- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #67.701
niyeeeeeeeeeeee kimse yok bugün bugün ama yaaa oğluşum uyuyor bende gidip yatayım o zman yemeklerimi yaptım nede olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyuyamadımmmmmmmmmmmmmmmmm looooooooooooooooooo
uyusam ne süper olurdu
çilekçim süper benim kocikocuğumda dese yaaa bana öle şeyler bide bu aralar fena halde içesim var içip içip dağıtasım var
hieeeeçte sevmem içkiyi ama istiyom iştee
aman fistigim ne icmesi,aklina bile getirme...bu aralar seni nsaglikli beslenip kuzucuga iyi bakman lazimki büyusun..
vallaa süper bi gezi yaptim,bu hafta påske basliyor burda yani tatile giriyor heryer o yuzden centerler gece 12 ye kadar aicik.4 kiz gittik bi guzel alisveris yaptik kocanin kartta bendeydii habire cektim zati kizgindim ohhh cok iyi yaptim..
sonra yemek yedik biraz oturduk geldik,kuzucumla babasida harika oynmaislarr..ama beni cok ozlemis kuzum annee diyee gelip gelip sarildi.ki babasina asik olan bi cocuk tarafindan ozlenmek cok hosuma gitti.
uyuyamadımmmmmmmmmmmmmmmmm looooooooooooooooooo
uyusam ne süper olurdu
çilekçim süper benim kocikocuğumda dese yaaa bana öle şeyler bide bu aralar fena halde içesim var içip içip dağıtasım var
hieeeeçte sevmem içkiyi ama istiyom iştee
gunaydın arkadaslar
kımsecıkler gelmemıs dun anlasılan
dun ıslerımın yogunlugu ve sıtenın acmaması sebebıyle gundemı takıp edemedım dıye uzulmustum
neyse benım oglusum cok hasta
oksurugu ılerledı hatta nefes alırken hırıltı basladı
gogusten mı bogazdan mı gelıyor anlamadık
ama fecı kotu bır gece gecırdık
aksıne esımde hasta bogazları agrıyordu sımdı butun vucudu agrıyor
gece de uyuyamayınca mahvolduk aılecek
randevu aldık doktorundan oglenden once goturucez bakalım ne dıyecek kuzuma
Canlarım günaydın.Dün burda değildim, yeğenim ameliyat oldu.Desteğinizi esirgemediniz.Çitosum, Lavişim, Beyazmeleğim, Icırım, Gülizim ve Maytabım bizzat tel.ile aradılar.Teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.
Yeğenim dün ameliyat oldu.Bademcikler, geniz eti alındı. Ya ne olursa olsun ağır geçiyo..Dün kötüydü, hiçbişi yiyemiyo.Bir haftaya kadar katılara geçiş yapacak.Onun acı çektiğini görmek çok moralimi bozdu..Yutkunamadı bile.Anılı da doktora götürecektim.Çünkü öksürük, ağız kokusu ve yutkunma zorluğu var.Yarına aldım randevuyu..
Kalimerom geçmiş olsun.Aynı belirtiler bizde de var.Yarın kontrolü de vardı, götürecem canım..
Canlarım günaydın.Dün burda değildim, yeğenim ameliyat oldu.Desteğinizi esirgemediniz.Çitosum, Lavişim, Beyazmeleğim, Icırım, Gülizim ve Maytabım bizzat tel.ile aradılar.Teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.
Yeğenim dün ameliyat oldu.Bademcikler, geniz eti alındı. Ya ne olursa olsun ağır geçiyo..Dün kötüydü, hiçbişi yiyemiyo.Bir haftaya kadar katılara geçiş yapacak.Onun acı çektiğini görmek çok moralimi bozdu..Yutkunamadı bile.Anılı da doktora götürecektim.Çünkü öksürük, ağız kokusu ve yutkunma zorluğu var.Yarına aldım randevuyu..
Kalimerom geçmiş olsun.Aynı belirtiler bizde de var.Yarın kontrolü de vardı, götürecem canım..
günaydııın milleeet :sm_cool:
gece fazla konuşan olmayınca alıntılarımda kısa sürdü haliyle olmadı böyle yakışmadı bana kaydirigubbakcemile3
bizim akşamımız güzel geçti sayılır kayınbiraderime alışveriş yapmak için çarşıdaydık akşam boyunca gezdik dolandık, onun moda dizaynırlığını ben yapıyorum da söylemesi ayıp yine donattım çocuğu baştan aşağı birtek iç çamaşır kaldı onu da bugün halledecek yada yine beraber hallederiz kaydirigubbakcemile3
eve geldik oğlanı yatırdım,her zaman olduğu gibi bir duşa girdim sonra aldım nescafemi miss gibi keyif yaptım biraz muhabbet ettik, birazda ders çalıştım iyi oldu sevindim.
gece bir-iki kez kalktı oğlan sütü bitmiş birinde sinir oldu sütüm yok diye, gece kalktığı zamanlarda sabah uyanmıyor erken, o yüzden ben gelirken uyuyordu daha, bende bir uyandım saat 08.45 akannehir hemen üzerime bişeyler giydim çıktım, makyajımı bile burada yaptım az önce şimdide bir kahvaltı yapıcam kendime gelicem
ay dün alışverişte bende kendime bişeyler beğendim ama alsammı karar veremedim yaa bu ay Eymen'e baya alışveriş yaptık dünde kendime babet aldım bişey almayacağım bu ay bitti diyordum ama görünce aklım karıştı :çok üzgünüm:
bu arada Eymen'e sandalye aldık dün mavi çok tatlı bir plastik sandalye çok sevdi, ama oturmaktan çok elinde taşıyıp duruyor oraya buraya çanta gibi kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun yasminim hem anıla hem yiğenine..
Kendine de al beyazmeleğim hep oğluşa hep oğluşa olmaz ki..
Bu arada batu da eymen gibi aynı bişeyleri taşımaya pek meraklı.Hatta dün ben yemek yaparken yanımda dolanıp duruyordu bir eline 2 kiloluk salça kavanozu,bir elinde3 kiloluk bulgur kavanozunun saplarından tutumuş.Taşımaya çalışıyor.Kaldırıyor bir iki adım atıp kalıyor.Götüremeyince de sinirleniyor.Çok komikti hali..
valla çitosum kendime bir babet aldım tmm bu ay başka bişey almam diyordum, hani böyle krem falan öyle ürünleri alıyorum da arkadaştan zaten her ay ona yediriyorum paraları kaydirigubbakcemile3
3 tane saat beğendim farklı modellerde eşimde onlardan birini çok beğendi oda bunu alacaksan al dedi şaşırdım çok sevdi ondan heralde kaydirigubbakcemile3 bir tane elbise beğendim şeker kız candy gibi ay çok tatlıydı yaa tabi üzerimde nasıl duracağıda önemli ama ben çok sevdim, bir de onun altına bir babet beğendim zaten açık renk bir babet daha alacaktım şimdi siyah aldımda işte ertelerim diyordum ama görünce hiiç erteleyesim gelmedi
öğlen arasında köye gideceğiz hava yaz günü gibi acayip sıcak Eymen'i köye götüreceğiz koşsun oynasın oralarda diye
orada annemi biraz tırtıklayabilirsem süper olur en azından babetleri o alırsa ben ötekileri alırım kaydirigubbakcemile3