2008 Kasım Anneleri

Ayy ben gitmeliyim burdan.Ben size göre değilim.Kendimi çok renksiz, yetersiz hissettim. Ühhüüüüü, elvada gençler..boshayallersmile

Dur bakalım böyle arkadaşların yanında biz de renklencez yasminim.kaydirigubbakcemile5

:kedi: ama ben sadece kalan bır porsıyon tıramısu bozulmasın dıye yedımdı
hıc baska nıyetım yoktu

Tabi tabi:jeyyar:

iyiki bugün resimlerle uğraşım dedim çoşmuşunuz yine..
safişim editörüm görmesin..
imageyi bir türlü açamadım benim başka bir sitem vardı zar zor şifresini buldumda resimleri yükledim..
tatlılar bölümüne akşamki tatlımı koydum resimleri yükledim
uzun zamandır bir tarif koyacaktım kısmet bunaymış..

muhabbetiniz bol olsun azgın bacılarım
ben iyyim merak etmeyin
uyuyacam şimdi uyancam geççek :sinifsinif:

maytapcım geçmiş olsun ben koca kazık karı korkuyom el kadar bebe nası korkmuştur kıyamam ona

Akşama ne yiyoruz kızlarrr..Ben de mercimek çorbası, tavuk kızartma, biber dolması.Ama anneme de gidebiliriz.Akşama davet etti hamur işi yapmış.Bazlama, serpme, içli yapmış.Mmmmmm ben boşveriyorum yemeklerimi.Anneme gidiyim di mi???

Akşama ne yiyoruz kızlarrr..Ben de mercimek çorbası, tavuk kızartma, biber dolması.Ama anneme de gidebiliriz.Akşama davet etti hamur işi yapmış.Bazlama, serpme, içli yapmış.Mmmmmm ben boşveriyorum yemeklerimi.Anneme gidiyim di mi???

Evet asorti son sürat öne geçti,beyazmelek geirilerde kaldı.İyi bir atak bekiyoruz beyazmelektenkaydirigubbakcemile3

hadi leeen aklın sıra beni gaza getirecen deemi çakaaaal yemezler kaydirigubbakcemile3 ben gönüllerin birincisiyim bikerem :dilcikar:

çitosumda ortalığı iyi karıştıyor yaniiiiaklinialirimsmile

kesinlikle vereliniortak

Ben şimdilik Beyazmelek diyorum.Bir çeşitlilik sezdim Meleğimde.Ama Asortim de sanki çırağı gibi geldi.))

çeşitlilik derken bebeğim ne kastettin anlamadım aklinialirimsmile

oy yakışıklı oğluma kıyamam dişçi korkulmayacakbir yermi yaa yavrum benim kafamçokkarıştı

ben bi anlatsam beyazın meleğin tozu bile kalmazda anlatamıyom işte onu geçmem lazım zuhaahh:roflol:

hadi yavrıı görelim seni işte meydan sana, yiğidin malı meydandadır bak bana banlanırım,atılırım demedim neler döktüm orrtaya, daha dökülecek çok şey var yaa neyse bayanssulusmile

ulen ben bi anlatsam varya topiğe kilit vurulur gideriz:)))))
zati reitingler tavanda:)))))))))

:roflol: saygım sonsuz ablamızsın yakışır olumunekankayizsmile

E miniğim sen de fena sayılmazsın bu konuda.Yatakta yediğin tiramisu hala hafızalarımızda taptaze:)))

katılcaaan vereliniortak

Ayy ben gitmeliyim burdan.Ben size göre değilim.Kendimi çok renksiz, yetersiz hissettim. Ühhüüüüü, elvada gençler..boshayallersmile

yok yasimim bi yere gitme sen hepimizi solda sıfır bırakırsın benim sana güvenim tam sadece biraz gaza ihtiyacın var

Ya tatlılar topiğini ben görmedim..Çekilişten haber yok mu kızlar???

canım eylülle birkaç gün daha bekleyelim sonra yapalım dedik yaa bakalım öyle olacak heralde imdilik 10 kişiyiz benimde bugün bakma fırsatım olmadı topik taşındı onu biliyorsun heralde anneler sosyal aktiviteler başlığının içinde

selam ahali :)))

Daha yeni düstüm buraya,misafirim vardi bugün..

Deniz burnumdan getirdi tüm gün,arkadasin 7 aylik kizi var cocugu iki dakka

rahat birakmadi.ne alirsa aldi elinden,atina bindiriyoruz cikarrr diye bagiriyor offf

bi dakka durmadiyaa bebegide huzursuz etti yazik gitti kiz erkenden,smdide uyudu beyfendi.

ammaa yaramaz bu oglanya napcam ben hic bilmiyorum.

gecmisede bakmadan hala insl.cok konusmamisinizdir.

maytabım şimdi gördüm geçmiş olsun fatihe..
tombili bular ve apsi deyzi yani gece bahçesi trt çocuk kanalında biz bir yumurcak bir trt çocuğa bakıyoruz sevdiklerine göre kalıyor kanalda yani..
yasmincim benim yemek tarfime tıklarsan görürsün tatlılar kısmı baya aşağılarda ana sayfada..
veee bencede annene git sen canım çekti valla...

abla??akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…