2008 Kasım Anneleri

offf ya şu dolma biber pişerken ki kokuya hayranım yaa misssss kokuyooo bayılırım zaten dolma bibere
içine nane ve dereotuda doğradım bu sefer bakam nasıl olacak

selam millettt,artik tontis uyanikken bakamiyorum cok kiziyor cünkü.sabahtan aksama kadar i ko ko diye diye dogum gunu videosunu izliyor o yüzden ben giremiyorum baska sayfalara..

hos merak edenimizde olmamisya yinede rapor verim istedim.

asocum şimdi şöleki ben çokk şey oldum işde anla.. akannehirbaktım sonu gelmiyor pöff bırak normal seyrine dönek biz dedim.. kaydirigubbakcemile3hani bayazım meleğimde aynı endişeyi düşünmüştü ya işde ondan..:kedi:
maytabım sen iste yeterki kuzum gönderim nasılsa biz çekilişe katılmadıkolumunekankayizsmile

slm millet naber
seminerimi bitirdim gittim eve yemeğimi falan yedim oğlum izin verdiği kadarıyla, annemin hastaneye gitmesi gerekiyormuş Eymen bana kaldı anlayacağınız üstünü giydirdim getirdim dershaneye aman ne zormuş ne zormuş varya mahvoldum onu buraya getirene kadar
giyinmek istemiyor çıkmak için acele ediyor ben gidicem ödü kopuyo ceketimi bile giymeme izin vermiyor ağlaya cırlaya indik aşağıya neyse sustu geldik dershaneye bu seferde merdivenleri inip çıkalım diyor oğlum ben yaşlı hatunum o kadar gücüm yok 3 kat in çık in çık yok ille beraber inip çıkıcaz canımı çıkardı valla
neyse biraz oyaladım amcasının dersi bitti dışarıda gezdirdi dershanenin önünde bende arada eşlik ettim onlara iyi oldu hava mükemmel burada iyi güneşlendik oğlumla
şimdi ananesi götürdü de ancak girebildim nete
ay kendimden utanıyorum ben hala rötar alamadım iki sefer alışverişe gittik migrosta alacaktım unuttuk bu ayki alışverişe düşünüebilirim artık ama işte benim endişelerimi nazlımeleğim yaşamış öyle olursa kötü olur bizim içinde :uhm:

ya meleğim öle oldu işde.. beni uçuramadı malesef rötarzemuszemus..
ya nese eşimde evde görür felan ben gidiyorum bacılar..
yemeğim çok güzel olmuş şimdi yiyip çıkacağız dışarı..
yarın görüşürüz artıkın byeeeee..

ayy öğğkkk geldi ders çalışmaktan nefret ettim yaaa
neyse kızlar ben bugün erkenciyim,hava güneş ama rüzgar mehvediyor insanı yaaa
off karnım acıktı benim ya öğln ekmek yemedim sadece çorba içtim ve 1 adet haşlanmış but yedim ne olursa olsun bu göbeği çekicem içeri dümdüz olucam inşallahhzemuszemus
ya rötar ne yaaabilmiyorumkismile
bilmiyorum diye dalga geçmeyin yoksa okey mi bahsettiğiniz şeyyyfisfisfis

kim demiş yokum diye burdayımkiii,yettim geldim kaydirigubbakcemile3
kız uyurken biraz temizlik yaptım,tam oturdum uyandı,ona çaktırmadan yazıyorum şimdi :1ninca:
lavişim çok memnun olurum canım Şeniz
ben çileği merak etmiyorum çünkü biz çileğmle geceleri gizli gizli kk da buluşuyoruz :roflol:
nazlıcım benden de zeka fışkırıyor canım :roflol:

ayyyy bugün çok mutluyum ya..cumaları çok seviyom ben..
2 gün tatil..yarın kızımlayız..
meleğim bizde nisan ayında aydına alışverişe gelicez bi aksilik çıkmazsa..görüşelim kuzum...
bizim okula bi öğretmen atanmış geldi.hemşerinmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…