- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.021
small mı giyiyomuş birii.:)) bi daha o bedene girermiyiz yasmin sence:))
canım bir seninki değilki hepimizin kuzusunda böyle sorunlar oluyor benimkiler 7-8 aylıkken ne güzel domates rendelerdim peynit yumurta sarısı pekmez güzel yerlerdi lokma lokma.. şimid kahvaltının k si bile yokk zorla yumurtadan azcık yediriryorum.. bazen totoşum çoşup baya bir yiyor şaşırıyorum ama kereme peynir yediremiyorum direk ya yumurtanın içinde yada makarnada yiyor..bunlarda geçecek merak etme bir düzene girecekler hep böyle kalmıyacaklar..hoşbulduk derincim ve krikitosçum iyiyim canım sagol seni sormalı oglumda iyi çok yaramaz hiç beş dakika poposu yere gelmiyor çok yoruluyorum akşama kadar yeme sorunumuz var o olmasa hepsine razıyım ama zorla yiyor taneyi hala yutamıyor bunada çok üzülüyorum kahvaltıyı ayrı yapmıyor nasıl alışcak bilmiyorum böyle şeylere çok takıntılıyım ben ya ogluşları hala böyle olanlar varmı arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz
Nazlımeleğim geçmiş olsun canım.
ayrıca geçmiş olsun tatlım.. inşallah hastalanmadan atlatırsın..nazlımelek gecmıs olsun canım
ve kocaman maasallah
devrankaya hosgeldın canım
benım burnum akıyor ve halsızlestım
sanırım aksama cıkmam yatarım
zıra hep boyle gelır benım hastalıklarım
ama bekledıgım faxı onaylamadan cıkamam
ne tezat bır ısım var benım yaa
oyy maşallah ya çok akıllandı bu kuzular..merhaba kıslar
safişçim okiye geçmiş olsun
nazlımeleğim kereme de çok geçmiş olsun
yasminim anıl beye maşallah boyu kilosu süper piroş anca 11 buçuk boyda 81-82 gibi bişey azmı ki yaa
çocuğum çok güzel kilo alıodu ama bu kış ilk defa hastalandı 1 kerede değil hemde kilo almayı bırak verdi yavrum
bizde h.sonu gezdik oynadık piroşla
mutfak takımı aldık kuzuya oyuncak
dün akşam çaydanlığı almış fincanın üstünede çay süzgecini koymuş çay koyuyo babasıyla gülmekten öldük sonra da bi güzel yedik akıllı bıdığı:)) çok akılllı bu bıdıklar yavv
piroşu uyutıyım gelirim yine
çito nerelerde bugün beyazım meleğimde yok piyasada
nazlıcım geçmiş olsun canım kerem kuzuya kaana bulaştırmadan atlatsanız bari
bende geldim bende geldim hadi bana da hoşgeldin deyin :sm_cool:
oğluşumla evdeyiz hava yağmurlu az önce oğlan uyurken biraz dışarı çıktım o beğendiğim elbiseyi almaya ama vazgeçtim çünkü üzerimde istediğim gibi durmadı :sinifsinif:
ama beğendiğim saati aldım, çok şık yazlık bir saat çok sevdim
tam ayakkabıları almaya gidiyordukki kaynım aradı Eymen uyandı diye geri geldik mecbur ayakkabılarda akşama yada yarına kaldı artık mecburen kuaföre de gidecektim ama onu hangi araya sıkıştırsam bilmiyorum :uhm:
şimdi oğluşumla yoğurt yicez
geçmişe bakamadım hasta olan bi okyanus kızım birde kerem oğlum dikkatimi çekti geçmiş olsun kuzulara
sakin olun bisiy diycem..
benim herseyim xs..
yani 34... hamileyken gitdim m baskada nasip olmadi..
zayıflayamıyorum benim halimden anlayacak bi doktora ihtiyacım var şöyleki fazla aç kalamıyorum şekerim hemen düşüyo elim ayağım titremeye başlıyo hatta biraz daha beklersem nerdeyse bayılcak gibi oluyorum.kafam çalışmıyo bi an öyle kımıldamadan kalakalıyorum.hamileliktede çok yaşadım şeker düşmesini doktor ve okuduğum yazılar düşürmememi söyledi yanında bişeyler bulundur ye dediler.bebek büyüdükçe ben daha fena oldum yedim de yedim( şimdi de rejim yapmam bile imkansız gibi bişey.yani diyorlar ya 6 öğün yeyin bana kesin 8 öğün falan gerek.onunla uğraşmaya ayrı bi adam lazım zaten.ben acıkınca gözüm dünyayı görmüyokii off valla şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?