- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.681
günaydın ,yokluğumu farkeden oldumu ???bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
hakkını yemeyelım bence de evcımen bu herıfler
arkadasımla gorustum sabah
cumartesı alısverıse gıdelım dedı
esı normalde hafta sonları calısmıyor ama oglene kadar uyuyup sonra arkadaslarıyla bulusuyor
gezme veya bırlıkte takılmaları yok
uzuluyor ama artık degıstıremeyecegının farkında
benım kocıs bensız hıc program yapmaz allaha sukur
dayanamadıgı durumlar bıle olsa her turlu bos vaktınde yanımda olur
İyidir canım.Ne güzel 10 da yatmışsın.Tam 12 ydi ben yattığımda.Tontişin erken mi uyuyo??
günaydın kızlar
asorticiğimher zamanki gibi çok hoşsun eylülümde çok tatlı maşallah ananesine çok benzettim resimlerde ben
gülizcim geçmiş olsun canım eylülcüğüme
kalimerocum sanada geçmiş olsun tatlım topuk dikeni olabilir evet hiç yaşamadım ama tanıdığım var yaşayan tabanlık kullanmıştı çok rahatlatıyo bence bi dra gitsen iyi olur
çitoscum hayırdır canım noldu
yasmincim günaydın fıstıkım dünürüm
bende çok huzursuzum bugün çok öyle moralim bozukki bim işi olmadı tekrar başa sardık mehkemeye devam hayırlısı olsun inşallah ne diyim ama çok üzüldüm Allah biliyo
kalas kocamlada naneyiz hem suçlu hem güçlü ben surat ediyorum diye oda bana surat ediyo artık aman çokta tıntın valla
oğlumda genel anlamda iyi ama çok huysuz oldu inşallah kalmaz bu huy zaten huylu bi çocuk değildi şimdi hepten sapıttı
yarında cevriyenin doğum günü ay ne alıcaz daraldım valla
sen anlat biz gülelim olsun nemli değil zaten hep öyle değil mi sudan sebeplerden çıkmıyor mu sanki hep kavgalarımız
kııız yoksam dünkü fıkradaki gibi mi giyinip çıktın adamın karşısuna :roflol:
canım hayırlısı olsun yaa demekki kısmet değilmiş boşver üzme tatlı canını bir kapı kapanır başka bir kapı açılır
cevriyeye de helal valla bu yaşta hala doğm günü haa hoş bizde anneminkini kutlarız ama kaynanamın sadece anneler gününü kutlarız doğum gününü falan bilmiyorum
aman bilekte istemiyorum, hatta bu gidişimde hediye falan da götürmek istemiyorum he gidişimde götürürdüm ama son gidişimizde Eymen'in doğum günü geçmesine rağmen bir çöp bile almadı dedim yaa sinir oldum dönerken de alamadık vaktimiz olmadı çarşıya çıkamadık falan diyor işi düştümü oğlunu hemen gönderiyor ama, hadi o zaman vaktin olmadı alamadım bunun pişmanlığını yaşadın şubat tatilinde kaynım gitti o dönecek belli onunla çarşıya çıkıp bişeyler alıp göndersene yok yok düşünce yok kadında anlayış yok sıfır yani
ay geçenlerde aramış birde Eymen'e banyo lifi aldım 1 tl'ye çok güzel diye anlata anlata bitiremedi delirecektim artık o 1'tl lik lif 10 sene gider heralde
bir de dün yaptığını anlatacaktım dimi
dün akşam komşuya gitmiş onların da neti var bii aradı açın msn ide oğlanı göreyim diye neyse iyi dedik açtık konuşuyoruz hem de kameradan görüşüyoruz
Eymen oradan oraya koşuyor bir yerleri karıştırıyor falan hareketli yaa ne dese beğenirsiniz aaa diyor ne kadar hareketli bu, böyle olmaz başedemezsiniz bununla, buraya gelince ben bağlarım onu bir koltuğa falan diyor
yoksa zaptolmaz diyor sanki torunundan değil de ahırdaki bir hayvandan bahsediyor ayy duydum kan beynime sıçradı kaptığım gibi çocuğu götürdüm uykusu var uyuyacak dedim ay çıldırttı yaa ne demek bu ne kadar eski kafalılık ne cehalet yaaa allahtan aynı şehirlerde falan değiliz birde torununu çok sever görünür eksik olsun onun böyle sevgisi alsanaalsanasmile
yağmurcum oğuzu eski karısı güzel bi paraladı.çocuğu kaçırıldı diye...4 tırnağınında izi kaldı yüzünde..bu arada leyla oğuzun ne iş yaptığını merak etmeye başladı..oğuzdan net bi cevap alamadı.mithat karadan yardım istedi ne iş yaptığını öğrensin diye.bu arada mithat kara şevkete iş teklif ediyo..şevkette babsıyla konuşup kararımı veririm diyo...ferhunde hala tekin ailesiyle uğtraşmaya devam ediyo..neclayla ali sarperin haberini görünce ali sarperle konuşmaya gitmişti..orada reklam girdi..bende yattım canısı..:))
günaydın ,yokluğumu farkeden oldumu ???bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
evet canım bnde benimkini bensiz bir tek halı saha maçına giderken gördüm brde ramazanda 1 akşam iş arkadaşları ile yemeğe gittiğini gördüm
ben istemeden o çıkmaz o istemeden ben çıkarım sempatiksalakcinni
ama işte erkek adı ne yapalım oluyo arada böle arızalar
Kızlar işin özeti şu eşim benim onu kardeşlerimi sevdiğimden daha az sevdiğimi düşünüyor.Benim için 1. planda kendi ailemmiş,kardeşlerimmiş.
Konu nerden çıktı diye sorarsanız orası daha komik kardeşimin eşi haimle ya ben doğuma giderim dedim,o da doğumdan bir hafta sonra bayram o zaman gideriz dedi.10 gün baytram tatili var dedi.Sonra baktık bayram tatilinin ilk 3 günü eşim nöbetçi.Dedim şaşardım zaten nöbetçi olmasan hep böyle zamanlarda olur senin nöbetin dedim.Vay efendim ben onun işini umursamıyormuşum,Varsa yoksa kardeşimmiş ailemmiş.
Ayrıca doğuma gidersem bile batuyu götürmemeliymişim.Batu oralarda perişan olurmuş biz hastaneye filan gidermişiz batuyu da sağa sola bırakırmışız.Ben buraya bırakıpğ gidicem kendisi de nöbette olucak gece 12 de gelicek annesinin yanında durucak batu.Şaka gibi ya.Valla bu konular yüzünden o kadar kavga ettik ki.Hala başladığımız yerdeyiz ona üzülüyorum.Doğmamış çocuğa don biçiyoruz.
puhahahaha kalasmı kutukmu?kutuk dıyenler el kaldırsın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?