2008 Kasım Anneleri

Canlarım kocamdan son haberleri veriyorum.Nisanın 15ine kadar işe başlayacak.Bu arada bugün yarın istifasını verip, belgelerini tamamlayacak.Örnek sözleşme geçmiş eline ve ikamet zorunluluğu aleni olarak gözükmüyo.1900 Brüt+harcırah ücret yazıyomuş.Bu sözleşme 4b ye tabiiymiş...

güliz de gelmedi bugün, safiş hadi kızdan fırsat bulamıyor bulunca geliyor kriko yok yine ıcır yok piroş daha gelemedi nerde bu millet nerde bu devlet :uhm:

selammm,
kocişi anca gönderdim daldım buraya..
tüm hasta olanlara geçmiş olsun diyim toptan..
maytabım sorma bende bir ara hama böcekleriyle cebelleşitim öbür evimde yoktu bu evde varmış.. 2 şişe ilaç harcadık daha görmedim ama yaza çıkabilirler en tiksindiğim şey benimde börtü böcek yani ıyyyy..ilk taşındığımızda gördüm bir iki banyoda onuda zeytin yiyemedim kahvaltıda kaç ay
aman görmüyorum görünmesinlerde yaza çıkacağım nasılsa birde giderken koltuk kanepe ilaçlıyacağım birde oralara götürmeyim diye ben önlemimi alayımda....
szinki daha kötü akrepler daha bir korkutucu geliyor ya bende daytanama anında haşatını çıkarırım valla..
zeynam geçmiş olsun kuzum bir ara bende de oldu ilişki yasağı filan eşimde sadece 2 hap içecekti neyseki biz kurallara uyduk şimid yok çok şükür arada petden dolayı oluyor kaşıntı onuda kremle hallediyorum..
aman sende dikkat et gerçekten sen geçirirsin ama kocişden sana tekrar gelir..
beyazım meleğim resimleriniz güzel çıkmış facede gördüm..aldığın parada küçükde olsa farketmez azda olsa düşünmüşler seni buda bir gelişme gerçekten..
yasminim senin kuzuda çok tatluuu olmuş yav maşallah onunda resimlerini gördüm.. kocişin işide hayırlı olsun..

benim kuzular gülerek özellikle kerem kahkakahlarla gece bahçöesine bakıyorlar..
kerem dün biraz terlemişti akşam hapşırınca peditus verdim bugün ikiside iyi kaan beyde iyi gözüde bazen aynı gözüküyor bazen küçük daha doğrusu üzülüyorum tam bakamıyorum bir krem sürerken tutuyorum babamız sürüyor kuvvetlide maşallah zor zaptediyoruz..

nazlımeleğim hoşgeldin canım
evet çok güçlülüer krem falan sürmek neredeyse imkansız artık dün alnın yatağına vurmuş morarmış birazda şişmiş düşü alın ne kadar kolay bir yer oraya lasonil sürebilmek için kaç dakika uğraştım izin vermiyor sürdürmüyor çok zor gerçekten

yasmimcim seda ile dün konuştum,annesinde olduğu için giremiyor ,ptt ye gitmiş ,kırılacak eşya alamıyoruz demişler geri dönmüş ,aldıkları da baya bir ağır,tekrar geri götürdü ,kargo da uzakmış ona ,neyse eşine verecek te şirketten yollayacak ..

yasminimö sağol canım bugün sanki biraz daha küçülmüş gibi inşallah operasyona gerek kalmaz.. kremden dolayımı yoksa kendi eli sürekli orda ondanmı bilmem akıyor arada orası küçülüyordur sanırım..

beyazım meleğim, sizede geçmiş olsun kuzum.. boylarıda attı bu kuzların kereme dün kotunu giydirdik babası döndü döndü ya bu küçük erkek diye takıldı durdu kıçıda küçücük ya hehehehe
kaan bey ise bugünlerde kremden dolayı sanırm her yatırdığımda altını değiştirmek için kaçıyor herşey ortada zor bezliyorum pamuk gibi totoş dötünü..

yerim ben onların küçück dötlerini

valla şaka maka erkekler küçük adam, kızlar genç kız gibi oldular maşallah hepsine büyüttük valla bu zaman kadar getirdik allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin inşallah

ben yemeğe çıkıyorum kızlar, gidip oğluşun biberonunu alayım oradan kendime ayakkabı falan baka baka gideyim eve belkim alırım bir tane zemuszemus

AY KIZLAR BİLİYOM BENDE O KADAR CAHİL DEĞİLİM 2 KEZ VERDİMKİ 5-10 GÜN İDARE EDELİM
AYRICA ZATEN DR. BİZE GÜVENMEDİĞİ İÇİN ONADA HAP VERDİ ONADA BULAŞTIRMAYIM YADA ONDA VARSA GENE BANA GEÇMESİN DİYE
AYY TAMAM TAMAM TUTCAM ŞEYİMİ sempatiksalakcinni UMARIM kaydirigubbakcemile3

YASMİNCİM EŞİN ADINA ÇOK SEVİNDİM SANIRIM İŞ DEĞİŞİKLİĞİ
ARTIK ELMALI TURTA YERİNE KUTU KUTU BAKLAVA GETİRİR
NE İŞİ? NERDE? NASI GİDİP GELCEK? MESAİ SAATLERİ NE?
AMMA MELAHAT OLDUM aklinialirimsmile

slmm
noliyy yaa ne bu böcek muhabbeti ıyy öldürün gitsin hiç dayanamam, ilk taşındığımda hatırlarsanız benim evide karıncalar basmıştı ne çektim aayy en sonunda ilaçlattıkta kurtulduk yazın yeniden çıkmazlar inş.

yasminim eşinin işi hayırlı olsun cnm

zeynacım sanada geçmiş olsun cnmcım, kocanın karşısına çok seksi çıkma bu ara yasağı bozmayın:)

Eylülcüm bana da demişti.Pazartesi gönderecek eşim diye.Ben de gelmeyince merak ettim doğrusu:))

Zeynam ilçeye yakın bi yerde, 4b ye tabi olacak.Nisanda başlayacak, memur gibi çalışma saatleri...

Nazlımeleğim Anıla alışveriş yapacam, hediyeler falan bitti, küçük geliyolar..Büyüsünler , maşallah yavrularımıza..

kızlar benim kuzular sessizleşmişti bir baktım yatak odasına dalmışlar babmızım çamaşır çekmecesi yerle bir olmuşşş.. benim dudak parlatıcılarımı almışlar meyveli meyveli ucundan azcık yenmişşş cıvımş iyice nasıl sürecem şimdi benn..
ama iyi haberrrrrr kaanı kucağıma aldım bir baktım gözündeki parça yok eski haline dönmüş sanırım oğcalrken düştü krem çok iyi geldi nasıl sevindimmm ohhhh çok rahatladım yaaa..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…