2008 Kasım Anneleri

zeyanm son seçenek biz türk hanımlarına hitap ediyor diğerlerini kimsenin yapabileceğini sanmıyorum..kaydirigubbakcemile3
oh güle güle kirlenmi denir ne güzel aklenmişin, paklenmişin.. saatinide güle gülşe kullan canım..

yasminim kızzz sen beni çıtırlarla bir görmüşün.. çok sağol tatlım ama ben sizin abulanızım ya gııııı..
ben 34 eşim 33 yaşında.. eylülde 35 olacağım.. yaşımı kimseden saklamam pek ama eşimin küçük olduğun sölemem kimseye..siz yabancı değelsiniz gözümde ondan dedim....

zeynam sen diyince baktım aramışsın duymadım telde eyllün elinde gezio maalesef demek ki
ekrandan kaldırmış cevapsızları nasıl yaptıysa artıkın güle güle kullan beğenmene çok sevindim canımm
ne oldu bu arada neden fenalardasın

Son düzenleme:
hediye resimlerimi yükledim bu arada bi kaç karede atalyadan yükleyeim buraya face ye yüklicem emme
kendine arkidişler buldu kuzucuğumm

burada abartı rüzgar vardı zaten burda hasta oldum beeennmafoldumben

nasil yanii hepinizinmi kocasi sübyan bea:)) saka saka kizmayin valla gülün diye yazdim.

benim dana benden 3 yas büyük ama görseniz yada tanisaniz 10 yas filan dersiniz.cünkü hayatimda

gördügüm en kütük adam benim adam:)

kokosum eylül harika kuzum benim masallah ona.bu arada ayakkabilarinda gözümden kacmadi tam kokossun sen ya.

günaydın arkadaşlar...
dün öğleden sonra eylülü en sonunda doktora götürdüm..agumantin diye bi antibiyotiğe başladıkk..boğazları kızarmış kuzumun...
asortik ve bebişi eylül çok tatlı çıkmışsınız ana kız..ne güzel olmuştur şimdi tatil ,deşarj olmuşsunuzdur..
eşlerlerin yaşlarından konuşmuşsunuz...maşallah hepinizinkide çıtırmişş...:))) sizi çıtırcılar sizi..:)))benim kociş benden 2 yaş büyük...bende kıtırcıyım yani :)))

yağmurcum yaprak dökümünün sonunu bende bakmadım ama baktığım bölümünü özetleyeyim canımm..alirıza bey damadıyla konuşuyo ...onun doğru söylediğine ikna oluyo..cevriye dönmesi için fikreti arıyo.sonrada fikretin kocası arıyo dönmesi için ama fikret kabul etmiyo..geçen seferki teldeki bıraktığı mesaja kızdığını söylüyo falan...bu arada necla kaynanası, kayınbabası ve ali sarperle yemeğe gidecekler..ali sarper seni alayım ben götüreyim diyo..ama necla kabul etmiyo kaynanası yanlış anlar diye..ama yemek yiyeceklere yere ikiside aynı zamnada geliyorlar..ali sarper yanlış anlamasınlar önce sen gir istersen diyo..o sırada paparaziler çekiyo..necla kaynanasınada ali sarperde halan gelmedi diye söylenince gelmek üzeridir falan diyo.saat 8 demişti diyo biraz sonra sarper geliyo..ertesi gün gazete manşetlerinde aralarında aşkmı var..ikisi bi zamnda geldikleri halde birlikyte girmediler falan filan diye yazı çıkıyo..kaynanası eve gelip bu ne rezalet ..ikinizde aynı zamnda gelmişsiniz diye cayrıyo..alirıza kızını savunuyo..necla ağlıyo ali sarperi arıyo..ben kuşadısına gidiyom gelme diyo...(Yani hemen gel diyo bence :))))) ) benden bu kadar...

gunaydın
cok zor uyandım bu sabah
gece kalkıp dus aldım topugum cok fecı acıyor basamıyorum uzerıne
ve durup dururken oldu
bu kez uykum kactı dus alınca da sabah karsı uyudum zor uyandım

zeynam ne oldu canım yaa
kım sıktı canını

asortıem harıka gorunuyorsun cıcım
hedıyelerını begenmene cok sevındım

yaslar konusulmus benım kocıkte benden 4,5 yas buyuk
bılmıyordum ben o kadar fark olabılecegını tanıstıgımızda ama bazı konularda cok cocuksu davranıyor

baska ne vardı
gulızcım kızına gecmıs olsun canım

Günaydın kızlar.Gülizim nerelerdesin???Yoktun dün...Kocalardan konuştuk.Tek sensin herhalde 33-34 yaşşında olup da kocasından küçük olan.Kandırdık bebeleri...

Asortik hanım çok hoş çıkmışsınız ama kızçen senden güzel çıkmış maşallah.Keyfi yerindeymiş tontişimin..Nasıl oldun bu arada?Dün rahatsızdın..

Yağmurum günaydın.Ben de sonunu izleyemedim filmin(

Lavişim nerdesiiiin???

Kalimerom günaydın.Ne oldu topuğuna???Geçmiş olsun..

Gülizim sana da geçmiş olsun canım.Tontişler diş çıkarırken boğaz enf.oluyolar.Neyseki doktora götürmüşsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…