2008 Kasım Anneleri

Çitosum ne 200 tl mi??? Kız ne yapıyosun sen öööle:)) Valla burda kocan haklı tontişim.200 TL ye 3 tane parfüm alırım:))

ben o kadar pahalı kullanmıyorum parfüm yaa kullanamıyorum daha doğrusu hiç almadım bu zamana kadar boşa gidecek gibi geliyor :uhm:

zeynam sevindim yiğitin iyi olmasına sana da kolay gelsin

Evet haklısınız ne deseniz ama kozmetik konusunda ben azcık psikopatım.Valla kıyafet filan öyle değilimdir.Ama makyaj malzemesi parfüm konusunda engel olamıyorum kendime.eyvahedigeldismile.Ama cidden mesela pudrada,fondötende,farda filan bi kullansanız farkı farkedersiniz.Muhteşem duruyor.E bi aldığım malzemeyi de 2 yıl kullanıyorum parfüm de aynı şekilde..

Çitosum bende harcama yaparken şöyle düşünürüm.Ayda şu kadar çalışıyorum, günlük aldığım şu kadar.E alacağım şeyin fiyatı 1 haftalık çalışmamın karşılığı.Değer mi diye düşünürüm.Ama tabi insanlar farklı. Kiminin ayakkabı-çanta takıntısı olur, kiminin kozmetik, kiminin kıyafet.Senin de kozmetik demek.Eğer çekiliş filan yaparsak tekrar, sana kozmetik alamam ben, beğenmezsin:))))))))))

Sen ne alsan beğenirim ben cicim:))opuyorumnanaktan

valla bendebütçeme göre hesabımı yaparım hiçbişeyden eksik kalmam çok şükür ama beni aşacaksa zora sokcaksa almam kullanmam daha iyi

fakat kozmetikte ucuz mallar hakkaten çok tehlikeli çünkü zaten normalde kimyasal içeriyorlar cilede zarar veriyorlar ucuz mal kullanarak bu zararı zirveye çıkarmış oluyoruz

ben bu aralar oriflame'a geçiş yaptım onu kullanıyorum arkadaşım yapıyorda satışını o sebeple hem alışım kolay oluyor ne zaman elime para geçerse o zaman veriyorum param kalmadıysa diyelim 30 tuttu 15 veriyorum falan hiç zorlanmıyorum iyi oluyor bir de memnun kaldım mallarından, bitkisel özleri de çok fazla kullanıyorlar buda içimi rahatlatıyor biraz
parfümünü hiç kullanmadım henüz nasıl çıkacak bilmiyorum

hatta üye olup bulunduğu şehirde bu işi yapmak isteyen varsa gelin sizi üye yapayım arkadaşımın bu aralar üyeye ihtiyacı var baya

Ben kullandım, burdaki arkdaşlarda kullanıyo hayatım.Güzel parfümler..Burda da arkadaşın birinin eşi ve karşı büroda bi bayan satıyo..

slm kızlar.çağanı uyuttum geldiöm.ama çok üşüyorum dışarısı sıcacık görünüyo ama üşüyorum ben.sanırım temizlik olayı yaramadı bana hasta olucam.dünden beri hem üşüyorum hemde her tarafım ağrıyo

hmm yasmincim o zaman ben arkadaştan testerları falan isteyeyim de bi bakayım
doldurma parfüm kullanıyorum ama uçup gidiyor kokusu ben daha kalıcı bişeyler istiyorum

cagancukum hoşgeldin canım geçmiş olsun olabilir temizlikle beraber üşütmüşsündür yorgunluğun etkisiyle de göstermiştir kendini

Cagancuk hava güneşli ama ayaz canım ya.Keşke şu temizlik işini erteleseydin.Bak hasta olacak gibymişsin.Portakal suyu iç, vitamine yüklen canım ..

merhabalar herkeze beni gören varmi?????????????? :)

cocuklarin inadindan bahsedilmis,heralde cevremde gördügüm en inatci cocuk benimkisi,olamaz böyle birsey.hicbirseyle kanmiyor hemen altarnatif sunuyor,babasina görede inadi bana cekmis peh peh..

cagancukcum co kgecmis olsun ee yaparsin öyle temizlik döner sana hastalik olarak.

benim kocam tam bi parfüm hastasi,onun icin hic karismaz fiyatina.bende sirf giciklik olsu ndiye alabildigimin en pahalisini aliyorum eger ona cok kizginsam.

bu aralar miss dior kullaniyorum cherry cok hosuma gitti kokusu ama degistircem tavsiyesi olan varmi yoksa ben yine gidip kocama sokayimmi:)

Çileğim hoşgeldin ama kocana ne yapacaksın tekrarla istersen:roflol::roflol::roflol:

Anıl da çok inatçı ve bana çekmiş.Babası ve annemde öyle diyo..Ben pahalı parfüm kullanmıyorum.Çitosum bilir pahalı parfümleri canım. 200 tlye alıyomuş olumunekankayizsmileparfümleriniolumunekankayizsmile

ayyyyy yasmin okuyunca kötü durmus ama ben o anlamda demedim valla:)

benim son aldigiminda 30 ml 110 tl idi,ama oda cabuk bitti iki defa daha aldim.

napiiim bazen cok kizdiriyor beni bende kozmetikten ciakrtiyorum acisini,alerjim var hayatim

kullanamiyorum baska markalar deyip deyip aliyorum.ziraa kendisi cok sever bakimli süslü kokos

hanimlari oda o yüzden bisi diyemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…