2008 Kasım Anneleri

selamlar,
aman neler konuşulmuş ya.. benda akşam kocişle tartıştım baya bir hemde ama sabah hiç bişey olmamaşı gibi devam ettik yaşama.. alıştık artık çocuk yüzünden çıkan atışmalarda hemen barışıyoz..
sabah çok erken kalktı kuzular dolayısıylada erken uyudular bende evi topladım uzun bir tel görüşmesi yaptım arkadaşla vakit epey oldu çorba yapılacak daha..
geçmişten hatırladıklarım güli kzun hasta sanırım geçmiş olsun..
miniğim seninde ayağına geçmiş olsun..
maytabım sizn işede züldüm yine stresli günler senimi bekliyor yoksa aman takılma iş olacağına varır hayırlsı olsun..cevriyenin doğum günü kutlu mutlu olsunnn.
zeynam akşamki maceranı okudum çok güldüm ama bende olsam aynıını yaprdım yani..
beyazmeleğim senin cevriyede birşeyler karıştırmış sanırım.. Allahtan uzakta olduğu için biz iyi yiz şimdilik benimkiyle..
yasminim naber.. herkesin kocişinin bir kalas, bir kütük, birde pamuk tarafı vardır yaa..
çitosum seninkiyle aran açılmış gece okudum bir çocuğun yanı anasının yanıdır son nokta..
eylüllüm sensiz olurmu bura heçç..
unuttuklarım varsa herkese çok selamlar laviş krikitos h.mine..
buralardayım bir çorba yapıp geliyorum...

Lavişim ben kendimden 10 yaş büyük biriyle birlikteydim.Dedimki bu adam büyük ya benden kıymet bilir, her dediğimi yapar.Hiç de öyle olmadı.Çiçek filan almazdı hiç.Gereksiz ,biz çok gördük o günleri dedi birgün.Benim girdiğim yolları o çoktan geçmişti( O yüzden ayrıldık.Aileler filan tanışmıştı.Kardeşimin düğünden sonra nişan yapacaktık.Benim kaderimde kazmalar varmış hep, kaçışım yokmuş..

slmm
eylül, krikitos, mine hoşgeldiniz kuşlar

benim kocada bu ara kütük ama vakitsizlikten adamın kafasını kaşımaya vakti yok da ben çok sıkıldım bu durumdan yaa akşam saat 10 da geliyo eve o saatten sonrada ne kadar ilgilenebilirki bizle h.sonu istediğim yere götürüyo bi dediğimi iki etmiyo ama çok sıkılıyorum yinede hep yalnız yalnız...şu yüksek lisanstan fenalık geldi adam kariyer yapıyo ben sıkıntıdan patlıyorummmmm

bizim aramızda 4 yaş var ben 86lıyım oda 82li
ama gören onu 35 sanar:)
en üst komşumun kalas kocası görmüş ikimizi karısına diyomuş o kız çok küçük adam yaşlı nasıl vermişler kızı ona kadında gelmiş bana söylüyo
dedim 4 yaş var aramızda kilolu diye öyle sanmıştır ee bide kel:)

selam çitos laviş nazlı

benimde kocam benden 5 yaş büyük ama benden küçük nerdeyse çocuk ruhludur çok ben onu o beni büyütüyor bazenn hatta bana şu anda 3 tane erkek le nasıl başa çıkçan diyolar 1 tanesi bebeklerdende bebek kaydirigubbakcemile3

bende 86 lıyım kocam 81 li ilk önceleri çok büyük koca adamm bu demiştim tanıdıkça benden de küçük çıktıı adam

ama yinede çok seviyorum kocamııı tabeee bizimde kavgalarımız oluyor ama çok kısa sürer bizim kavgalar hemen gelir şırnasırr öper güldürür beni kızamam ki ben onaaa bebeğim o benim :asigim:

Son düzenleme:
Selam herkese
krikitosçum sağol canım,sende yoksun ne zamandır
Duru iyileşti ama ben feci öksürüyorum hala canım ya,bir an önce geçmesini bekliyorum,bu arada hava da ısınır hem,serinledi gene
Duru uyandı görüşürüz
kriş msn e gel sonra muah

yasminim ben 86lıyım eşim 77 li
evleneli temmuzda 4 sene olacakkk
1 senede nişanlı kaldık
6 ay da onun öncesi
ben nerdeyse 6 yıldır eşimleyim beni her yönden mutlu etti her türlü gençlik hevesimi aldırdı
çünkü oda geçmişti bu yollardan....
beni o büyüttü:)
benim kocişde kel hatta herkes daha büyük sanıyor ama ben yakıştırıyorum eşimi kendime bıyu boyuma huyu huyuma misaliiii......
bazen der çocuk gibisin diye ama bu hiç önmli bir sıkıntı yaşatmadı bize

Lavişim şans işte.Kavun değilki koklayıp alasın.İki tane oğlum var şimdi.Biri ortaokula gidiyo birisi de bebek.Büyütünce belki rahatlarım:))

bizde 1 eylül 2006 ta evlendik ayy 4 bitecek bus sene ne kadar geçmiş allahh 40 yıllarımızıda göstersin inşallahhhh boshayallersmile

benim kocam müsrüfff bütün kavgalar ondan kaynaklanıyor bizde para konusunda hesap vermöeyi sevmiyoo ver harcasın ama kendine değil gene hepp bize sağ olsun bir dediğimi iki etmez hep öncelik benim ihtiyaçlarım isteklerim zengin olsaydı prenses gibi yaşardım sanırım

ben mertte çorbasını içiriyim sonra gene gelirim sapişşşş msn açılmıyor sonra gene denerim cancağızım

off bitti toplantımız nihayet
krikocum hoşgeldin bebeğim iyi olmanıza sevindim

benim eşimle aramızdaki yaş farkıda hiç sorun olmadı bu zamana kadar bazen oluyor nadiren de olsa
hele sevgiliyken hiç farkedilmiyordu ben çılgınsam o daha çılgındı ama şimdi o biraz duruldu mesela ben bir yerlere gidelim dans edelim desem durur bi düşünür aman ne gerek var falan der bazen
bende hatta kızarım sen zamanında yapmış bıkmışsın belki ben bu yollardan yeni geçiyorum diye
ama gidince benden çok oynar kaydirigubbakcemile3
hemen hemen her şeyime ayak uydurur bazen tutuyor öyle uyuzluğu

ayy bütün 86lıların 4.senesi bitçek evlilikte maşallah bizimde 15 nisanda 4 sene bitçek

kocamla tanıştığımızda ben lise 2 ye geçmiştim oda üni. 3 e
8 sene oldu tanışalı.........
ne çabuk geçti yıllar

hepinize güseel yorumlarınızdan dolayı teşekür ederim cicilerim
zeynam ya çok güldüm valla ne yalan söliim çok komikti zuhahaha
ayakkabı ve şaldan sende de mi var tamam biz çok benzioz birbirimize valla kız
zevkleimiz aynı
allaha şükür bugün biraz iyiyim sadece öksürük kaldı az sonra çıkıp sedoşa bişeler bakacağım inşallah bulabiliir bişeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…