2008 Kasım Anneleri

:roflol: puhhahahahaha Zeyna alemsin yaa kopardın beni kızım anlayıp dinlemeden ne dalıyon adama :roflol: :roflol: :roflol:

hoş kim olsa aynı şeyi yapardı heralde, bende olsam benzeri şeyler yaşanırdı ee kocişinin gönlünü al artık olmaz böyle :asigim:

asorticim fıstığım müthiş çıkmışsınız resimlerde yanlız söylemeden edemicem sanırım biz senle fazla biribrimize benziyoz ayağınmdaki ayakkabıların aynından bende de var ve boynundaki şaldan

minikçim geçmiş olsun bebeğim hem akşam için hem ayağın için benimde toğuğumda garip bişi çıkmaya başaldı umarm o diken olayı değilmiş akşam accık sizide germişim kusura bakamayın ohaoldumsmile

çitoscum hayırdır anlat neoldu gülüm neden daldın adama seninkidemi mesajlaşmış :roflol:

gülizim geçmiş olsun benimkide 3 gün koma yattı dünden beri iyi Allahıma şükür

kanka ya dün akşada dedim hayırlısı olsun vardır herşeyde bir hayır demekki üzülme değmez hayat üzülmeye ama diğer tarafta yeni bir mahkeme süreci düşünürüyor seni haklısın

ve beyazmelek,laviş,yasmin,hepinize kolay gelsin

takma meleğim..cahilliğinden demiştir..üzme tatlı canını..

offfff zeyna seninkide işmi...çok ayıp etmişsin kocişine..nasıl gönlünü alırsın bakkk...

saol canım ben gerılmedım kocıs azıcık gerıldı kaydirigubbakcemile3
zıra adam kendınden kıskanır oldu benı delı mı ne aklinialirimsmile
bu aksam cevrıye'ye gıdıcez dun aksamdan soruyor ne gıyeceksın dıye
yaslandıkca paranoyak oluyor

ben dun aksam ılk kez faklı bır menu hazırladım kocıse
tam masadan kalkmıs kuzuyla kapısıyorduk aradıgında
avcı boregı yaptım mantarlı cok super oldu
kendımı astım bu sıralar habıre bırseyler yapıyorum cokacimcoook

Zeynam ne kadınsın bea.Cık cık..Akşama dişi batman olmaya hazır mısın?Umarım yemeği sormaz kocan:))

Beyazmeleğim benimkilerde eşime alıyo, Anıla almıyolar.ılginç valla.Ama kaynananın bağlarım lafı beni deli etti.Ne demek ya...Deseydin senin deli danayı ben hiç bağlamıyorum

Maytabım Cevriyenin d.gününü ne kutluyon kıı???Çağırdın mı geçen kahvaltıya??

ay evet akşam emiralpin sesini de duydum bide diyorum kardeşi falan var herhalde delikafadulden

evet krız anıydı
yemekten sonra ellerımızı yıkadık hepımız ama bız cıkmamıza ragmen o banyoda durucam dıye ınlettı sesıyle kafamçokkarıştı

benzer durum bızım de basımıza geldı
ama ben zeynam gıbı arayıp sadece cınsıyet belırlemekle kalmayıp konustum alsanaalsanasmile
okkalı bır konusma yaptım kı sonrasında yaptıgı aramalara cevap vermedım dıye ozur dıleme ve mahkemeye vermemem ıcın yalvarma msjları cektı haspam kötükedihüso

günaydınnnn
gündem çok kalabalık:)))
asotiğim çok güzelsin tüm resimlerde ve oldukça şıksın bebeğimm
ama eylül daha tatlı:ecrin_bebek:
çitosum noldu canım hayırdır söyle derdini bul derdini:)))
maytabım bu cevriyede hakkaten çok kötü ya minnetsiz boşver bebeğimmm yaaa
yasmin burdayım canım nolduuuuu?

Kızlar işin özeti şu eşim benim onu kardeşlerimi sevdiğimden daha az sevdiğimi düşünüyor.Benim için 1. planda kendi ailemmiş,kardeşlerimmiş.

Konu nerden çıktı diye sorarsanız orası daha komik kardeşimin eşi haimle ya ben doğuma giderim dedim,o da doğumdan bir hafta sonra bayram o zaman gideriz dedi.10 gün baytram tatili var dedi.Sonra baktık bayram tatilinin ilk 3 günü eşim nöbetçi.Dedim şaşardım zaten nöbetçi olmasan hep böyle zamanlarda olur senin nöbetin dedim.Vay efendim ben onun işini umursamıyormuşum,Varsa yoksa kardeşimmiş ailemmiş.

Ayrıca doğuma gidersem bile batuyu götürmemeliymişim.Batu oralarda perişan olurmuş biz hastaneye filan gidermişiz batuyu da sağa sola bırakırmışız.Ben buraya bırakıpğ gidicem kendisi de nöbette olucak gece 12 de gelicek annesinin yanında durucak batu.Şaka gibi ya.Valla bu konular yüzünden o kadar kavga ettik ki.Hala başladığımız yerdeyiz ona üzülüyorum.Doğmamış çocuğa don biçiyoruz.

az önce bende anladımki adamda artık benden başkasını görmüyormuş

hakkını yemeyelım bence de evcımen bu herıfler

arkadasımla gorustum sabah
cumartesı alısverıse gıdelım dedı
esı normalde hafta sonları calısmıyor ama oglene kadar uyuyup sonra arkadaslarıyla bulusuyor
gezme veya bırlıkte takılmaları yok
uzuluyor ama artık degıstıremeyecegının farkında

benım kocıs bensız hıc program yapmaz allaha sukur
dayanamadıgı durumlar bıle olsa her turlu bos vaktınde yanımda olur

Hedaaayeleri tamamladım bebeğim.Bugün kociş vermeye çalışacak.O veremezse ben yarın veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…