2008 Kasım Anneleri

selam kızlar ,
gittim geldim ,sizden iyi olmasın çok iyi şeker kızlardı ,hepsinin de bebişleri çok tatlı ,3 kız 3 erkek vardı ,bizde 5 kişiydik ,buluşma fotolarını akşam koyarım aktiviteler bölümüne bakarsınız ..
sizde ne var ne yok ..ben biraz takılayım gelirim ..

Yavrum geçen konuşmadık mı??Tadilattaymış pansiyon falan.Piroş da temmuz gibi gelecekmiş oraya..

tadilattamıymışşş:(( valla benle böyle bişey konuşmadın canım yaa sen ciddisen eğer karıştırdın bence:)) bizde pansiyon falan yok be canım.keşke olaydı ama sadece kaynanamın evi var işte:((

ben sadece eşime oralarda pansiyon bulurlar mı falan dedim vardır dedi ama o bile emin değil yani nerde ne vardır.Hiç dikkat etmedik tabi pansiyonlara biz.

allaaa allaa yasminn bakk olmadı şimdi yaa.sen bana güvenip pansiyon falan da bakmadın mı yoksaa:(( ayy nerden çıktı bu nasıl oldu valla anlamış değillimm.

maytapcım valla gittim işte güzel geçti ,2 saat filan kaldım ,baktım hava bozuyor melisinde uykusu geldi ,döndüm ,sanırım bunda sonra sık sık buluşuruz .çok sevdim çünkü hepsini ..sizleri anlattım ,ne kadar zamandır tanıştığımızı ,aktivitelerimizi ,çok hoşlarına gitti ,onlar şimdiye dek buluşma filan yapmamışlar hiç ,gece yatıya kaldığımızı filan da söyleyince çok şaşırdılar :))
derincim beylikdüzü anneleri buluştuk bugün ..

Derinim daha bişi bakmadım.Yıllık izin zamanım belli değil.Temmuzda gitmem lazım.Bakarım net.ten..

Kızlar perşembe günü yeğenim badaemcikden ameliyat olacak, 6 yaşında.Hastaneye gitmek için birkaç saat izin istedim.Patron tüm gün izinlisin dedi:))

maytapcım valla gittim işte güzel geçti ,2 saat filan kaldım ,baktım hava bozuyor melisinde uykusu geldi ,döndüm ,sanırım bunda sonra sık sık buluşuruz .çok sevdim çünkü hepsini ..sizleri anlattım ,ne kadar zamandır tanıştığımızı ,aktivitelerimizi ,çok hoşlarına gitti ,onlar şimdiye dek buluşma filan yapmamışlar hiç ,gece yatıya kaldığımızı filan da söyleyince çok şaşırdılar :))
derincim beylikdüzü anneleri buluştuk bugün ..

Eylülcüm çok sevindim, çok güzel yaaaw..

selamlar,
naber, ne var ne yok bugün hiç bakamdım buralara..
bugün kahvaltımızı geç yaptık, 1 gibi sahile gittik çok sıcaktı hava oğluşlar parkta biraz oynadı kaydıraktan kaydılar salıncak felan 3de evdeydik yemeimizide yedik yorgunluğum çıktı peşlerinde çok koştukk..
kaanın gözüde bugün biraz daha iyi gibi yine oradaki parça gözüküyor ama birazı akmış. küçülmüş..
eliyle gözünü çok oğuşturuyor.. oda rahatsız ordaki parçadan ama geçecek inşallah.. keyfide yerinde çok şükür..

Çağancukum başın sağolsun.Toprağı bol olsun.Sizlere de sabır versin allah.Yavrukuşa geçmiş olsun.

Icırcım sana da geçmiş olsun yavrum.

Beyazmeleğim hepiniz süpersiniz de ben sana bayıldım yaa ne kadar hoş görünüyorsun tatlım ya.MAŞALLAH sana kıçını kaşıkaydirigubbakcemile5:nazar:

sağol canımcım valla o fotoda baya bi dağılmıştım artık günün sonuydu eymen baya yormuştu :)

eymen kuzusu gelmişşş maşallah yakışıklıya kotmontuda çok yakışmış

sağol canımcım

maasallah kuzu bakıslı eymen'e
allah nazardan saklasın sızı canım

amin canım çok sağol

Oyyy benim oğlum gelmiş.Yaw onun masum bakışlarını yirim ben.Erkek oldu da kot montlar giydi:)) Maşallah kuzuma ve adult anasına:))

evet manevi annesi büyüdülerde kot montlarla geziyorlar

MAŞALLAH EYMENİME çok maum ve yakışıklı bunlar yaa maşallah maşallah
annesi gözümden kaçmadı zaten imkanda yokki:))çok güzel çıkmışsın fıstığım benim

sağol bebişim opuyorumnanaktan

Kızlar rüyamda oğlum olmuştu.Bebek kucağımdaydı.Erkek bebek iyi haberdir derler ya.Eşim devlete başvurmuştu sözleşmeli iş için ve çıktı.Ama şartları uygun mu araştıracaz:))

Ya veteriner hekim ya, Ankaranın ilçesine 10 km bi köye ataması yapıldı.İkamet zorunluluğu olabilir.Ev tutabiliriz orda:( Tam bilmiyoruz

ee hadi hayırlısı bakalım en azından daha düzenli bir işi olur

selam anneme geldim bugün ya evde sıkılıyorum yaa pofff
neyse zeynam kontrolünüz iyi geçmiş sevindim canım
cagancuk başınız sağolsun sizinde canımm
yasmin hadi hayırlı olsun cicim inşallah hayırlı olur bu sefer işi adama da yazık kardeşim
şöle düzgün bi işi olsun hemde kalıcılık bakımından nereye çıktı kazan a falan mı çıktı
beyazmeleğim sende eymen kuzusuda süper görünüyorsunuz maşallah size

sağol bebişim opuyorumnanaktan

bır arkadasa canım sıkıldı canım
arkadasımın bır oglu var 5 aylık ve bebegının arabası yok
cokta dısarı cıkmıyor ama ıhtıyac yanı

neyse ben cumartesı alısverıse gıdıyordum bu da almak ıstedıgı arabayı netten begenmıs ve ona sen de gel dedım
gelemem dedı halbukı annesı ben bakarım cocuga gıt dedı ama gelmedı
aksamından aradı benı ve arabanın satıldıgı ıstıkamete gıdecegım ıcın almamı rıca ettı
bende arabayı sadece nette gordum kodu falan var ama sen gel kendın gor dedım
ama ılle de gelemem sen bugun lutfen al ben tasıyamam sen nasılsa arabayla gıdıyorsun bagaja koy alırım senden falan fıstan konustu

neyse rıca mınnet ıstemesemde bahsettı yerden verdıgı kod numarasına gore arabayı aldım
ama ıncelemedım yanı hatta evı uzak olmasına ragmen yolumu degıstırıp evıne kadar kapıdan bıraktım
sımdı benı arıyor bu arabanın onun ıstedıgı araba olmadıgını
nette kı ıle aynı olmadıgını soyluyor
olurmusun oldururmusun anlamadım

ay bende sinir oldum okuyunca manyak mı nee:oklava:

Derinim daha bişi bakmadım.Yıllık izin zamanım belli değil.Temmuzda gitmem lazım.Bakarım net.ten..

Kızlar perşembe günü yeğenim badaemcikden ameliyat olacak, 6 yaşında.Hastaneye gitmek için birkaç saat izin istedim.Patron tüm gün izinlisin dedi:))

yeğenine geçmiş olsun şimdiden
ayrıca patronununda başına saksı düştü heralde kaydirigubbakcemile3

Back
X