2008 Kasım Anneleri

Çileğim kızlara senin fotonu gösterdim.Çok beğendiler ama senden güzel değil dediler.Haberin ola hııııh:)))

Canlarım bende çıkıyorum, hepinizi öpüyorum.Mucks...

Çileğim kızlara senin fotonu gösterdim.Çok beğendiler ama senden güzel değil dediler.Haberin ola hııııh:)))

Canlarım bende çıkıyorum, hepinizi öpüyorum.Mucks...

Dogru demisler tas gibisin sen kuzum,beni üflesen ucarim dolayisiyla bi isede yaramam.

seviyim seni iyi bak kendine..

yaa maytap öyle mi diyon bulurum çarem olacaksa.bende reaktif hipoglisemi diye bişey var galiba intten araştırdığıma göre.

yaa maytap öyle mi diyon bulurum çarem olacaksa.bende reaktif hipoglisemi diye bişey var galiba intten araştırdığıma göre.

evet canım tamda tahmin ettiğim gibi sana göre
çok iyi okuyup anlaman lazım ama zorda değil üstelik aç kalmak diye bişi yok
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/236698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html
bak burda aeben arkadaşım çok güzel anlattı diyeti o da hipoglisemi hastası
kitabıda idefixten almıştım ben du bakiimlink bulursam atiim sana

çileğim zayıflık yakışıyo sana cnm maşallah
ben genelde m giyiyorum s ya da L aldığım da oluyo kalıbına göre yanee
bekarken giyiyodum xs ıyyy ne zayıftım hiç yakışmıuodu zayıflık bu halim daha iyi
ama 2 kilo daha verip 60 olsam süperrr olcak

uzun boylu olsam belki tercih eder ve isterim xs olmayı ama bu güdük boyla hoş durmuyo bi damla bişey oluyosun var benim arkadaşım 1.60 boyu ve 37 kilo neler vermez 5-10 kilo almak için
bende m-l arasında takılıyorum yaza kadar m de karar kılmak istiyom

çilekcim senin boyun kaç
onunki 160 normalde 48 olması lazım
her akşamda 2liralık en büyük boy cipsler varya onunla kola faslı vardır mutlaka ben yesem 100 kilo olurum mesela

piros bende 47 dim ve igrenctim..kimse begenmediydi zaten beni ((

mmfcim demekki metebolizmasi cok iyi calisiyor,bizim bi gelin var angarali

biraz fena bisi sonradan gördüde neysee isi gücü ortalik karistirmak.oda öyle 1.60 filan toplasan

42 ancadir kedi gibidir yani.ama varya bi otursun seni beni yer..hep der metebolizmam iyi calisir diye.

benim boyum 1.71 tam standart yani ne uzun ne kisa.kilom simdi 52 bu ara habire yiyorum cünkü.

genelde ya 50 yada 51 olurum ben.

bende kaciim bari iyi aksamlar herkeze gece gelir bi bakarim.

yarin tombigi babaneye satcam sinemaya gitcem kizlarla kocide anasina gitcek :)

bende seni seni hatırladım ecemim:)
piroş senin boyun kaç bu arada cicim ya merak ettim
ya saçımı boyatacam nasıl olur sizce
bi de bundan ziyade bu tonu tutturacak bir kuaföre ihtiyacım var ankarada nasıl bulacam kime sorsam yaparız der yaa

asortiem renk çok güzel dediğin gibi tutturabilirlerse süpper olur sana da yakışır bence

bende bundan sonra çikolata kahveye dönmek istiyorum bakalım hatta aralara gölge attırsammı diye düşünüyorum yoksa tek renk mi olsun

bizde evin birkaç ihtiyacını aldık geldik alacak olduğum ayakkabının numarası kalmamış yaa neyse salı günü mal almaya gideceklermiş sipariş verdim getirecekler çünkü tutturdum ille o olacak diye oradaki diğer modelleri istemedim boncukluydu bu alacak olduğum geçen siyah aldığım tokalıydı böyle püsküllü falan şimdi alacağım da tokalı gösteriyor yok dedim ikisi de aynı olması tamam renkler farklı ama o boncukluya taktım bi kere neyse getirecek bakalım yeni modeller de getireceğim onlara da bakarsın dedi aralarından karar veririm çarşamba gününe kaldı artık

ordan da kuafre gittim iyi sıra yoktu 10 dk da hallettik geldik yemek yedik falan eşim derse gitti biz kaldık bir yere gitsemmi karar da veremedim bir tarafım git diyor bir tarafım aman ne işin var bu saatten sonra otur evinde diyor

asortik renk cok hosuma gitti kokosumm sanada yakisir bence.

kizlar ben hic saclarimi boyamadim yav,kendim sariyimya hangi tok

uyarki bana diye düsünürken bu yasima geldim.hos benim kocada bu ise israrla

karsi,hayir boyatma diyor ama benim canim istiyor....

kokosum nebilimya ben severim zayifligi ondandir ehuehuehu..

melegim uzat ayaklarini otur kuzum napcan disarda...benimkiler markete gittiler

yürüyerek bende limonlu suyumla nete geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…