• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selam fistiklar bi cee diyim kacicam..krikiocum uzme kendini canim her cocuk farkli gelisir hepsi bir diilki.mertte gayet saglikli bi cocuk geriden takip etmesi hicbisiyi degsitirmez Allah zihin beden eksikligi vermesende gerisi sorun diil.

sedosum ben salca surerek ayirdim deniz`i.3 gece cok zorlandik her uyandiginde istedi ve ben salcali memeyi acinca tiksinerek agladi.3 gece sonunda mama icmeyi kabul etmisti.birde biz gunduzleride emmedigimiz icin cok zorlanmadik ama senin ailenle olman super en azindan ardayi oyaliycak cok kisi var.

teyzesiyle kalirsa daha cabuk alisir yada gecede yania al ama salcali memeyi ver biraz zor olsada kabulleniyorlar.tabi biz ayrildigimizda 11 ayliktik belki arda daha zorlar seni.neyse saglikli bi sonuc olur insl.

ben kactim kizlar aksama disariya cikcam hazirlanayim..

melegim mrb demeden gecmedim fistigim,calisiyon galiba kolay gelsin.

çilekcim hoşgeldin güle güle evet çalışıyorum burada da nöbet tutuyorum misafirleri almıyorum içeri kaydirigubbakcemile3

hafta sonları buranın ağası benim benden sorulur guclubacismile

şiiişt misafir kaybol oradan çabuk hmm :olmaz: gözüm görmesin seni alsanaalsanasmile

kızlar bende çıkıyorum ee topiğimiz allaha emanet artık kaydirigubbakcemile3

selam yine ben,kizlar acayip canim sIkkIn hala ellerim titriyor.Biraz önce esimin tlfonuna bakiyordum hep ortalikta olur ve ben onun fazla mesajlarini filan silerim kendisi hic ilgilenmez cünkü.görümcemden gelen 3 mesajla tamamen sok oldum.Benim annemlerin yanina tatile gitmem kayinvalideme büyük sorun olmus,bana cok kizginmis esimede kizmis sIk aramiyosun beni diye.görümcem sey yazmis,duydum annemle konusmussun sen annemi benden daha iyi tanirsin bunlar uzun bi period sonucu ortaya cikmis.annem senin icin herseyin en iyisini istiyor falan filan..

zaten sürekli esimle muhattap olurlar beni hic kaileye almazlar ama bu kadarinada sasirdim dogrusu.tr ye gidip geldim sadece hosgeldin dediler bikere olsun nasil ordakinler iyimi millet falan diye sormadiler bunada cok kizdim ama takmamistim.halbuki k.validemin annesinide gordum kadin benle kizina bisiler gondermisti,gecen hafta bizdelerdi k.validem diyorki esime;ben bi annemi arayayim 2-3 haftadir konusmadim öldülermi kaldilarmi haberim yok ! .bende o zaman buyukannenin gonderdigi hediyeleri cikartip,gittim geldim bikez olsun sormadiniz tr`kinler nasil diye sorun ne bilmiyorum ama bunlari anneniz size gondermisti dedim hic sesini cikarmadi.

off deli olucam esim uyuyor suanda,uyaninca konussammi yoksa beklesemmi bilmiyorum.biz evlendikten 2 yil sonra cok cok ciddi bi sorun yasadik ve bosanmanin esiginden döndük,esimin babasi öldü ve bizim ayrilik isi araya kaynadi yani üstüne gitmedik kapandi gitti konu.ama k.validemlerle aramizdaki mesafe o günden sonra tamamen acildi.zaten hic samimi olmadik ama o olayda tuzu birberi oldu.

vallahi napcagimi hic bilmiyorum ama hayirlisi diyelim,pek bu gidis bizim icin hayirli diil cünkü.sevgi saygi filan biyere kadar ben bu sekilde nasil bisiy olmamis gibi davranabilirim bilmiyorum.olmadi bosaniriz hic umrunda diil suanda.

off uzun karisik yazdim ama okuyan bana bi akil versin cok kötüyüm.

Son düzenleme:
çılegım neler olmus oyle okudum evet bıraz karsık yazmıssın ama cok sınırlenmıssın cunku cnm.bence esın uyandıgında sakın bu konuda konusma.mesajlarına baktıgını soyleme.bırak o sana bırsey deyınceye kadar sesını cıkarma.aradan bıraz zaman gecsın sen de sakınleş sonra kocanla konus.senın le bır sorunları mı var senı sevmıyor olabılır kımse kımseyı sevmek zorun da da degıl ama saygı gostermek zorunda cunku sen torununun annesısın.
offff offf bu aıleler herseyı allak bullak ederler.sakın onlar yuzunden esınle kotu olma cnm.

kızlar çok komik ya arda beste yaptı resmen ooooo meme heppppp meme sölüo ortada dönüo arada gelio meme meme dio hep bir ağızdan öööö piss ufff dioruz herkesin suratına bakıp geri dönüyor annemde sen ardanın yanında olgece seni göremezse üzülür çocuk dedi sadece ayrı yataklarda yat uyanınca babası ilgilensin falan dedi evet zor 2 gece bizi bekliyor sanırım

çileğimmmm üzülme cnm bnm ya şu aileler çok fena bizde kaç kere onlar yüzünden tartıştık o değil ama ben ayrılmak istedim annemler engel oldu ii çocuk ailesini kafana takma görüşmüyorsun zaten sık die öle böle onları sallamamaya alıştıum zaten bi kandilden bayramdan yana ararım okadar zaten kopuk bi ailesi var sende fazla takma cnmcım yağmurunda söylediği gibi bırak eşin anlatana kadar bekle yada sen sakinleş aradan bi kaç gün geçsin ozaman konuşursun cnm inşallah herşey yoluna girer cnm bnm

çileğim bende okudum ama anladığım kadarıyla kayınvlidenle görümceke kızabilirsinde, eşin belliki onları mesajlarını kaile almamış sana söylemeye bile gerek görmemiş canın sıkılmasın diye..
eski tartışmanız ayrılma durumunuzda eskide kalmış bence kayınvalideni sık görmüyorsan sorun yok gibi geldi..
sakinleşince eşinle yumuşak bir dille konuş bu durumu.. mutlaka sana bir iyi yada kötü açıklaması olacaktır.. dur daha dereyi görmeden paçaları sıvama boşver görümcekle kaynanatörü...

çileğim bebeğim Allah korusun neler düşünüyorsun sen öle
bence seneler önce kapanmış konuları hiç gündeme getirme
biraz daha hatta baya baya sakinleştiğinde eşinle konuş sonuçta telefonuna gizli bakmadın gördüklerini söle ve onların yanlışlarını söle anlat kendini
ama öle saçma sapan şeyler düşünme bebeğim :olmaz:

Selam kızlar bugün pek sakinmiş burası,ben de ablamdaydım,bebekli bir arkadaşı gelmişti maşallah çok tatlı da benimki çok kıskandı teyzesini.Ablam çok sever bebekleri,bebekler de onu.Bizimkinin de karnı ağrıdı tabi bu durumdan :))
Çilekçim madem eşinin telefonundaki mesajları hep siliyorsun,o zaman eşin mesajları okumuş olmandan da rahatsız olmaz bence.Hemen uyanır uyanmaz değil de,daha rahat,daha mutlu bir anda konuşabilirsin.Kendi kendini yiyip te dolduracağına ve kurulacağına eşinle konuşmak en iyisi canım

selam kızlar iyi akşamlar
çilekçim bencede sakinleşince eşin konuş msjları bildiğini bilsin ama eski konuları gündeme getirme bu onu dahada seni daha çok üzer bence inşallah bir problem olmaz kötü şeyler düşünüpte kendini o yöne itme tatlım öle şeyler düşündükçe gaza gelirsin daha çok ben en azından öle yaparım en büyük düşmanım kendimim derim bazen

bende bugün doktora gittim pıtırcığımı gördük teyzeleri 431 gr olmuş 21 hafta 4 günlük benim minik erkeğim :emir_bebek: :nazar:

sağlığıda çok iyimiş 4 boyutluda iyi pozlar vermedi bize 2 hafta sonra detaylı ulturoson için tekrar gidicem

oğluşuma lazımlık aldık birde ananesi para verdi biran önce alışması iyimiş öle diyoo nasıl alıştırcaksam :(( sapişim sizin lazımlıktan aldık maxi toystan agoradan alınanlar kısmına resmini koycam şimdi oturtturduk çişşş falan dedik o güldüü sadecee sanırım anlamadı ne yaptırmaya çalıştırdığımızı naniknanik orda banyo için hani kafaya takılanda vardı ama bana yumuşak geldi suyu dökünce hani yüzüne kapanır gibi geldi madercareden bakıcam ben onu sert plastikti o resimden anladığım

aayyyy maşallah kız kriko o kadar oldu mu minik kuş alkisalkisalkiszaman ne çabuk geçiyor,hamileliğin yarısını bitridn bile canım benim.ınşallah hep böyle çok sağlıklı gider :nazar:
Mertimin de lazımlığını güle güle kullanın.Dığer taraftan bakayım da oraya da yazayım bari.Banyo siperliği güzel değilse ben de almayayım

selam güzeller ,çilekcim üzme kendini tatlım ,belliki ailesel problemler olmuş okumadım ama anladığım kadarı ile söyledim ,geçmişe bir göz atmam lazım yoktum bugün ..

melise su çiçeği aşısı yaptırdım bugün ,oradan da arkadaşıma gittik ,bebeğini görmeye 6 aylık oldu yeni gidebildik ancak ..çok sevimli bir erkek adı da poyraz :))

2 gündür görümcem bende ev alt üst durumda yine moralim bozuk :((

krikocum maşşallah canım büyümülş küçük erkekin ..lazımlığınız da hayırlı olsun ,bizde bu hafta alıcaz bakalım inş..

doktorumuz vitamin şurubu verdi ,iştahı yok bu ara dedim o da yazdı ,kilosu pek artmamış ,çok hareketli sanırım ondan .dr normal dedi ,bu ara kilo beklemeyin dedi almaz ,büyüme ve boy atma dönemi kilo pek almazlar dedi ..
kk yı açar açmaz beyazımın mesajı ile karşılaştım ,destan yazmış resmen :)) isteklerini ,tarzını ,bedenini vermiş ama ben tüm seceresini öğrenmiş oldum :))kaydirigubbakcemile3
ama ben bugün meleğimin hediyelerinin ilk parçasını aldım ,hatta kendime de aldım ,aynısı aynı renk :))
devamını da bakıcam artık bir ara ,bugünkü mesajdan sonra çok para biriktirmem lazım :))sempatiksalakcinni

eeee ne var ne yok bi sorun yok umarım ..

çilekcim dertleri ne anlamadım canım ama sen sakin ol hanımlığından ödün verme sakinleştiğin zaman konuş eşinle yada hiç konuşma böyle insanları kaile alarak değerlerini yükseltme bebekim
boşanma fikrinide çıkar aklından eşin senin yanında tatlım milletin lafıylamı boşancan kocandan
valla mesajını ilk okumaya başladıpımda telefonda başka bişy gördün sandım valla :)
bu konuya takılma bence zaten hep söylersin yaa resmiyiz diye aynı resmiyette devam

Back
X