- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.761
:kedi: ama ben sadece kalan bır porsıyon tıramısu bozulmasın dıye yedımdıE miniğim sen de fena sayılmazsın bu konuda.Yatakta yediğin tiramisu hala hafızalarımızda taptaze:)))
E miniğim sen de fena sayılmazsın bu konuda.Yatakta yediğin tiramisu hala hafızalarımızda taptaze:)))
Ayy ben gitmeliyim burdan.Ben size göre değilim.Kendimi çok renksiz, yetersiz hissettim. Ühhüüüüü, elvada gençler..boshayallersmile
:kedi: ama ben sadece kalan bır porsıyon tıramısu bozulmasın dıye yedımdı
hıc baska nıyetım yoktu
ulen ne edepsiz karılarsınız he reitingler düştü gördünüzmü toplayın bakiim edebinizi alla alla
Evet asorti son sürat öne geçti,beyazmelek geirilerde kaldı.İyi bir atak bekiyoruz beyazmelektenkaydirigubbakcemile3
çitosumda ortalığı iyi karıştıyor yaniiiiaklinialirimsmile
Ben şimdilik Beyazmelek diyorum.Bir çeşitlilik sezdim Meleğimde.Ama Asortim de sanki çırağı gibi geldi.))
selam güzeller o kadar yoruldumki ayaklarıma kara sular indi valla
bide gerildim ki sormayın neyse 2 dişten kurtulduk 10gün sonra tekrar çağırdı çekilcekler varmış daha tel mel bişiler dedi ama duymak istemedim onları kuzum zangırzangır titredi korkudan yaa içim gitti valla
sedacım benim ikiside kendi bıraktı fatih5 memo 10 aylkıktı
nazlımelkcim o bahsettiklerini tanımıyom kuzum ben diji var ama çocuk kanalları kapalı eğer dijideyse yok uydudaysa oda fatihin odada arayıp bulmak lazım
asorticim fıstığım yürüüüüü beee koçum arkandayım:))
ben bi anlatsam beyazın meleğin tozu bile kalmazda anlatamıyom işte onu geçmem lazım zuhaahh:roflol:
ulen ben bi anlatsam varya topiğe kilit vurulur gideriz:)))))
zati reitingler tavanda:)))))))))
E miniğim sen de fena sayılmazsın bu konuda.Yatakta yediğin tiramisu hala hafızalarımızda taptaze:)))
Ayy ben gitmeliyim burdan.Ben size göre değilim.Kendimi çok renksiz, yetersiz hissettim. Ühhüüüüü, elvada gençler..boshayallersmile
Ya tatlılar topiğini ben görmedim..Çekilişten haber yok mu kızlar???
Akşama ne yiyoruz kızlarrr..Ben de mercimek çorbası, tavuk kızartma, biber dolması.Ama anneme de gidebiliriz.Akşama davet etti hamur işi yapmış.Bazlama, serpme, içli yapmış.Mmmmmm ben boşveriyorum yemeklerimi.Anneme gidiyim di mi???
abla??akannehirhadi leeen aklın sıra beni gaza getirecen deemi çakaaaal yemezler kaydirigubbakcemile3 ben gönüllerin birincisiyim bikerem :dilcikar:
kesinlikle vereliniortak
çeşitlilik derken bebeğim ne kastettin anlamadım aklinialirimsmile
oy yakışıklı oğluma kıyamam dişçi korkulmayacakbir yermi yaa yavrum benim kafamçokkarıştı
hadi yavrıı görelim seni işte meydan sana, yiğidin malı meydandadır bak bana banlanırım,atılırım demedim neler döktüm orrtaya, daha dökülecek çok şey var yaa neyse bayanssulusmile
:roflol: saygım sonsuz ablamızsın yakışır olumunekankayizsmile
katılcaaan vereliniortak
yok yasimim bi yere gitme sen hepimizi solda sıfır bırakırsın benim sana güvenim tam sadece biraz gaza ihtiyacın var
canım eylülle birkaç gün daha bekleyelim sonra yapalım dedik yaa bakalım öyle olacak heralde imdilik 10 kişiyiz benimde bugün bakma fırsatım olmadı topik taşındı onu biliyorsun heralde anneler sosyal aktiviteler başlığının içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?