- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.441
çılgın türkeler mi çılgın veletler desen daha doğru olacak sanırım kaydirigubbakcemile3
bu arada dün akşam aradım açmadın telefonunu :mymeka: kocişinin işi ne oldu anlaştımı diye soracaktım
Ooo canım benim.Sabah gördüm, annemlere gittik akşam, 5 tane bebe.Bağırmaktan sesim kısıldı( Sabah gördüm.Kontör almadım.Akşam bişiler bakacam kendime, kontör alırım diye düşündüm.Eşim bugün tarım personel müd.lüğüne gidecek.Haberdar ederim sevgilim sizi de...kaydirigubbakcemile3
Kalimerom teşekkürler canım.Yarın inşallah geçecek..kaydirigubbakcemile3
evet miniğim beklemediğim bişeydi ama düşünmüşler, hem toruna bişey almadık diye söyleniyorlardı hem de kayınbiraderime bakıyorum yaa onun için gönderdi sanırım
günaydın kızlar
kalimeropcum geçmiş olsun canım
beyazmelekcim ne güzel misslenmişsin darısı başımabende bugün dip köşe yapmayı düşünüyorum bakalım bu veletten fırsat bulursam
yasmincan naptı kocan canım konuştunuzmu şartları
bizim çıkıcaklar büyük ihtimal belli oldu sanırım
kocam içlerinde yok ama hiçte huzuru yok eşşek gibi bütün yükleri yükliicek şimdi üstüne bakalım hayırlısı olsun dün akşam konuştum onunla bana sen lazımsın para değil dedim sen huzurlu ol ben daha çok mutlu olurum kendi karar versin artık bilmiyorum
ay varya kaşıklıktan cd ,cd çekmecesinden araba ,oyuncak sepetinden tahta kaşık ,kepçe ayıklamaktan daral geldi
bişey bulunca elindekini oraya bırakıyo öbürünü alıp gidiyo kısır döngü sürekli
Herkeslere günaydınnnnnnnnnnn..Naber yavrularrrrrrrrr?
Ben de bugün hış olmuş vaziyette işe geldim.Çünkü dün dağ gibi bir tütünün altında kaldım.Ay bizimkiler,batununkiler,havlular filan derken.Baya bir dağ moduna geçmişti ütü.Birileri çıkıp zirveye bayrak dikmedenaklinialirimsmile ben ütüleyim şunları dedim geçtim tvnin karşısına hem ütü hem tv hem kocişle sohbet.İyi oldu bitiverdi.Ben normalde ütü odasında yapıyordum orada çok sıkılıyordum.Bundan sonra böyle yapıcam..
valla parasız huzur olmuyo beyazcım amaaa
gene hamdolsun ama gerçekten ihtiysaç dahilindeki şeylerle yetiniyoruz şuanda bide üzerine huzursuzluk eklenince bilmiyorum noolur
aslında kendisinin asılmesleği terzilik 7 yaşından 20 yaşına kadar babasının yanında yetişmiş açsın kendine ufak bi dükkan çekip çevirir bizi hiç olmazsa huzurumuz yerinde olur kimsenin kaprisini çekmeyiz
yaa şu misafirlerden acaip huzursuz olmaya başladımheklava:
35 tlyi nasıl harcamayı düşünüyorsun beyazmeleğim..Azcık borç versenesempatiksalakcinni
günaydınnn
vallahi dün kızım öyle çok yorulmuş ki hemen sızdı akşam 20,30 gibi
sabah da 08,00de uyandı gece bi kez kalktı sütünü içti uyudu yavruşumm
beyazmeleğim maşallah harca harca bitmez paranız:)
bizede borç versene canikomsempatiksalakcinni
beyazmelegım meblag az olabılır ama dusunmus olmalarına cok sevındım senın adına
kendı ısını kurma hayalı bır cok ınsanda vardır sanırım
ama her zaman da ıyı bır durum gıbı gelmıyor bana
kucuk esnaf her zaman ezılıyor cunku ulkemızde
günaydın kızlarrr.
beyazcım misafirlerle ilgili huzursuzluğumun sebebi başka tatlım senin anladığın anlamda deel yaaaaani
mmf benım gorumcek fobım gıbı bır fobı olabılır mı aceba
ben cıkıyorum kızlar
bır arkadasın evınde gun varmıs benı de caya cagırdı
eve gecıp oglusla ılgılenıp caya gıdıcem
ogleden sonra ıse gelıcem tekrar gorusuruz
maytap benimle hiçç konuşmuyorsunn armut bahçenizi mi taşladımsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?