2008 Kasım Anneleri

valla krikocum burda next var hala.bende beğenirim mallarını ama genelde pahalı.CA bana uygun geliyo hemde çok.çorap da orda istemediğin kadar var.

selam millettt....minisim kuzuya gecmis olsun bi onun hasta oldugunu okudum.

cok uykum var....yarin dis bugdayina gitcem,millet ne garipyaa bi yer kiralamislar birde dj var.

ne giysemki bi akil verin su garip arkadasiniza...

merhaba kızlarr
cileğimm ohh ne güzel eglenmıssın benım burda cok tanııgım kafamın sardıgı pek kımse yok bı yasmınım var bırde burcu dıye bır arkadasım var onunda eylulle yasıt cocugu var daha bır kere bıle gorusemedık cok ozlıyorum unıversıtedekı gunlerımı aksam okula dıyıp orda burda gezmelerımııı senın adına cokk sevındımmmm ıyıı yapmıssın

yasmınımm cokk cokk gecmıs olsunn canım ıyılesıcek ınsallah allah dermansız dert vermesınnn

mınıgımmm oyyy kuzuu hastaymıs gecmıs olsunn

bende tartıldım cumartesı gunu 68 kılo olmusumm bır haftadır zaten mıdem acayıpp bulanıyor ac gezıyorumm aksam dogru duzgun bısey yıyemıyorumm hıc canım bısey ıstemıyorr ınsallah boyle gıderse 1 aya kalmaz ben 65-60 arası olurum ınsallahh cookkk vermek ıstıyorumm keske 60 olabılsemm

saol IcIrim...evet iyi eglendim banada iyi geldi..

ama seye takildim,biz bu adamla ne zaman limonu olsak yada olmaya calissak hemen bana böyle bisiy diyip basindan atiyor.

beni en hassas yerimden vuruyor sonra bisiy olmamis gibi yapiyoruz,bidaha böyle yaparsa gitmiycem itiraz etcem.

derincim izmirde yok c&a bende çok beğeniyorum orayı bursaya gittiğimizde ablama bakarım orayada mutlaka bide gecelik pijama takımları falan çok kaliteli kumaşları güzel

next burda kapandı çok üzüldüm evet biraz pahalıydı ama sezon sonu falan baya bi kampanyaları oluyordu ölyken almak çok zevkli oluyor şimdide kanz ve sobee de indirim var %50 seneye kış için almak istiyorum mert e bişeyler

bende geldim eve gittim oğluşumla oynaştım biraz sonra uyuttum onu yemeğimi yedim ortalığı topladım geldim, annem köye getirmeyin çocuğu burda hafif rüzgar var dedi vazgeçtik o geldi yine, zaten yarın yada pazar günü pikniğe gideceklermiş dağlara kırlara bayırlara orada bol bol eğlenir bugünlükte evde kalsın dedi öyle oldu
annemde tam ben çıkarken geldi pek konuşma fırsatımız olmadı benim para tırtıklama işi akşama yada yarına kaldı artık kaydirigubbakcemile3

miniğim alerjidenmiş demek ay canım kıyamam

ıcırcım siz niye bozuştunuz bakiim kocayla hıı noldu :uhm:

maytap hanım birkaç sayfa geriye gidersiniz sizi sorup merak ettiğimizi anlarsınız :dilcikar:

çileğim hoşgeldin, dediğinde doğru hee kociş seni başından atma politikası gibi biey bulmuş hem de kavgasız barışma yöntemi ama olsun bence güzel

cılegım senın dısarı cıkıp gezerek ve alısverıs yaparak rahatladıgını anlamıs olabılır oyuzden senı dısarı gonderıyordurr

ıCIRIM , ÇiLEĞİM , Maytabım hoşgeldiniz...Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..

Icırım niye kocayla bozuştun??

bende geldim eve gittim oğluşumla oynaştım biraz sonra uyuttum onu yemeğimi yedim ortalığı topladım geldim, annem köye getirmeyin çocuğu burda hafif rüzgar var dedi vazgeçtik o geldi yine, zaten yarın yada pazar günü pikniğe gideceklermiş dağlara kırlara bayırlara orada bol bol eğlenir bugünlükte evde kalsın dedi öyle oldu
annemde tam ben çıkarken geldi pek konuşma fırsatımız olmadı benim para tırtıklama işi akşama yada yarına kaldı artık kaydirigubbakcemile3

miniğim alerjidenmiş demek ay canım kıyamam

ıcırcım siz niye bozuştunuz bakiim kocayla hıı noldu :uhm:

maytap hanım birkaç sayfa geriye gidersiniz sizi sorup merak ettiğimizi anlarsınız :dilcikar:

çileğim hoşgeldin, dediğinde doğru hee kociş seni başından atma politikası gibi biey bulmuş hem de kavgasız barışma yöntemi ama olsun bence güzel

saolun hosbuldu msekerler...

evetyaa ikidir yapiyor bunu,tabi ben cekip gidiyorum dirdir edende yok beyfendi rahatca kafasin idinliyor..

ama kizgiinimyaaapaso geciriyorum onaa,bisiyde diyemiyor..

slm
minikçim çok geçmiş olsun bu haalar çok zor ya allah hepsini korusun
çilekçim güsel güsel dağıtmışsın ne güsel ama seninkide dahiyani bi fikir bulmuş seni evden yollamakla ama bence fazla yeme ve eğer sorunlarınız varsa üstünü örtmenden çözün
canım sıkkın uykum var zeyna kaçsın azcık

zeynam buyuk sorun degil kuzum,benim takintilarimdan kaynaklanan bi tartsimaydi.

denizin eliyle yemek almasina izin verdi tartistik:)))

melegim bana aciyon yok bende ona acimiyorum..

yaa laptopun kablosu fire verdi gene eşim akşamparça getircek şimdide acaip tehlikeli bi durumla bağlanıyom umarım çarpılmam:)
minikcimgeçmiş olsun canaım
çilek kafa güzel dağıtmışsın sanırım okumadım iyi gelmiştir bende kocama diyom şu çocuklarını da alıp ananın evine gitsene 1 hafta kafa dinliim ama yok:))) bana sen ananın evine gşt diyo :)
sonuçta kimse biyere gitmiyo
meleğim okudum canikom merci beni düşünen dostlarıma şimdi yemek hazırliim gelirim gene oğlanın arkadaşı var acıktılar

zeynam buyuk sorun degil kuzum,benim takintilarimdan kaynaklanan bi tartsimaydi.

denizin eliyle yemek almasina izin verdi tartistik:)))

melegim bana aciyon yok bende ona acimiyorum..

Ooooo çok ciddi bir sorunmuş hemşom..-tatlicadiarzu-
Napıyon kuzum sen ya?:roflol:.Masada batuyu bir görsen el, kol ,yüz,göz hep batıyor.Ha sorarsan elinde kaşık da var.Bir yerden başlıycak deniz de dökmeden ,eliyle yemeden öğrenemezki güzel güzel yemeyi annesi.

Back
X