2008 Kasım Anneleri

derincim maşallah buğrişkoya nasılda tatlı bu sene artık tutamayızda onları böle oturmazlar bu sene zor olur tatile gidecek olanlara

yağmurcum çok ilginç yaa valla ilk duydum haa mert 11 aylıktı ayakkabıları bir giydi evde dışarda hep ayağında daha yürümüyorken bile dışarda giyiyordu zaten daha minnacıktı ben her renge göre ayakkabılar almıştım giydiriyordum sadece görüntü işte ama şık duruyordu
belkide ondan benimki hiç yadırgamadı ayakkabıları kendisi bile hemen giyer sabah kalkınca
biraz zorlar ama alışır 2 hafta çıkarma ayağından hiç gündüz falan ben birtek uyurken çıkartıyorum

allah allah yağmurum ilginç hakkaten çitosun dediği gibi dene bakalım belki sever onları giyer
birde ayakkabı almaya onu da götür incelesin karıştırsın belki sevdiği bişey olur kendi ister giymeyi

krikocum doğru diyorsun çalışmanın bu avantajı var tabi, bütçeyi zorlamayayım diye bende geçen sene bebek yeni doğduğu zamanlarda neredeyse hiç bişey almadım bu sene yine o dönemlere göre çok daha iyi allaha şükür

gülizim yemek, çay, kahve benim için farketmez siz bilirsiniz uygun olursanız beklerim çokrta sevinirim sizin aydında işiniz bitene kadar bizde işten çıkmış oluruz zaten otururuz beraber biraz muhabbet ederiz istersen kardeşinizi de getirin sıkılmazsa bizim için problem değil yani

valla ayakkabı işi ilginç hakkaten.demek alışmadığı için yapıyo.bu sene yazın dışarılarda koşup oynacaklar ya alışır o merak etme.

attti attti diye ağlıyo bizimki salya sümük akşamları:(( montumu al diye gösteriyo dolaptann ağlayarak.çekmeceden pantolnun birinin tutup getiriyo al giydir diyo gidecekmiş..kapıya koşuyoo valla çok fena gezenti çıktı benimkii.

şu aldığımız kitaplar varya hani remzi katapevinin 100 tememl sözcük orada mont giymiş bir çocuk var onu gösteriyor napıyor oğlum o bebek diyorum el sallıyor gidecekmiş yani mont giymiş yaa :roflol:

yaa mert sabahtan beri ağlıyooo off devamlı herşeye mıyyy mıyyy canı sıkılıyoo galiba yaa yeminle kafam oldu kocaman ıslak mendilin kapağını açamıyo die bağarıyoo ağlıyo açıyorum yine kapatıyor gene başlıyor ağlamaya

meleğim konuşayım , dönerim canımcım sana, ama dediğim gibi kahveye geliriz..yemek memek , boş ver..çalışıyon zaten..hiç gerek yokk..hem diyetteyim ben...şakkıdı çoktan yarım köfteyi götürdüm ayrı mesele..ama ekmeğin içini aldırdımm.:)))delikafadulden

krikocum onu dişi çıkacaktır kesin yada uykusu falan mı geldi.benimki öyle arıza yaparsa kesin bi derdi olmuş oluyo.yoksa usludur bebeğimm seninki nasıl normalde.yani sürekli vızırdamaz demek istedim.ilgi ister oyun ister o ayrı ama bazı bebekler gerçekten agresif oluyolar.avazı çıktığı kadar bağıran falan var yani.ısıran ya da allah korusun.

derincimm, diyetin nasıl gidiyoo..nasıl verdinmi..bu arad totişte totişmiş seninn..maşallah kuzuya...

krikotesimm..havalar ısınınca bebişler evde durmak istemiyorlar artık canımm..biraz indirsen bahçeye canımcımmm..

yaa mert sabahtan beri ağlıyooo off devamlı herşeye mıyyy mıyyy canı sıkılıyoo galiba yaa yeminle kafam oldu kocaman ıslak mendilin kapağını açamıyo die bağarıyoo ağlıyo açıyorum yine kapatıyor gene başlıyor ağlamaya

vardır bir sıkıntısı canımcım yada sıkılmıştır çocuk, beraber şöyle inebilseniz aşağıya birz yürüyüp gelseniz iyi olur arabasını almadan gidemez misin acaba mert yürümezmi yada merdivenleri inip çıkmaz mı :uhm:

meleğim konuşayım , dönerim canımcım sana, ama dediğim gibi kahveye geliriz..yemek memek , boş ver..çalışıyon zaten..hiç gerek yokk..hem diyetteyim ben...şakkıdı çoktan yarım köfteyi götürdüm ayrı mesele..ama ekmeğin içini aldırdımm.:)))delikafadulden

benim için problem değil arkadaşım zaten annem yapar bir kısmını kaydirigubbakcemile3 neyse sen konuş kahveyede olur sevinirim yani
ayrıca yarasın köfteler ohh nasıl güzel bir diyet bu böyle kaydirigubbakcemile3

yok be gülizcim benim ne derdim var bilemiyorum belki doktora görünmem gerek.zaten sürekli kepe ekmeği yerim akşamları hele hiç yemem ekmek .yeşilçay da içiyorum.ama olmuyoo.haa biraz daraldım tabii geçen seneden beri ama kilo kaybı yok ne biçim iş anlamadım.biraz havalar ısınsın spora gidecem galiba.az da olsa zorlayıp gidicem bakim işe yaracakmı.benim şekerim de düşük aç kalamıyorum öyle fazla.:((

mesela bu sabah bi bardak çay içtim 2 dilim ekmek.yarım yağlı beyaz peynir maydanoz 4 zeytin kırmızı biber bu kadar yedim çıktım.bu saat oldu acıktım artık haliyle.şimdi de tost yicem kepekli .akşama da bakla yerim yoğurtla ee daha ne olsun yaa öleyimmi acımdann:=)=))

adetim yaklaştı canım akşamları tatlı istiyo lanet gibi.allahtan baklavaymış bilmem ne hiç sevmem de aramam da .ama sütlü çikolatalı şeylerrr beni delirtiyoo:S:)))) bazen diyorum 3 günlük dünya hep düşün hep düşün aaaa sal gitsin diyorum ama aynaya bakınca olmuyo offf allah başka dert vermesinn

derincim mert öle çok asabii bi çocuk değildir başka zorlukları var mert in şimdi baktım alta 4 dişi vardı 5 ve 6 çıkıyo beyazları görünmüş allah yardımcıları olsun sıcaklar bastırmadan çıksa şu dişler biz şuan pencere açık oturuyoz izmirde sıcaklar başladı bile bundan sonra işimiz zor

gülizcim bizim evin orada bahçe bulman çok zor oynucağı hiç yer yok direk yol zaten o yüzdende hiç sevmiyorum ya bu evi çocuğa göre bir semt değil çocuğun varsa bahçeli apartmanlar daha iyi

varya miniğimin karnımda hareket ettiğini gördüm yani artık dışardan belli oluyor minik adam göbeğim nasıl pıtır pıtır hareket ediyor bu mertten daha hareketli olucak galiba

vardır bir sıkıntısı canımcım yada sıkılmıştır çocuk, beraber şöyle inebilseniz aşağıya birz yürüyüp gelseniz iyi olur arabasını almadan gidemez misin acaba mert yürümezmi yada merdivenleri inip çıkmaz mı :uhm:

mert merdiven iniyor ama çıkamıyor yaaa sizinkiler çıkmaya başladımı öle elinden tutunca
bide bizim bura yokuş falan korkuyom indirmeye çünkü elimi hiç tutmuyor illa koşturuyor hızınada yetişilmiyor valla kaydirigubbakcemile4

Back
X