selam güzeller ,çilekcim üzme kendini tatlım ,belliki ailesel problemler olmuş okumadım ama anladığım kadarı ile söyledim ,geçmişe bir göz atmam lazım yoktum bugün ..
melise su çiçeği aşısı yaptırdım bugün ,oradan da arkadaşıma gittik ,bebeğini görmeye 6 aylık oldu yeni gidebildik ancak ..çok sevimli bir erkek adı da poyraz :))
2 gündür görümcem bende ev alt üst durumda yine moralim bozuk

(
krikocum maşşallah canım büyümülş küçük erkekin ..lazımlığınız da hayırlı olsun ,bizde bu hafta alıcaz bakalım inş..
doktorumuz vitamin şurubu verdi ,iştahı yok bu ara dedim o da yazdı ,kilosu pek artmamış ,çok hareketli sanırım ondan .dr normal dedi ,bu ara kilo beklemeyin dedi almaz ,büyüme ve boy atma dönemi kilo pek almazlar dedi ..
kk yı açar açmaz beyazımın mesajı ile karşılaştım ,destan yazmış resmen :)) isteklerini ,tarzını ,bedenini vermiş ama ben tüm seceresini öğrenmiş oldum :))kaydirigubbakcemile3
ama ben bugün meleğimin hediyelerinin ilk parçasını aldım ,hatta kendime de aldım ,aynısı aynı renk :))
devamını da bakıcam artık bir ara ,bugünkü mesajdan sonra çok para biriktirmem lazım :))sempatiksalakcinni
eeee ne var ne yok bi sorun yok umarım ..