2008 Kasım Anneleri

Ha haha ..Ben zenginsem sana ne demeli bilmiyorum.Çiğdem Gates ..Allah göstermesin ama fakirlersen birkaç bit pazarı yeri önerebilirimopuyorumnanaktan:roflol:
Çiğdem gates haa..E sen de yasemin sabancı kıvamındasın canım:))):roflol:
Ooooh çok sağol cicimm teşekkür ederim..Bit pazarında satarım artık parfüm şişelerini..:roflol:

slm kızlar hepinizi çok özledim ardayı uyutup bi bakiim dedim ben fenalardayım ardanın huyu çok değişti bana resen saldırıyor desem yeridir sıkıntısını bana vurarak atıyor herhalde ama o öle yaptıkça sinirlerim gevşiyor mahvoluyorum resmen psikolojim sıfır resmen biraz okuyabildim düşen düşene aman dikkatli olun kızlar kırık falan olmasın inanılmaz kötü insanın ömründen ömür gidiyor resmen
BUARADA BENı ARAYIP TESELLı EDEN HATRIMIZI SORAN BÜTÜNN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDıYORUM AYRICA TELEFONUM OLMAYIPTA KK DAN YAZANLARADA ZEYNAMIN DA DEDıĞı GıBı ALLAH KıMSEYı YAVRUSUYLA SINAMASIN

Selam canım.Arda nasıl oldu?Alçısı cidden gevşemiş mi?

canım gecmıs olsun hakıkaten cok zor
gecen gun arkadasım anlatmıstı
kızının kolu kırıldıgında tam 3 ay kalmıstı alcı ve cok rısklı bır yerdeydı
gece gunduz gardıyan gıbı gezdım dıye

allah yardımcın olsun canım
onun da sıkıntısı oldugundan senın uzerıne gelıyor

gevşemişti alçısı dün yenilendi ardanın huysuzluğu yüzünden ömrümden ömür gitti resmen biran kucağımdan ayrılmadı ayaktaydık sürekli bel ve sırt ağrısından öldüm resmen toplam v3 hafta kalıcak alçısı cumartesi 1 hafta olucak gece uykusu ii allahtan ama gündüzleri çok fena oluyor

E bizimkiler eli kolu sağlam nasıl eziyetliler.Kimbilir arda nasıl zorlanıyordur sedacım.Bak bir hafta geçti bile nerdeyse.Sabret en kısa sürede iyileşicek ardacık..

sedacım çok geçmiş olsun ardacığa ayy yvrumm yaa oda sıkıntısını senden çıkarıyodur annesi napsın alışık değilki yavrucak elini kullanamadığından hırslanmıştır inşallah sorunsuz geçer bu dönem

ahh sedacimm zor dönem ama atlatirsiniz insl.sana bolca sabir diliyorum..

evetya hediyeleriniz harika,bende cok istedim katilmayi ama buradan sorun diilde fazla agir hediye

tr den cok pahaliya geliyor buraya,sizleri bos yere sIkIntiya sokmak istemedim.yan ialinan hediyenin iki

kati ödeniyor eger agirsa.uyuduk nihayet aman bu iyice canavar oldu babasi gelsede alsa sunu benden..

centere toplara götürcez ikisi oynarken rahat rahat gezmek istiyorum insl.

esım dıyor kı
kocamıza ne alsak cekılısı yapsanız
kendınıze degılde eslerınıze aldıklarınızı ve nasıl surprız yapacagınızı paylasırsınız
bıze de bır faydası dokunur belkı dıyor kaydirigubbakcemile3

cnm hadı az kaldı dıyelım .2 hafta daha dısını sık cnm.cok cabuk gecer saglıkla nsallah.Allah yardımcın olsun.su donem bırde ben dılının olustugu donem. bu da sıkıntı verıyor.cunku mertte huysuz bır cocuk oldu cıktı.belkı dıs cıkaracak bılemıyorum ama saldırganlastı sureklı tepkı verıyo.bu arada tek basına kanepeye cıkabılıyor artık dusmelere karsı gercekten daha dıkkat etmemız lazım

evet fistigim insl.yapalim o zaman.bakalim eylül yada haziran kardesimden haber bekliyorum hatun kabul ederse evlenme teklifini gün alicaklar cünkü.

off gittim geldim eve aman allahım Eymen evde terör estiriyor resmen ne oyunlar ne şımarıklık ananemde gelmiş o geldim daha da şımarıyor nene-nenee diye

sağolsun canım ananem yaprak sarması yapmış getirmiş bu yaşına rağmen hala harika yapıyor yaa

hediyeler süper zeynam zevkli hatun tabi en çok çerçeveyi sevdim, Eymen2in stüdyo fotosunun çerçevesi kırdı eşkiya yeni alıcam e zamandır alamadım görünce heveslendim alayım bari ama eline geçirirse düşürür kırar diye korkuyorum o yüzden hiç yeni bişey almak gelmiyor içimden kendi odasında 3 çerçeve var ikisini kırdı arkalarını onda hata bizde tabi oynasın diye veriyoruz eline oda oynarken kırılıyor salondakini bilerek kırmadı sehpayı asılıverdi yanlışlıkla oda düştü kırıldı sağlam bişeyler bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…