geçmiş olsun tontiş.Enfeksiyon olmuşsun(

sağol bebeğim taa iki hafta önce oldum kullandığım ilaçlar fayda etmedi hala devam ediyor hastalık

sen o topiği daha yeni mi gördün şeker ben çok oldu oraya yazalı

minigim yasminim lavisim nebilim yaa,sanirim bogazim aciyor yaniyor habire

cok gücsüz benim vücudum biraz sogukta kalayim hemen belli eder.

uyutup geleyim sunu,azdi iyice..

geçmiş olsun sana da fıstığım

beyazcım nerdesin ,hakkındaki iddialar konusunda basın açıklaması yapacakmısın ???????????

ay valla iki dakka kestireyim diye kıvrılmışım yatağa bir saat uyuyuvrermişim oğluşumla yeni uyandık sayılır maşallah yine hakkımda dedikodular almış yürümüş diğer topiktede gördüm kaydirigubbakcemile3
orada da yazdım adamın adı çıkacağına canı çıksın

elbette sebep değil bence sen kuaförden kaçmak için sebep arıyorsun her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3

cok korkarimmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyy biyilarimii bile bi saatte zor aldiririm ben..

uzun süre gelme derler hep,birde o is icin gitsem bi günüme malolur heralde ...

Ben düğünümden önce gitmiştim parlayım diye.Birkaç defa evlendikten sonra gittim, hamile kalınca korktum bişi olur diye:))Sonra da kendim halletmeye başladım(

cılekcım aslında bende yuzumden tuy koparmaya cesaret edemem
sımdıye kadar hıc te almadım kaslarımı bıle
allahtan sekılsız ve kalın degıllerde ıdare edıyorum zıra nasıl alısırdım bılmıyorum

bu ıse de ergenlık donemınde bır gırıstım aynen devam baska yontem bılmem ben

yok minigim son bir hafta 5 kilo verdim bianda doguma hazirli kdedi doktor yani 20 le kapamis oldum hamileligi.ama sanirim bendeki daha cok sislikmis,cün¨kü 4 ay snra eski pantalonlarimi giyebildim..

tam tontistim yani:)

iyi cesaretlisin vallahi,okurken bile gerildim.

Kızlar ben de 13 kg aldım.Ama 5.ayda 4 kilo birden alınca doktor diyet verdi.Son 3,5 - 4 ayda 1 kg aldım.Demek istesem sıkabiliyo muşum kendimi:))

oy oy kasimi hayatta aldirmam alamamda co kaciyor yaa,birde benim aciya duyarliligim cok azmis bunu doktorumda demisti..

mniğim gazan mübarek olsun kuşum

yasminim buralardayım yavrum bir yemek yedik şimdi benimkiler temizliğe başladı ayıp olmasın bende yardım edim bari kaydirigubbakcemile3

ohoo ben temizliği bitirdim geldim hala kimsecikler yok ev süper oldu yine yardımcılarım sağolsun onlarla beraber iyi bir iş çıkardık her zamanki gibi

su kaynattım oğlanın emziklerini biberonlarını falan siterilize edicem oradan da duşa giricem yoruldum yahu

kocişle oğlanı yufka almaya yolladım bu saatte yufka bulacaklarmı bilmiyorum tani canım katmer istedi katmer yapıcam birazda gözleme yapıcam yarın sabah bugünden yapayım yarın ısıtır yeriz sabaha yetiştiremem çünkü o kadar erken kalkamam

safişim sağol bende topiği aradım nereye gitti diye bulamadım

birazdan ben yatmaya giderim hepiniz düşersiniz buraya

bu arada katmerimi yaptım yanına gözlemede yaptım hepsini yedik sıcak sıcak çayla iyi geldi değişik oldu, oğlumda çok sevdi

allah allah bu gece noldu size, kıranmı vurdu anlamadım ya :çok üzgünüm: gidiyorum geliyorum kimse yok :uhm:

neys bende kaçıyorum oğluşu yatırdım işlerde bitti bari biraz ders çalışayım kaç gündür yorgunluktu, hastalıktı derken çalışamadım
hepinize iyi geceler yarın sabah birinizi göreyim buraya geceden bişey yazmış sıra dayağından geçiricem klava:

melegim ohh güle güle kirlet evini mis gibi olmustur simdi..

katmere bayilirim bende ,ama tuzlusuna:) sekerliyi pek sevmiyorum.

millet uyudu anca düstüm bende ama kimsecikler yok.

asorti gelmedi bugün ,hatun havayı güzel buldu tozmaya çıktı herhal ..

he bebeeem doğru bildin ama sonunda bozmuştu ki biz evdeydik
çok güzel bi hava vardı gerçekten yaa ama yarın yağmurluymuş maalesef evdeyik yinee
kızıma bugn su çiçeği aşımızı yaptırdık sonunda allaha şükr bi sorun çıkmadı ateş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…