2008 Kasım Anneleri

geleceğiniz zaman haber ver cicim uygun olursa geliriz tabi bizimde tatil zamanına denk gelirse buluşruz

akşama yemeğim yokk..kumpir yapayım gitsin yanınada bi cola tamam

güliz kız versene şu kumpirin tarifini yada bilen biri varsa versin hiç denemedim evde yada pişmiş patatesini hazır mı alsam gitsem eve
bugün yapayım bari bizde de yemek yok annemin yapası yok bugün bişeyler

hoşbulduk anacımm napıyonuzz:)) ben kilo verme olayına fena taktım habire bişeyler okuyuo duruyorum inan iş güç bile yapomıyorum deli olcam artıkınn vallaaa yaa

kumpiri de anlatacak olan şahıs gettttüüü canım bee:))ama fırına atıyosundur pattisleri kanımca :)) içine de allah ne verdeiyse koy gitsin işte

yok be asortik veremedim dahaa( uğraşıyorum bişeyler yapmaya ama benim metobolizmam yavaşmışş ne yapmalı acaba?

kumpiride bolmalzemeli hiçsevmem
tereyağı ve kaşar tuz o kadar :))
yanında da turşu acı biberlerden
bende evde yapıyom fırına atıyorum bazende acele isteyince mikroya
bizim alt katta soba yanıyo kızları 27 yaşında tam bi pattis canavarı kumpir yapıyo közde offfff ki offff asıl o işte
yazında bahçede kumpir partileri oluyo ama orda fazla düşmğyo kalabalık olunca

kız nazlımelek sakın rötarları ptt kargoynan yollama baksana açıyolarmış paketleri düşünsene:))))))

hoşbulduk anacımm napıyonuzz:)) ben kilo verme olayına fena taktım habire bişeyler okuyuo duruyorum inan iş güç bile yapomıyorum deli olcam artıkınn vallaaa yaa

iş güçte kilo verdiriyor bebişim böyle düşünürsen bir sürü iş yaparsın koşa koşa ve zevkle kaydirigubbakcemile3

kumpiri de anlatacak olan şahıs gettttüüü canım bee:))ama fırına atıyosundur pattisleri kanımca :)) içine de allah ne verdeiyse koy gitsin işte

:roflol: formundasın bugün canım güldürdün beni allah ne verdiyse koyayım bakalım ama ev tam takır yaa pazartesi alışveriş yapıcaz sebze falan varda evde patateste var ama içine koyacak malzeme çıkmaz heralde
kaşarım bitti, garnitürüm yok mafoldumben

bana şöyle bizi fazla bekletmeyecek beni de fazla yormayacak iki çeşit yemek sölenizde gidince yapsam :çok üzgünüm:

Hazır şinitzel, salça soslu makarna, hazır çorba:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…