- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #65.101
ben kaçıyorum canlar iyi akşamlar herkese akşama girerim büyük ihtimalle yarın tatil yaa pazar akşamları açık oluyor net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok haklısın yaa senin kaynana kaşığıyla verip sapıyla göz çıkarıyor
haftada bir gününüz var zaten çocuklar beraber olsun gezsin veya evinde otursun demiyorda oğlanı alıyor
ütü yapmak istemiyorum :çok üzgünüm:
NİAHAHAHAHA ÜTÜ KAÇINILMAZ ÖĞLEN BANA YARDIMA GELMİYORDUN ÇALIŞ KÖLEEEE NİNİHAHANİHAHAütü yapmak istemiyorum :çok üzgünüm:
şu ütü ne sıkıcı bişey yaa ütü yapmayı seven yoktur herhalde aramızda en güzel mertin kıyafetleri minnacık ütüle ütüle sıkılmyom onları yaparken ben en çok gömlek pantalon ütülemeyi sevmem çok sıkılıyorum makinada yıkanıyor bizimde yarın yaparım artık onları mert inde var biraz pööööööffff :1no2:
NİAHAHAHAHA ÜTÜ KAÇINILMAZ ÖĞLEN BANA YARDIMA GELMİYORDUN ÇALIŞ KÖLEEEE NİNİHAHANİHAHA![]()
valla ben şahsen çağırdım el atın be hacılar dediydimmmyardıma çağırdın da gelmedimmi kuşum bi deseydin e atıver şunlara diye atlardım süpürgeme çıkar gelridim seninkiler bitince seni de alırdım arkama bize geçerdik
şuanda ütüden vazgeçtim zaten yarın da vaktim olmaz muhtemelen salı günü yaparım artık -tatlicadiarzu-
valla ben şahsen çağırdım el atın be hacılar dediydimmm
puhahaha şimdi sen onu erteledin ya kendimi gördüm sende bende erteleye erteleye 2 hafta sonra yapabildim
valla Nazlımelek'cim bnimki de öyleydi 40 mesaj göster şeklindeydi ama ne hikmetse bende onu rahat kullanamadım bu daha iyi geldi bana geri döndüm bu sisteme
alem gider Mersin'e ben giderim tersine zaten kaydirigubbakcemile3
ben yatıyorum kızlar iki kere duş aldım yine yoruldum kaydirigubbakcemile3 uyku bastırdı öpüyorum hepinizi dyeceğim ama küsüm işte :dilcikar:
selamlar,
çileğimmm herşeyi konuşup olayı kapatmanıza sevindim.. bak eşinde demiş benle iyi olduktan sonra gerisini boşver diye aman boşver o cadıları..
sen nasıl davranacağını daha iyi bilirsin.. onlar geldiğinde hiç kendini bozmadan he hı de geç aman hem onlar rahatlasın hemde senin başın ağrımasın..
biliyorsun benim meşhur teyzeyi oda kaynanam gibi onu yapmıyon, bunu yapmıyon, yüzün gülmüyor felan derdi şimdi oraya gittimmi yalandanda olsa gülüyorum he diyorum ama kendi bildiğimden şaşmıyorum ne o lafımı ediyor nede benim başımı eskisi gibi ağrıtıyor..
ha bir dahada öyle hemencecik boşanma laflarıda etme deniz paşayı düşün olurmu tatlım.. öptüm seni..
çilekcim tatlıya bağlamanıza çok sevindim olayları ,sen herşeyin iyisini bilirsin ,nasıl biliyosan öyle devam tatlım ..
beyazım lego alıyorunm canım ,ilk parçasını aldım kaydirigubbakcemile3
valla Nazlımelek'cim bnimki de öyleydi 40 mesaj göster şeklindeydi ama ne hikmetse bende onu rahat kullanamadım bu daha iyi geldi bana geri döndüm bu sisteme
alem gider Mersin'e ben giderim tersine zaten kaydirigubbakcemile3
ben yatıyorum kızlar iki kere duş aldım yine yoruldum kaydirigubbakcemile3 uyku bastırdı öpüyorum hepinizi dyeceğim ama küsüm işte :dilcikar: