2008 Kasım Anneleri

neler oluyor biri bana anlatsın nolur ,kayınvalidem burda ,geçmişe bakma şansım yok ,çıkıcam ,merak ta ettim ,iyi muhabbet dönmüş ..

abla işte bildiğin düz manada değil bu iş konusunda büyüğümüzsün bizden iyi bilirsin manasında anlatabildim mi şeker

pardoon bablaa beyaz melek zuhahahah korktuk senden

aha bu da bana abla demiş :uhm:

USTA(MMF) - KALFA(BEYAZMELEK) - ÇIRAK(ASORTİE) çıktı ortaya puhahaha :roflol:
kalfa ben oldum ama en çok benim çenem çalışıyor onu anlamadım delikafadulden

çileğim bebeğim senin oğlanı zapetmek zor valla fırtına sanırım işin zor allah sana kolaylık versin

eyülülüm yine adult konular döndü biraz ortalarda kim çırak kim usta karıştı birbirine

mmfcim limon tuzunu ben bir paket koyuyorum benim koyfuğum paket 70 gramlık hepsini atıyorum

Anaaaaa azmisiniz gece gecmiste bravo vallaa,benim bu oglanla elimi kaldirmam bile zor:)))

melegim sormayaa cok edepsiz cokk Allah bana yardim etsin ne diyimki baska,,

h.mine, Minik Kalimero+, yasmin.28 napiyonuz selamsizlar ordusu?

selamsızlar haa ehehehe süperdi :roflol:

Anaaaaa azmisiniz gece gecmiste bravo vallaa,benim bu oglanla elimi kaldirmam bile zor:)))

melegim sormayaa cok edepsiz cokk Allah bana yardim etsin ne diyimki baska,,

çileğim yavrım elini değil ama başka şeyleri kaldırmak gerekiyor işte zaman zama naparsın hayat aklinialirimsmile :roflol:

off melegim benim danacim o kadar yaramazki valla yastiga basimi koyuyormuyum koymuyormuyum bilmiyorum,belkide havada uyuyorum yani o kadar diyim sana.

selam fistigimm kocam gelsede ilgi yapsa bana,bugün cok moralsizim :)))

kiymetinizi bilin bak ondan önce sizden seyediyorum...selam kuzum aman of puf ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…