2008 Kasım Anneleri

silikcim senin oğlan 3 aylıkken su çiçeği hastalığına mı yakalandı yoksa su çiçeği aşısı mı oldu orayı pek anlamadım :uhm:

Kalimerom akşam cevşen koyacam , benimde aklıma geldi.Sağol canım...

Minecim günaydın.Sana da kolay gelsin.Eğer iyi para kazanmasam şu işi bırakıp giderdim.Çok özeniyorum siz anlattıkça:))

Günaydın canlarımmmmmmmm.
Bugün güzel bir uyku çektim.Batu 2-3 gündür uyanıp 1-2 saat uyumuyordu ve hiç sallamadığım halde ayağıma yastık koyup eee eee diye kafasını sallıyordu sıpa rüyasında mı görüyordu napıyordu..Bugün uyanmadı çok şükür biz de uyuduk misler gibi..

Kalimerom akşam cevşen koyacam , benimde aklıma geldi.Sağol canım...

Minecim günaydın.Sana da kolay gelsin.Eğer iyi para kazanmasam şu işi bırakıp giderdim.Çok özeniyorum siz anlattıkça:))

canım valla bizde size özeniyoz bende bi iş bulsamda çalışsam diye bakıyorum hep aynı şeyler çünkü tek güzel yanı yavrularımızla beraberiz hep

Amin miniğim saol tatlım.

.Annem benim yaa.Sabah ben giderken de diyor ki yemeğini yapar öyle çıkarım,ne pişireyim diyor anacımmmm..

annelık boyle bır sey ıste
bazen dusunuyorum da bende musaıt oldugumda yas ılerledıgınde evladım ve torunların ıcın saglıgımı hıce sayıp bu kadar kosturabılırmıyım dıye

ne bıleyım cok buyuk fedakarlık yaptıkları herkes yapamaz bence

çitos allah kavuştursun canım ya

Sağol tatlım..

ay anne işte giderken bile seni düşünüyo çok duygulandım allah anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin

Amin minecim allah onlara uzun ömürler versin inşallah.

Evet çok büyük fedakarlık minikçim yaptıkları.E biz de anne olduğumuza göre biz de yaparız bu fedakarlıkları allah o günleri göstersin inşallah bize..

ankaralı hatunlar ınsa allah nısan sonu gıbı ankaraya gelecegım bır aksılık cıkmazsa

Hımm önceden haber ver geleceğin tarihi ben de geleyim ayarlayıp..Bi buluşma yapalım artık..

Gerçi benim gelmem yılan hikayesine döndü ya..Bundan sonra havalar ısındı evimizi de teslim ediyorlar yakında.Bundan sonra sık sık gelirim artık..

çitosum benimki de gidiyor cumartesii
aynen benimkide öyle sen kızınla ilgilen diyorr
ben herşeyi yaparım diyooo
haklarını ödeyemeyiz
inşallah bizde annelerimiz gibi böyle fedakar oluruzzzz(

ınsa allah canım
annemle gelıcez buyuk ıhtımal 3 gun ıcın
ben hıc bılmem ama bulusma ayarlarsak kuzenım getırır benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…