2008 Kasım Anneleri

cıtosum sızınkı de tam dogmamıs bebege don bıcmek olmus canım
esın kıskanmıs anlasılan senın kosa kosa gıtmek ısteyısını
heyecanlanmanı vs

eylul hanım hosgeldınız
en son bıraktıgımızda annenle hasret gıderıyordunuz

evet canım bnde benimkini bensiz bir tek halı saha maçına giderken gördüm brde ramazanda 1 akşam iş arkadaşları ile yemeğe gittiğini gördüm
ben istemeden o çıkmaz o istemeden ben çıkarım sempatiksalakcinni
ama işte erkek adı ne yapalım oluyo arada böle arızalar

hoşgeldin eylülcüm
ben farkındayımda bende pek yoktum çok yoğunum
en son annen gelmiş melis onun peşinde aşk uaşıyordu ben anne sizde o yüzden gelmiyon diye düşündüm kuşum

İyidir canım.Ne güzel 10 da yatmışsın.Tam 12 ydi ben yattığımda.Tontişin erken mi uyuyo??

ay sorma yasmınım saat 10 gıbı yatar mert bey tabı o uyur uyumaz bende uyuyorum cunku gecelerı ıkıkez sut ıcer yanı 3-4 kez kalktıgım oluyor gece.

anooo maytabım ne bıcım cevrıyeymıs bu ya bu yasta ben bıle kutlamıyom dogum gunumu vay be boyle olan yaranıyor ıste mafoldumben

melegım sende bakma cahıl ıste ne dedıgını lafın nereye gıttıgını bılmez bızdede aynından var da senı cok ıyı anlıyorum cnm uzme kendını onun umru bıle degıl cunku ...

oyyy oyyy nıler olmus nıler.sagol cnm anlattıgın ıcın ızlemıs gıbı oldum valla kaydirigubbakcemile5

günaydın ,yokluğumu farkeden oldumu ???bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

hosgeldın cnm nırelerdesın bakem...

olur boyle vakalar turk kadını yakalar

ben cıkıyorum kızlar
beyazmelegımın kargosunu gonderıp eve gıdıcem
eger yurumeyı beceremezsem ve randevu alabılırsem doktora da gıderım
gorusuruz ogleden sonra

çitoscum en doğal hakkın kardeşinin böle güzel bir günde yanında olmak kocişin biraz saçmalamış ve en doğrusu çocuğun yeri şu anda annesinin yanı

Ya valla sevincim kursağımda kaldı.Ay gideceksin tabii aşkım en doğla hakkın diyeceğine..Çok kırıldm çok.Ki kardeşim de batunun doğumgününe filan geldi 1 geceliğine..Onlar böyle yaparken ben nasıl gitmem ya.

cnm kocısın senı kıskanıyor bellıkı. accuk taktık degıstır bıraz bakalım nasıl olcak...sen yıne bıldıgını oku da ama ona sozel ıfade ederken tamam he falan de.erkler en cok buna bayılır.benım kocıs en azından oyle...kazak erkek ya...

evet kızlar deli oldum o anda çok sinirlendim kaynanama ama sinrlendikçe kendime yapıyorum kadın yanlış bişey dediğini düşünmüyor ki, ama nasıl sa birgün gideceğiz oraya hele bir öyle bir fikir atsın ortaya yada denemeye kalkasın bakalım ne oluyor o zaman alsanaalsanasmile

ay eymen geldi babası pazara gitmişti bana bıraktı her zaman olduğu gibi ortalığı talan etti gitti

lavişim senin için baharat takımının fotosunu çektim ama ara kablosu evde kaldı öğleden sonra unutmazsam koyacağım

eylülüm ben düşündüm hatırladım seni annen sendedir hasret gideriyorsunuzdur diye aramadım ki herkes öyle düşünmüş zaten

çitosum oluyor bazen öyle küçük bir çocuk gibi ilgi bekliyorlar hep bana hep bana diyorlar sonrada böyle bir olay olunca da küsyorlar hakkaten sudan bir sebepmiş düzelir endişe etme suyuna git sen şimdilik heleo zaman bir gelsin o zaman düşünürsünüz ne yapacaksınız

bende düşündüm eylülcüm annesi onda fırsat bulamıyordur diye
ay sinir odum heeeee büyük babim çaldırdı bakiim dedim gelişmemi var aradım meğer hattıunı taşımış yarım saat konuştuk kapandı tel bi baktım -30 kontorum gıcık oldum insan bi söler yaa şimdi eşimede diyemem kontürüm bitti diye kaldım bööle

çitoscum bence o zamana kadar sesini çıkarma soğusun olay bence zamanı gelince kendi gönderir düşüncesizlik yapmış

Çitosum MSN de konuştuk ama burda seni haklı görmekle birlikte erkeklerin çoğunun böyle olduğunu belirtmek istiyorum.Aramızda Beyazmelek ve Kalimero zemzemle yıkanmış, Kadir gecesi doğmuşlar. Çoğumuzun ki akşam yemekte ne var diyen kalas adamlardan..

Beyazmeleğim ciddi ciddi mi söyledi kaynanan bunu bağlamak filan.Şaka gibi valla.Acaba çok uslu ederim koltuktan kalkmaz filan mı demek istedi ki.Çünkü normal bir insan bunu demiş olamaz..klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…