2008 Kasım Anneleri

Beyazmeleğim sağol canım.Genzinde et büyümüş , kulaklarını kapatıp sağır edebilirmiş.Aman dikkat edelim.Aşırı horlama, nefes almakta zorluk belirti.Adam gibi bi doktor da gözle görebiliyo.Bir hafta diyet yemek yiyecek kuzum, ilk yeğenim, karagözlüm..

eylülcüm iyi geçmesine sevindim cnmcım

geçende sinop muhabbeti açıldığında yasmin demişti derinin babası pansiyonunda klacaz diye:)
yasminim güzelkent te sahilde çok güzel pansiyonlar var denize sıfır tam dinlenmelik biyer
sinobun merkezindede var birsürü otel kesin bulursunuz yer gitmek istereniz tatlım
temmuzda buluşalım orda:)

geçende sinop muhabbeti açıldığında yasmin demişti derinin babası pansiyonunda klacaz diye:)
yasminim güzelkent te sahilde çok güzel pansiyonlar var denize sıfır tam dinlenmelik biyer
sinobun merkezindede var birsürü otel kesin bulursunuz yer gitmek istereniz tatlım

Ayyy inşallah.Şu Piroşu bi mıncıklayım..Araştıracam canım.Bir de temmuzda koparabilirim izin inşallah..

eylülcüm sende güzel bir gün geçirmişsin çok sevindim

off başımı kaldıramıyoum bugün

birazdan da gidip Eymen'e suluk alasım var suluğunun ucunu ısırmış ısırmış yemiş küçük fare
bardaktan içiyor aslında ama her yeri su yapıyor içeceği kadarını içiyor sonra oynamaya başlıyor bir de gece içiyor yaa gece uyku sersemi bbardak zor olur alayım bari

geçende sinop muhabbeti açıldığında yasmin demişti derinin babası pansiyonunda klacaz diye:)yasminim güzelkent te sahilde çok güzel pansiyonlar var denize sıfır tam dinlenmelik biyer

evt ya piroş şaka yapmıyomuş galiba bu kızz.anacım daha öncede söylemiştim ben Sinoplu bile değilimki eşim sinoplu ve geçen sene ilk kez gördüm bendee:)) babamın pansiyonu olma ihtimali %0:)))) kesin birileriyle karıştırdı ama hayırlısı.inş.görüşebilirz orda bizde gitmeyi düşünüyoruz bakalımm

Beyazmeleğim sağol canım.Genzinde et büyümüş , kulaklarını kapatıp sağır edebilirmiş.Aman dikkat edelim.Aşırı horlama, nefes almakta zorluk belirti.Adam gibi bi doktor da gözle görebiliyo.Bir hafta diyet yemek yiyecek kuzum, ilk yeğenim, karagözlüm..

[geçmiş olsun tontişim
fatihte 4 yaşında olmuştu genizeti meliyetı acil olmuştu kuzum bişey söylüyodum duymuyodu kbb druna götürmüştümde orda çıkmıştı ortaya
yavrum yaa nasıl horlardı hemde
ama şimdide horluyo kuzum acaba tekrarladımı ama bu saatten sonra yaptırmam

iyi akşamlarrrr
beni merak eden oldu mu????
giresuna gittik bugün ssk da işimiz vardı beyazmeleğim aramış ama duymamışım:(
döneceğim ona birazdann
öpüyorum hepinizi yağmuru uyutacağım şimdiiii....

yıne gune yorgun baslayanlardanım
oglusum dun aksam cok huysuzluk yaptı
babası gelene kadar once fon makınesı
sonra mutfak sandalyesı
sonra uydu kumandası
son olarakta dudukluye saldırma operasyonuyla sabır cızgımı zorladı
babası geldıkten sonra da salondakı cam aranjmanı devırdı

sakınlesmek ıcın ıcerı gıttım
babası altını degıstırınce ustunu gıyınmemek ıcın elınden kactı
yattıgımızda bıle aramıza gelıp uyumamak ve uyutmamak ıcın cok dırendı
gece de burnu tıkalıydı ve uyku pozısyonu alamadı
sureklı yanımıza geldı
ne aksam ayagımı uzatıp dınlenebıldım ne gece
cok yorgun ve uykusuzum

Günaydın canlarım.Biz de müthiş iğrenç bir gece geçirdik.11 de yatırdım en az 10 kere gidip uyuttum tekrar, odama girdiğimde ayağa kalkıp ağlamaya başladı.Bu defalarca oldu.En son yanıma aldım Anılı.Babası, Anıl ve ben aynı yatakda sabaha kadar düşünün artık.ıkisi uyudu , ben cin gibi.Oooof bu çocuğa ne oldu ya...

Kalimerom bunlar iyice çıldırdı.Çılgın Türkler..

Hımmm unutmadan dün Beyazmeleğim ve Maytabım geçmiş olsun demişler.Çok teşekkür ediyorum.Benim Fatihimde bu ameliyatı geçirmiş.Maytabım tekrar büyüyebiliyomuş ama genelde doktorlar farkedermiş muayenede.Bence yoktur ama bi kontrol esnasında hatırlat doktora istersen canım..

günaydın herkese gece pek uğrayanlar olmamış anlaşılan
dün akşam eve gittik yemeğimizi yedik Eymen uyuyordu alakasız bir saatte uyumuş kalmış yine neyse en azından yemeğimizi rahat rahat yedik tam bulaşıkları makinaya yerleştirirken Eymen uyandı biraz onunla oynaştım ymeğini yedirdim falan temizliğe giriştik pazartesi gezmekten ona fırsat kalmamıştı. Neyse evim miss gibi oldu yine tabi 3 gün böyle duruyor sonra yine eski haline dönüyor ne yapalım olacak artık o kadar
biraz geç yattık doğal olarak Eymen'de geç kalktığı için uyumak istemedi saat 00.00 gibi o yattı ben bir duşa girdim (tabikii) rahatladım ojlelerimi sürdüm süslendim yattım bayanssulusmile
gece iyi uyumuşuz ama bir kalktım saat 05.30 bir tuvalete gittim oğluşu kontrol ettim tekrar yattım 08.00gibiydi kalktığımda oğluşumla oynadım biraz öptüm kokladım geldim
ama keyfim acayip yerinde bugün kendimi çok iyi hissediyorum umarım bozulmaz vee acayiip açım kahvaltı yapmadım ve çok acıktım bişeyler söyleyeyim bari, buyrun kızlar hadi kahvaltıya cokacimcoook
yavrulara aldıklarımız topiğine Eymen'e aldıklarımı yükleyeceğim birazdan dün sulukla mama önlüğü de aldım ama biberon almam gerekiyordu onu unutmuşum bugün gidip alıcam sanırım ay bu ay yine aşmaya başladım bütçeyi bahar alışverişi eksikler falan derken aman napayım hepsine ihtiyacı var gidip alakasız şeyler almıyorum ki suluğu eskimişti ısırmıştı ucunu bahsettim yaa biberonu da artık epey oldu alalı yaz başında almıştım öbür biberonu da doğduğunda almıştık o ikisini kullandı şimdiye kadar, doğduğunda aldığımız küçükle sadece ıhlamur falan içiyor sütü büyükte içiyor ama bi tane de yenilesek iyi olacak epey bir gider yine
haa bu arada şok bir haber vericem size unutmuşum.kayınpederim KEY ödemesi yapıldı bana da para göndermiş 35 tl. akannehir kafalarına saksı düştü heralde hiç bişey almıyorlar derken para gönderesi olmuş, sağolsun o kadar düşünmüş yaa yine oda bir gelişmedir

Günaydın canlarım.Biz de müthiş iğrenç bir gece geçirdik.11 de yatırdım en az 10 kere gidip uyuttum tekrar, odama girdiğimde ayağa kalkıp ağlamaya başladı.Bu defalarca oldu.En son yanıma aldım Anılı.Babası, Anıl ve ben aynı yatakda sabaha kadar düşünün artık.İkisi uyudu , ben cin gibi.Oooof bu çocuğa ne oldu ya...

Kalimerom bunlar iyice çıldırdı.Çılgın Türkler..

çılgın türkeler mi çılgın veletler desen daha doğru olacak sanırım kaydirigubbakcemile3
bu arada dün akşam aradım açmadın telefonunu :mymeka: kocişinin işi ne oldu anlaştımı diye soracaktım

artık neyın cılgınlıgı ben anlamadım
ama benım yakında cıldıracagım kesın
gunduz ıstedıgı gıbı sımarıyor at kosturuyor evde
aksam aynı performansı benden beklıyor
oynamıyor da degılım hanı
hız ıse bulasmadan onunla oynuyorum ama o sonu gelmesın dıyor

beyazmelegım ınce dusunmus kayınpederın canım
cıcılerınız de hayırlı olsun

yasmının yegenıne de gecmıs olsun

evet miniğim beklemediğim bişeydi ama düşünmüşler, hem toruna bişey almadık diye söyleniyorlardı hem de kayınbiraderime bakıyorum yaa onun için gönderdi sanırım

Back
X