• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

canım çok haklısın yaa senin kaynana kaşığıyla verip sapıyla göz çıkarıyor
haftada bir gününüz var zaten çocuklar beraber olsun gezsin veya evinde otursun demiyorda oğlanı alıyor

Tamda tabirini bulmussun canım etrafa iyi olup iyi görünüp görünürde bişeyler yapıp aslında canıma okuyor bişeyde diyemiyosun çünkü gönürde bir melakeee malesef

hoşçakal meleğim iyi tatiiler sana

evime geldim,üzerime rahat bişeyler giydim,oğluşumla oynaştım,yemeğimi yedim,bulaşıkları makinaya attım,makinayı çalıştırdım geldiiim :sm_cool:

hadi bakiiim şöyle yaklaşın yamacıma hadi yaklaşım yaklaşın olumunekankayizsmile

ütü yapmak istemiyorum :çok üzgünüm:

şu ütü ne sıkıcı bişey yaa ütü yapmayı seven yoktur herhalde aramızda en güzel mertin kıyafetleri minnacık ütüle ütüle sıkılmyom onları yaparken ben en çok gömlek pantalon ütülemeyi sevmem çok sıkılıyorum makinada yıkanıyor bizimde yarın yaparım artık onları mert inde var biraz pööööööffff :1no2:

şu ütü ne sıkıcı bişey yaa ütü yapmayı seven yoktur herhalde aramızda en güzel mertin kıyafetleri minnacık ütüle ütüle sıkılmyom onları yaparken ben en çok gömlek pantalon ütülemeyi sevmem çok sıkılıyorum makinada yıkanıyor bizimde yarın yaparım artık onları mert inde var biraz pööööööffff :1no2:

aynen cnım bende ençok gömlek ve pantolonlardan nefret ediyorum diğerleri o kadar değil yine de
dediğin gibi hele eymeninkiler çok rahat oluyor

ee hani iki adaşı bıraktınız burada kimse uğramıyor valla ütü yapıcam diye ütü masasını getirdim salona tv izleyeyim öyle yapayım diye o esnada Eymen'i banyo yaptırmam gerektiği geldi aklıma banyo yaptırayım diye ayaklanıyordum ki eymen portakal yemek istedi babasıyla oturdular portakal yediler bende oesnada biraz kestirmişim koltukta kalktım eymenin uykusu gelmiş gündüz fazla uyumamış onu yatağına koydum şimdi uyur heralde bende işten güçten vazgeçtim ama ikilem içerisindeyim
bir tarafım diyor git yat sabah kadar dinlen ki müthiş uykum var, ama ÇGH'de başlıyor bir tarafımda otur hazır çocukta uyumuşken,yarın da tatilken keyif yap diyor hangi tarafımı dinlesem karar veremedim :uhm:

NİAHAHAHAHA ÜTÜ KAÇINILMAZ ÖĞLEN BANA YARDIMA GELMİYORDUN ÇALIŞ KÖLEEEE NİNİHAHANİHAHA :delphin:

yardıma çağırdın da gelmedimmi kuşum bi deseydin e atıver şunlara diye atlardım süpürgeme çıkar gelridim seninkiler bitince seni de alırdım arkama bize geçerdik kaydirigubbakcemile4

şuanda ütüden vazgeçtim zaten yarın da vaktim olmaz muhtemelen salı günü yaparım artık -tatlicadiarzu-

yardıma çağırdın da gelmedimmi kuşum bi deseydin e atıver şunlara diye atlardım süpürgeme çıkar gelridim seninkiler bitince seni de alırdım arkama bize geçerdik kaydirigubbakcemile4

şuanda ütüden vazgeçtim zaten yarın da vaktim olmaz muhtemelen salı günü yaparım artık -tatlicadiarzu-
valla ben şahsen çağırdım el atın be hacılar dediydimmm
puhahaha şimdi sen onu erteledin ya kendimi gördüm sende bende erteleye erteleye 2 hafta sonra yapabildim

valla ben şahsen çağırdım el atın be hacılar dediydimmm
puhahaha şimdi sen onu erteledin ya kendimi gördüm sende bende erteleye erteleye 2 hafta sonra yapabildim

nee iki hafta sonra mı :bbo: yndım o zaman hoş benim de ilk bir haftası geçti sayılır geçen pazartesi yıkadım işte bir-iki günde kuruması sürdüyse çarşambadan beri bekliyor bilmiyorumkismile

bu akşam sizde iş yok zaten ben ne zaman gelsem kimseler olmuyor ben geliyorum diye mi gidiyonuz anlamadım ki mafoldumben
neyse duşa gidiyorum ben görüşürüz:dilcikar:

geceniz iyi olsun hanımlar.. 8 marta girmişiz hadi kadınlar gününüz kutlu olsunnnnn..
meleğim bende sayfa 364 ü gösteriyor safişimin akıl vermesiyle ayarlardan bir sayfada 40 mesaj göster seçeneğimiydi neydi onu seçtim okumasıda kolay oluyor böyle sende yap...

valla Nazlımelek'cim bnimki de öyleydi 40 mesaj göster şeklindeydi ama ne hikmetse bende onu rahat kullanamadım bu daha iyi geldi bana geri döndüm bu sisteme
alem gider Mersin'e ben giderim tersine zaten kaydirigubbakcemile3

ben yatıyorum kızlar iki kere duş aldım yine yoruldum kaydirigubbakcemile3 uyku bastırdı öpüyorum hepinizi dyeceğim ama küsüm işte :dilcikar:

valla Nazlımelek'cim bnimki de öyleydi 40 mesaj göster şeklindeydi ama ne hikmetse bende onu rahat kullanamadım bu daha iyi geldi bana geri döndüm bu sisteme

ben yatıyorum kızlar iki kere duş aldım yine yoruldum kaydirigubbakcemile3 uyku bastırdı öpüyorum hepinizi dyeceğim ama küsüm işte :dilcikar:

bende geri kalmışım hiç ayarları incelememişim doğru düzgün safiş demese sayfa sayfa geçmiş okuyordum banada bu iyi geldi işde..

ohhh ohhhh aklanmışın paklenmişin ee baya yorucu olmuş duş işisırnaşık şey
hem niye küstün sen diğer bacılarım yarın gelir senin gönlünü alır merak etme olumunekankayizsmile
eee hadi bende kaçayım ortalığı topladım, bulaşıkları hallettim, dişlerimide fırçaladım yatmaya hazırımmmm mirmirmirmir :1closedeyes:

selamlar,
çileğimmm herşeyi konuşup olayı kapatmanıza sevindim.. bak eşinde demiş benle iyi olduktan sonra gerisini boşver diye aman boşver o cadıları..
sen nasıl davranacağını daha iyi bilirsin.. onlar geldiğinde hiç kendini bozmadan he hı de geç aman hem onlar rahatlasın hemde senin başın ağrımasın..
biliyorsun benim meşhur teyzeyi oda kaynanam gibi onu yapmıyon, bunu yapmıyon, yüzün gülmüyor felan derdi şimdi oraya gittimmi yalandanda olsa gülüyorum he diyorum ama kendi bildiğimden şaşmıyorum ne o lafımı ediyor nede benim başımı eskisi gibi ağrıtıyor..
ha bir dahada öyle hemencecik boşanma laflarıda etme deniz paşayı düşün olurmu tatlım.. öptüm seni..

çilekcim tatlıya bağlamanıza çok sevindim olayları ,sen herşeyin iyisini bilirsin ,nasıl biliyosan öyle devam tatlım ..

beyazım lego alıyorunm canım ,ilk parçasını aldım kaydirigubbakcemile3

selamm,herkezin 8 mart`ini kutlarim :)

ayrica tsk,ler hersey icin,evet sorunu cözdük insl.

dü narkadastan gece 1.30 da geldik,Deniz haric 4 yasindaki kizlar uyudu aman benim böcük bir güzel oynadi kendi kendine muhabbette iyydik kaldik o vakte kadar.eve gel yat derken saat oldu 2 ve deniz sabah 10 uyandi tabi gozler kirmizi bi sekilde alamadi uykusunu.

babasiyla yine kaymaya gittiler gelince saat 5 te ucumuzde bi yattik 8 e kadar:) 12 de yine uyudu benim danaciklar,ama bu duzensizlik bir gunde olsa rezil etti vallahi hepimizi.

congrats_ballon.gif

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

günaydın kasımın güzel anneleri...
hepinizin kadınlar gününü bende kutluyorumm...
bizde hafta sonu pazar öğleye kadar evdeydik...ütü temizlik ne varsa hepisini yaptıkk..evim pırıl pırıl..
öğleden sonrada eşimin tutturmasıyla köye tenekede tavuk yapmaya gittik..ilk defa yaptığımız için biraz acemilik çektik ama ..sonundaki tat..her şeye değdi..
bu arada eylül hafif bi nezle -grip gibi bişi geçirdi peditus ve asist başladımm..dün biraz daha iyiydi...bugün nasıl diye aradım..hanım uyuyormuş daha..

Günaydın cici annelerim.Herkesin Kadınlar gününü kutluyorum.

Haftasonu bende temizlik yaptım.(Ütü hariç.) Tüm evi temizledim, yemek yaptım..Çoook yoruldum ama Anıla rağmen bitti.Yine kucakçılığımız başladı..Birde istediği bişi olmasın bağırıyo:((Ama çok tatlıııı..

Çileğim haftasonu birtakım problemler yaşamışsın ama çözümlemişsin.Sevindim çıtırım ya..

Gülizim , ahretim geçmiş olsun.Evini de güle güle kirlet canım..

Herkese güzel bir hafta diliyorum..

gunaydın

herkesın dunya kadınlar gununu kutlarım
kendı kendıme hedıye almaya karar verdım bugun sebebıylekaydirigubbakcemile2

neyse hafta sonu evdeydık genel ıtıbarıyle
cunku kocısko hasta oldu bogaz enfeksıyonu
kendısı pek nazlı olup ılgı bekler onun ıcın evdeydık
ıyı de oldu benım ıcın bol bol mutfakta maharetlerımı sergıledım

asortıkamın hedıyesı cok guzel tekrar tsk ederım
ınce dusuncelı arkadasım oglusumun sekerıne kadar dusunmus

cılegımmmm
tatlıya baglamıs olmanıza sevındım canım
sımdıye kadar bosananlar kervanına ben katılmadıysam bendekı cevrıye ve gorumceklerle sen hıc katılmazsın hayatım
esın cok dogru soylemıs onunla ıyı olduktan sonra salla
mısal ben artık oyle yapmaya calısıyorum

zeyna kafa nıkahınız ıyı gecmıs anlasılan
face bakamadım ama fotoları vardır emınım

beyazmelek hatun devrıye sendeymıs yıne hafta sonu maasallah

sonracıma baska ne vardı durun bır daha gecmıse bakayım

Back
X